AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

benin dr.vitamin vermemişti,ben ilk zamanlar kendim eğriçayırun arı sütü-bal-polen karışımını kullanmıştım,hayıt suyu,beslenmeme dikkat etmiştim,yani pek dışardan yemedim fast food filan ama bunlar sadece benim kendiğilimden yaprıklarımdı,doktorum bunlara inanmıyordu ama pek faydasını gördüğümüde söyleyemem ama başka arkadaşlarım da işe yaramıştı
Anladım canım çok sağol cevap verdiğin için rabbim bebeğine sağlıklı güzel bir ömür versin darısı bizlerinde başına inşallah

Q10 ı zeytinyağına batırarak için daha etkili oluyor. Ven her icisimde Ya Şafi diyerek çok inanarak içtim
sagol canim benim..Evet deneyecegim...benim aklıma gelmedi...Dua ederek içeceğim bundan sonra..Önceleri beslenme konusunda çok dikkatsizdim. Çok kola tüketirdim...tatlıya hayır diyemezdim...bir süredir bunları yemiyorum. Açıkçası hiç aramıyorum. kendimi çok hafif hissediyorum. Psikolojik mi bilmiyorum...ama daha katetmem gereken çok yol var. eşimi de alıştırmaya çalışıyorum

benim 0,19 amh ile normal yollardan hamileliğim oldu. Amhye cok takılmayın. Doktorum demişti önemli olan kalie diye doğruymuş. q10 kullanın mutlaka
Böyle bi yazı okumaya çok ihtiyacım vardı. Allah razı olsun. Bende Omepa-Q10 kullanıyorum. İnsalllah şifa olur.

Erbil bey size nasıl bir tedavi uyguladı farklı bir iğne yaptı mı mesela
Benim başka merkezde 3 negatifim var sonra merkez degistirdim ve erbil.bey vesile oldu bana ne yüksek doz nede düşük doz kullandı yumurta büyütmek için farklı igne ve ilaçla yumurta büyüt u adam o kadar ismin ehli olmuski onun uyguladığı tedaviyle üç emriyom oldu diğer merkezde hep bir emriyom oldu taze transfer oldum orda ..burda emriyolarim donduruldu çikolata kistim için geçici menopoz yaptı göbekten iğne ile uc ay sonra transfer oldum ben erbil.beyi sidetle.tavsiye ediyorum ama erbil.beyin bahçeciden ayrılmasına çok.uzuldum..

Bunun dışında kullandığı vitamin ilaçları filan var mı canım
Tedavi sırasında sadece doktorun dediklerini yaptı canım ekstra bir şey kullanmadı diye hatırlıyorum, çünkü onun tedavisi baya titizlik gerektiyordu, ilaçlarla alınan diğer bazı vitaminler bitkisel şeyler tedaviye ters etki yapabiliyor bu yüzden çol dikkat etti

Tedavi sırasında sadece doktorun dediklerini yaptı canım ekstra bir şey kullanmadı diye hatırlıyorum, çünkü onun tedavisi baya titizlik gerektiyordu, ilaçlarla alınan diğer bazı vitaminler bitkisel şeyler tedaviye ters etki yapabiliyor bu yüzden çol dikkat etti
En mantıklısı bence ot çöp bence metabolizma yı ters etki yapabilir

anladım canım pardon. Bende o tarz karışımları kullanmadım.
Nette ve buradan çok araştırdım gerçekten tedaviyi olumsuz da etkiliyor olumluda o yüzden riske atmamak lazım Q10 için demişsin ya canım yağa batırın diye ben dvit zeytinyağı ile içtim ve seviyem çok iyi yükseldi Q10 böyle yapıcam aklıma getirdiğin iyi oldu canım sağol

Back
X