AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

arkadaşım allah rızası için bana özelden donus yaparmısın adet görmedğin dönemde fsh okadr yüksekken üstelik folukul yokken nasıl gebe kaldın cylo progınova kullandınmı benım rahım duvarıda çok ınce akran sayılırız 1 yıl buyuksun benden bende yenı evlıyım her gıttığım doktor kıbrıs nakıl dedı geçen ay cyloyu çift aldım rahım duvarı kalınlaşsın dıye ama ne çare bugun baktrdım fsh 46 e 2 4 küsürlerde buarada hıc kendılğımden adet görmedım doğuştan

doğrudur. benim doktorum prp yi yapmadan önce beni uyarmıştı etkisi olmaz diye ısrarla ben yapılsın istemiştim sonuç ortada benim amh 0.10 çok düşük

doğrudur. benim doktorum prp yi yapmadan önce beni uyarmıştı etkisi olmaz diye ısrarla ben yapılsın istemiştim sonuç ortada benim amh 0.10 çok düşük
Niye kötü düşünüyorsunuz. Benim hiç yumurtam olmazdı 2 aydır yumurtam oluyor fakat aksilik virüs girdi araya toplatamıyorum. Bence etkili

Arkadaslar bence amh degeri o kadarda onemli degil daha yaşınız genc onemli olan 1 tanede yumurtaniz olsa kalitesi önemli benim yaşım 42 geceden seneden bu yana 2 kaybim var martta amh ve diger degerlerime baktirdim amh bende 4.33 çıktı tamam yumurtam var ama kalitesiz iste yasimdan dolayi yani oyle düşünüyorum hamile kaliyorum ama düşük oluyo

Değer çok çok iyi. Tüp bebekte dünya kadar yumurta toplanır. Denemediniz mi?

Rahimle ilgili bir sorununuz olabilir mi? Endometrium veya adenomyozis gibi

3 kez spontane bir kez de tüp bebekle gebe kalabildim ancak eve sağlıklı bebek getiremedim. Olay eve sağlıklı bebek getirebilmekte
Amh ınız düşükkenmi spontan gebelik yaşadınız, buarada cevabınız için teşekkür ederim

Kalitesi için herhangi bir takviye alıyormusunz

Kalitesi için herhangi bir takviye alıyormusunz
Takviye almiyorum folik trio kullaniyorum bir ara zeytinyaginda 1 gece bekletip incir yemistim sabahlari birde gece yatmadan evvel chia tohumunu yogurtla karıştırıp yedim diyet yaptim kilo verince hamile kaldim 8.5 haftalikkende kalbi durdu kurtaj oldum 3 ayi gecti

Merhaba amh iniz yaşınıza göre epey epey yüksek pco durumunuz mu vardi acaba
Eğer yoksa q10 ve l-arginin takviyeleri alarak yumurta kalitenize fayda saglayabilirsiniz,bunlar benim dr umun tavsiyeleri

Gecen prof.berfu hanimin bi yazisi vardi kür onermiyorum diye
Eğer yoksa q10 ve l-arginin takviyeleri alarak yumurta kalitenize fayda saglayabilirsiniz,bunlar benim dr umun tavsiyeleri
Sonucları gösteremedim doktora malum virusten dolayi iki düşükten sonra kadin doguma gittim hormon degerlerime baktiricam dedim kendisi istedi amh yi diger testlerimde yapildi hamileliklerden dolayi kilomda var ilk gebeligim 21 haftalikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…