- Konu Sahibi crocus7919
- #3.061
anladım canim. enfeksiyon mu acaba diye korkuyorum? doktoruma danışacagim.Benim öyle uzun kahverengi akıntım olmadı sadece negatif tüp bebekten sonra 10 gün falan adet olmuştum kahverengi de olmuştu baya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım canim. enfeksiyon mu acaba diye korkuyorum? doktoruma danışacagim.Benim öyle uzun kahverengi akıntım olmadı sadece negatif tüp bebekten sonra 10 gün falan adet olmuştum kahverengi de olmuştu baya
Geçmiş olsun enfeksiyon değildiranladım canim. enfeksiyon mu acaba diye korkuyorum? doktoruma danışacagim.
Canım bu gidilmesi gereken bir durum ben de kullandım ama hiç böyle bir şey yaşamadım maalesef evli bayanlar olarak kadın Doğum yan eviniz oluyor o yüzden gitmelisinBenim de bir sorum olacak size. Doğum kontrol hapım dün itibariyle bitti. Kullandığım ilk günler adettim. sonra adetim bitti ama kahverengi leke ve akıntı hiç bitmedi. herhalde geçicidir deyip bekledim. Geçmedi ama. Yoğun çalışıyorum doktora gidemedim bu yüzden..biraz da ben üşendim diyeyim...(yoruldum doktora gitmekten çünkü). bu durum normal mi? yani olabilir mi? Doğum kontrol hapları da lekelenmeye sebep oluyor. Çikolata kistim de var. Ilgisi olabilir mi? böyle bir durum yaşayan var mi aranızda?
biliyorum haklısın. işten güçten fırsat bulamadım. Bugün yarin giderim derken erteledim. bir de soyunup muayene olmayı sevmiyorum bıkkınlık geldi inan...zatem geç kaldım yarın adet olurum...bu durumda zaten bakamaz anlamaz...opu operasyonu yapilmadan önce de bu şikayetimden bahsettim. Kültür alırız gibi birseyler mirildandi..hicbirsey yapmamış. sonra da geçti bu akıntı. şimdi tekrar oldu bu durum..doğum kontrol hapindan mi diye düşündüm...Canım bu gidilmesi gereken bir durum ben de kullandım ama hiç böyle bir şey yaşamadım maalesef evli bayanlar olarak kadın Doğum yan eviniz oluyor o yüzden gitmelisin
Bende doğum kontrol hapı kullanırken lekelenmem çok oluyordu 3 ay sonra vücut alışıyorbiliyorum haklısın. işten güçten fırsat bulamadım. Bugün yarin giderim derken erteledim. bir de soyunup muayene olmayı sevmiyorum bıkkınlık geldi inan...zatem geç kaldım yarın adet olurum...bu durumda zaten bakamaz anlamaz...opu operasyonu yapilmadan önce de bu şikayetimden bahsettim. Kültür alırız gibi birseyler mirildandi..hicbirsey yapmamış. sonra da geçti bu akıntı. şimdi tekrar oldu bu durum..doğum kontrol hapindan mi diye düşündüm...
Bugün doktora gittim. Solda iki yumurta gördü. İğnelere başladık. Hayırlısı artık.Shewil çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bende adetimin ikinci günü yani bugün doktora
peki her gün oluyor muydu? ben de adetim bitti biteli her gün oldu..inşallah haptandir.Bende doğum kontrol hapı kullanırken lekelenmem çok oluyordu 3 ay sonra vücut alışıyor
Bebeğinize üzüldüm Allah sabır versin nedeni belli oldu mu kalbinin durmasının Amh tek belirteç değil önemli olan yumurtanın kalitesi inşaallah tekrardan hayırlı hamileliğiniz olurArkadaşlar merhaba,
Ben de bu hafta amh testi yaptırdım, 0.28 çıktı. Diğer tahlillerim adet döneminde olacak. 34 yaşındayım hiç çocuğum yok. Mayıs ayında yaklaşık altı aylık hamile iken bebeğimin kalbi durdu, ölü doğum yaptım. Adet dönemini bekliyorum şimdi, hem diğer tahliller hem de yumurta sayımı için. Doktora henüz amh sonucunu göstermedim.
Ne dersiniz, bu amh ile şansım nasıl sizce?
Bebeğinize üzüldüm Allah sabır versin nedeni belli oldu mu kalbinin durmasının Amh tek belirteç değil önemli olan yumurtanın kalitesi inşaallah tekrardan hayırlı hamileliğiniz olur
Rakamlar önemli ama arkadaşların dediği gibi tek belirteç değil. Bebeğinize ben de çok üzüldüm...Allah sabır versin size. Daha önce doğal yoldan hamile kalmış olmanız nedeniyle, hamile kalma şansınızın yüksek olduğunu düşünüyorum...Yok canım sebebi belli değil. Doğumdan sonra doktor bebeğin çok sağlıklı göründüğünü söyledi büyük ihtimalle bir sorunu yoktur dedi. Kan pıhtılaşması testi yaptırdım sorun çıkmadı.
İnşallah tekrar istiyoruz ama bu amh canımı sıktı. İnşallah yumurta sayımı iyi olur.
İyi dileklerin için sağol canım.
Rakamlar önemli ama arkadaşların dediği gibi tek belirteç değil. Bebeğinize ben de çok üzüldüm...Allah sabır versin size. Daha önce doğal yoldan hamile kalmış olmanız nedeniyle, hamile kalma şansınızın yüksek olduğunu düşünüyorum...
Burada iki arkadaş tüp bebek tedavileri için gün sayarken hamile kaldıklarını öğrendiler..Üstelik AMH düzeyleri sizin gibiydi..İnşallah hepimizin yüzü güler..İnşallah canım, rabbim hayırlısı ile hepimizin yüzünü güldürsün.
Kacti degerleri?Burada iki arkadaş tüp bebek tedavileri için gün sayarken hamile kaldıklarını öğrendiler..Üstelik AMH düzeyleri sizin gibiydi..İnşallah hepimizin yüzü güler..
Evet hergün bozuk para kadar oluyordupeki her gün oluyor muydu? ben de adetim bitti biteli her gün oldu..inşallah haptandir.
allah yardımcınız olsun inşallah canm sizlerde tüm hayırlı haber bekleyenlerede rabbim tez zamanda nasip etsinBugün doktora gittim. Solda iki yumurta gördü. İğnelere başladık. Hayırlısı artık.
Sabah bende verdim hastaneye gidemedim sağlık ocağına verdim. Hepsine bakilmiyormus ama genede verdim bakalım fsh kaç oldu? 6 aydır falan baktirmiyordumben de adetin 2. günündeyim. fsh vs için kan verdim
Sonucu almadım henüz.. alır almaz söyleyeceğim...Sizin kaç çıktı?Sabah bende verdim hastaneye gidemedim sağlık ocağına verdim. Hepsine bakilmiyormus ama genede verdim bakalım fsh kaç oldu? 6 aydır falan baktirmiyordum