AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Canlar. Amh 0.19 idi benim. Doktor tup bebek demişti. Onun içinde 3 ay bekleyecektim. Bu bekleme sürecinin son ayında kendiliğinden hamile kaldım. :nazar: ALLAH hepinize nasip etsin, inşaallah sağlıkla kucağıma alırım :KK200:
Ne yaptın derseniz. Sogan kuru uyguladım, solgar q10 plus'ını kullandım, coraspirin, folik asit kullandım. En çokta dua ettim. Aklıma geldikçe ya varis dedim. Cok kötü durumdaydım psikolojim bozulmuştu. Ama inanmaktan vazgeçmedim.

Canlar. Amh 0.19 idi benim. Doktor tup bebek demişti. Onun içinde 3 ay bekleyecektim. Bu bekleme sürecinin son ayında kendiliğinden hamile kaldım. :nazar: ALLAH hepinize nasip etsin, inşaallah sağlıkla kucağıma alırım :KK200:
Ne yaptın derseniz. Sogan kuru uyguladım, solgar q10 plus'ını kullandım, coraspirin, folik asit kullandım. En çokta dua ettim. Aklıma geldikçe ya varis dedim. Cok kötü durumdaydım psikolojim bozulmuştu. Ama inanmaktan vazgeçmedim.
Sizin adınıza çok sevindim peki soğan kürünü kist için mi yaptınız birde nasıl beslendiniz ? Folikül kaç taneydi ???

Sizin adınıza çok sevindim peki soğan kürünü kist için mi yaptınız birde nasıl beslendiniz ? Folikül kaç taneydi ???
Bende kist yoktu. Ibrahim saracoglunun danışma hattını aramıştım. Onlar kullanın demişti. Beslenmede de her gün yumurta, ceviz yedim mutlaka. Folikül 3 taneydi

Yaa ne güzel haber maşallah insan hiç kendi başına gelmez gibi düşünüyor yani ben öyle hissediyorum:) soğan kürünü ne zaman başladın ne kadar kullandın hatırlıyor musun

Napalım umuda hasret yaşayıp duruyorum:) bir opu daha boşa çıktı ben de üçüncü gün birinci kalite embriyo beşinci güne gidemedi Blast olamadı artık çok yoruldum cnm
benimde 3. gun 5 hucreyliydi embriyo kalitesi iyi demislerdi dondurdular sonra trasnfer olacagim zaman doktor gelisimi gerixen ilerlemeyebilri dedi cozulunce 1 gunde 7 hucreli oldu ama tutunmadi doktor kalitesiyle alakali dedi herhangi birsey kullaniyormusun opu oncesinde ben ikinciyi dusunuyorum subat gibi bana vitamin omega 3 verdi hergun 1 ck bal polen ari sutu propolis karisimi yitorum mutlaka gunde 1 yumruta peynir ve muz yiyorum gece yatmadan once cilek receliyle yada kakaolu sut iciyorum bakliyat yiyorum balik ve et tavuk kesinlikle tuketmiyorum ama sekerden kesemiyroum ne yazikki dikkat etmeye calisiyroum ama tatli cok fazla tuketiyorum

Napalım umuda hasret yaşayıp duruyorum:) bir opu daha boşa çıktı ben de üçüncü gün birinci kalite embriyo beşinci güne gidemedi Blast olamadı artık çok yoruldum cnm
Canım blast olmasına gerek yok ki...3. gün olup tutan da oluyor...Senin gittiğin merkezin bir politikası mı bu? yani 5. güne kadar götürmek...Benim hep 3 . gün oldu. Tutmadı ayrı mesele. 3. gün olduğu için mi tutmuyor yani? o zaman ben de boşa kürek sallıyorum hepsi 3. gün oldu...

Back
X