• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amh değeri düşük olan arkadaşlar

Benimde amh değerim 0,49 çıktı, adetimin 24. Günü lucrine başladım, büyük ihtimalle yarın adet olup cumartesi asıl tedaviye başlıcam, hemen bugün lokmanhekimden arı sütü-bal-polen karışımı almayı düşünüyorum, inşallah kaliteli yumurtalarım olur, bir sürü ilaç da kullanıyorum zaten.
Tüp bebek tedavimin sonucunu da buraya yazcam, bizim gibi olanlara bir fikir vermiş olur en azından

arkadaşlar bu mesajı 18 aralıkta yazmıştım, benim gibi yumurta rezervi düşük olan, az ve kalitesiz yumurta üretenlere umut olsun diye yazıyorum, sonucumu yazacağımı söylemiştim. Hamileyim :anneadayı::nazar:
8 yumurtam toplandı, 5'i boş çıktı, 3'ü işlem gördü ama sadece 2'si gelişti, biri 1. kalite diğeri 2. kalite ve ikiside 8 hücreli olmak üzere 3. gün embriyosu olarak transfer edildi. çok mutlu oldum çünlü ilk tüp denememde en kaliteli yumurtam 6 hücreliydi ve dış gebelik olmuştum.
ben 8 sene sonra kavuştum arkadaşlar, umudunuzu kesmeyin, bol bol dua edin, dua her kapıyı açar inanın, kabul olmamış dua yoktur, duanın karşılığının verilme vakti gelmemiştir sadece. Allah hepimizin yardımcısı olsun, umutla bekleyen acı çeken emek veren tüm arkadaşlarıma Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

amh, yumurtalık rezervi . yumurtalıklarınla ilgili bilgi alıyorsun o testte. ben ozelde yaptırmıştım bu testi. 150 tl bayıldım... mutlaka yapılması gereken bir testmiş kadınlar için. yumurtalıklarının durumunu öğreniyorsun arkadaşım... azalma varmı yokmu diye...

amh, yumurtalık rezervi . yumurtalıklarınla ilgili bilgi alıyorsun o testte. ben ozelde yaptırmıştım bu testi. 150 tl bayıldım... mutlaka yapılması gereken bir testmiş kadınlar için. yumurtalıklarının durumunu öğreniyorsun arkadaşım... azalma varmı yokmu diye...
benim yapmadılar sanırım özelde de fsh üzerinden filan bi şeyler dediler

arkadaşlar bu mesajı 18 aralıkta yazmıştım, benim gibi yumurta rezervi düşük olan, az ve kalitesiz yumurta üretenlere umut olsun diye yazıyorum, sonucumu yazacağımı söylemiştim. Hamileyim :anneadayı::nazar:
8 yumurtam toplandı, 5'i boş çıktı, 3'ü işlem gördü ama sadece 2'si gelişti, biri 1. kalite diğeri 2. kalite ve ikiside 8 hücreli olmak üzere 3. gün embriyosu olarak transfer edildi. çok mutlu oldum çünlü ilk tüp denememde en kaliteli yumurtam 6 hücreliydi ve dış gebelik olmuştum.
ben 8 sene sonra kavuştum arkadaşlar, umudunuzu kesmeyin, bol bol dua edin, dua her kapıyı açar inanın, kabul olmamış dua yoktur, duanın karşılığının verilme vakti gelmemiştir sadece. Allah hepimizin yardımcısı olsun, umutla bekleyen acı çeken emek veren tüm arkadaşlarıma Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Cok ama cok sevindim canim.insallah saglikla kucagina alirsin.bize de dua etmeyi unutma:KK5:

merhaba ben 33 yasındayım 5 yıllık evliyim cocuk ıstıyoruz adetin 3 gunu vermıs oldugum amh ve hormon testlerım Fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 amh : 0,49 degerlendırebılırmısınız tesekkur ederim.

Selamlar...
Mesajini inan gozlerim dolarak ve de cok hissederek okudum.senin adina cok sevindim. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ben de 7 yıldır ugrasiyorum ve ayni dertden muzdaripim canim o kadar yanıyor ki tarif bile edemem...dilerim ki biz de senin gibi mutluluga kavusuruz...
Sevgiler...

merhaba ben 33 yasındayım 5 yıllık evliyim cocuk ıstıyoruz adetin 3 gunu vermıs oldugum amh ve hormon testlerım Fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 amh : 0,49 degerlendırebılırmısınız tesekkur ederim.

Slm lar

Amh inizin dusuk olmasi yumurta rezervinin az olmasi demek dizi uzmek istemem ama biraz düşük benim de 0.50 di yani düşük...
Ama moral bozmak yok mücadeleye devam. Tedaviye başladıniz mi siz...?

Slm lar

Amh inizin dusuk olmasi yumurta rezervinin az olmasi demek dizi uzmek istemem ama biraz düşük benim de 0.50 di yani düşük...
Ama moral bozmak yok mücadeleye devam. Tedaviye başladıniz mi siz...?
tedavıye baslamadım aslında zeynep kamıle tup bebek bolumune basladım bu tahlıllerı onlar ıstedı ordakı prosedur once 2 kere asılama olucakmıs ama bu degerle olurmu bılemıyorum sen yukseltmek ıcın bırsey yapıyormusun

tedavıye baslamadım aslında zeynep kamıle tup bebek bolumune basladım bu tahlıllerı onlar ıstedı ordakı prosedur once 2 kere asılama olucakmıs ama bu degerle olurmu bılemıyorum sen yukseltmek ıcın bırsey yapıyormusun
Bunu yukseltmenin caresi yok canim keske olsaydi.ama iyi olsunlar diye bal corek otu tarcin karisimi yiyiyorum istersen sen de dene.her sey nasip kismet sen daha yeni basliyorsun sanırım bu islere Allah yardimcin olsun...

merhaba kızlar ben aralık gıbı tup bebek tedavısıne baslayacam sızce bu sonuclarla basarı olabılırmı benımde yasım 33 ama yumurta rezeverlerım cok dusuk cıktı amh testım 0,49 cıktı usg bakıldıgındada bu d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül cıktı

Benimde amh çok düşük 0.44 bir tüp bebek denemesi sonuç maalesef negatif simdi ikinciyi düşünüyoruz bu değerde tüp bebek yaptiran arkadaşlar nerde yaptirdiniz önerilerinizi bekliyorum

Back
X