Gebeliğe Hazırlık Amh değeri anlayamadım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Darısı sizlerin başına, Allah isteyen herkese öyle ya da böyle birşekilde tattırsın anneliği. Bugün öyle kolumda yatıp göğsümde uykuya daldı uyudu işte o anın tadı anlatılamaz.
Anasına babasına vatanına milletine hayırlı evlat olsun inşallah. Rabbim bizim hakkımızda da hayırlısını versin.

İnşallah daha devam edersiniz adet olmaya. Ben tam emin değilim ama annem de genç girdi 40-45 arası. Kemik erimesi filan çok oluyor menapozda. İnşallah daha zamanınız vardır.
İşte beni düşündüren de onlar. benim ailemde yok erken menopoz ama tüp bebekte doktorlar sürekli bunu söyledi.
inşallah sizinde olmaz erken menopoz.

Yaaa maşallah size süpersiniz Allah kızınız sizlere, sizleride kızınıza bağışlasın inşallah benim 7 yaşında bir oğlum var bizde kardeş istiyoruz doktor normal yolla zor dedi, vajinal muayenede sıkıntılıydı, test sonuçlarımı ekledim, şuan denemelere devam ediyoruz ama nasip artık

Eklentiler

• 71B67DFD-97CD-4E9A-B4F4-E4CF60C586D5.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 151
İşte beni düşündüren de onlar. benim ailemde yok erken menopoz ama tüp bebekte doktorlar sürekli bunu söyledi.
inşallah sizinde olmaz erken menopoz.
Ay ailede yoksa olmaz inşallah ya. Hem sizin 7 yıl önceki değer de benden çok daha yüksek.

Aslında fsh lh iyi görünüyor ama amh düşük. Tabi doktorun yorumu da önemli. Benim amh da çıkınca yorumlattıracağım.
benim de böyle çıktı

Eklentiler

• 4E2246BB-AAE2-4DCE-B704-D082B74171DE.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 131
Aslında fsh lh iyi görünüyor ama amh düşük. Tabi doktorun yorumu da önemli. Benim amh da çıkınca yorumlattıracağım.
benim de böyle çıktı
Evet ama benimde yumurtalarım kalitesizmiş, yaşım 32 adetim çok düzenli, şaşırdım böyle olmasına, ben hastaneden tahlil sınucumu 4 gün sonra aldım, ne zaman çıktığını hiç bilmiyorum, diğer hormonlar aynı gün e nabıza düştü ama amh halen daha görünmüyor

Kızlar geçen adetimin 3 günü kan vermiştim ve ilk defa LH hormonum bukadar düşük çıkmıştı 1,84 ne anlama geliyor acaba bilen yazabilir mi

Hayırlısı olsun hakkınızda, Allah şimdiden kolaylık versin :) bizimki de diyor, keşke benim de bir kardeşim olsa. Kargo geliyor yoksa kargo kardeşimimi getirdi diyor Ama yok ya biz istemiyoruz. Maddi yönden de kızımıza yetelim istiyoruz. Manevi tarafını zaten yaştan dolayı hiiiç hiççç enerjim yetmiyor iki çocuklu kendimi hiç düşünemedim. Hatta iki ay adet olmayınca ben menopozdan şüphelendim de eşim biraz streslendi yoksa hamilemiyim diye sonra da güldük. Gidip başvuru yapsak da ikinci çocuğa da ayrı oda istiyorlar.

O zaman bekleyeyim ben de sonucu.
bem de çok şaşırmıştım. Çünkü adetim hep düzendiydi. İlk kez 1.5 yıl önce 45 gün olmadım doktora gittim. Bir sıkıntı yok dedi. O gün akşam adet oldum :)
İkinci de şimmdi iki ay adet olmadım gittim. Yumurta çatlaması olmamış dedi. İlaç verdi adet oldum. Adet düzeniyle alakası yok gibi geldi bana. Siz bir de doğum yapmışsınız. Sonuçta doğurganlığınız var. Bence kısmeti varsa gelir kardeş

Kızlar geçen adetimin 3 günü kan vermiştim ve ilk defa LH hormonum bukadar düşük çıkmıştı 1,84 ne anlama geliyor acaba bilen yazabilir mi
Yumurtalık yetmezliğiyle alakalı diye biliyorum. Ama net bilgim yok.

1.tüp bebek negatif oldu ay sonu 2. Ye başlamayı planlıyoruz.
Hayırlısı olsun. Kaç yunurta çıkıyor tedavi aşamasında benim iki yunurta zoraki çıkıyordu. Oldukça yüklü ilaç dozu kullanıyordum

Hayırlısı olsun. Kaç yunurta çıkıyor tedavi aşamasında benim iki yunurta zoraki çıkıyordu. Oldukça yüklü ilaç dozu kullanıyordum
Ben de son doz kullandım 3 çıktı. Tek embriyo oldu negatif oldu. Şimdi bi de saizen ekleyecez iğnelere yumurta kalitesi için nasip bakalım.

Ben de son doz kullandım 3 çıktı. Tek embriyo oldu negatif oldu. Şimdi bi de saizen ekleyecez iğnelere yumurta kalitesi için nasip bakalım.
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. İnanın varya insan bir zamanlar olsun diye dua ettiğine gün geliyor iyiki olmamış diyor. Biz hep onu dedik. Yoksa kızımızla yollarımız nasıl birleşecekti diye konuştuk.
Allah sizin de gönlünüze göre versin ama olmazsa da asla üzülmeyin. Bol şanslar diliuorum

Amin hepimiz için. Rabbim anneliği bize de layık görsün. Doğuramazsam da sizin yolunuzdan yürüyecek güç ve cesaret versin.

Haklısınız, Aslında bende yetebilirmşyim emin olanıyorum, çalışıyorum annem ve kayınvalidem var artık onlara güveniyorum. Zaten ondan bunca yıl erteledik şimdi pişman olduk, Napalım olursa olur olmazsada zaten var , Rabbim onlara uzun ömür versin

Evet bencede adet düzeniyle alakası yok, dediniz gibi nasip bakalım, olcaksa bi şekilde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…