- 29 Kasım 2012
- 1.481
- 1.845
- 198
Benimde amh değerim 0,49 çıktı, adetimin 24. Günü lucrine başladım, büyük ihtimalle yarın adet olup cumartesi asıl tedaviye başlıcam, hemen bugün lokmanhekimden arı sütü-bal-polen karışımı almayı düşünüyorum, inşallah kaliteli yumurtalarım olur, bir sürü ilaç da kullanıyorum zaten.
Tüp bebek tedavimin sonucunu da buraya yazcam, bizim gibi olanlara bir fikir vermiş olur en azından
arkadaşlar bu mesajı 18 aralıkta yazmıştım, benim gibi yumurta rezervi düşük olan, az ve kalitesiz yumurta üretenlere umut olsun diye yazıyorum, sonucumu yazacağımı söylemiştim. Hamileyim

8 yumurtam toplandı, 5'i boş çıktı, 3'ü işlem gördü ama sadece 2'si gelişti, biri 1. kalite diğeri 2. kalite ve ikiside 8 hücreli olmak üzere 3. gün embriyosu olarak transfer edildi. çok mutlu oldum çünlü ilk tüp denememde en kaliteli yumurtam 6 hücreliydi ve dış gebelik olmuştum.
ben 8 sene sonra kavuştum arkadaşlar, umudunuzu kesmeyin, bol bol dua edin, dua her kapıyı açar inanın, kabul olmamış dua yoktur, duanın karşılığının verilme vakti gelmemiştir sadece. Allah hepimizin yardımcısı olsun, umutla bekleyen acı çeken emek veren tüm arkadaşlarıma Allah en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah