- Konu Sahibi crocus7919
- #3.661
Arkadaşlarım, bana doktor %10 şans vermişti demiştim dün. Bugün kızkardeşim aradı ve bana çok üzüldüğünü, bu oranın çok düşük olduğunu söyledi. Kızkardeşimi üzülme diye ben telkin ettim. Dün doktor bunları söylerken de ben normaldim. Yani öyle ağlamadım ya da ağlayacak gibi olmadım. Bugün de dışarı çıktım eşim ve arkadaşlarımızla. Gün içerisinde aklıma gelmiyor bile. Sadece bebek konusu açılınca ya da birisinin hamile olduğunu duyunca içim sızlıyor. Çoğu kişi ise aklından bir an olsun bu konunun çıkmadığını söylüyor. Ben mi fazla rahatım? Yoksa psikolojik bir savunma mekanizması mı? Acaba bebek sahibi olma isteği yok mu içimde? Aslında düşününce %10 nerdeyse yok demek. Benim buna çok üzülmem lazım gibi geliyor.
Uzulme konusunu bilmiyorum da Allah askina kimse bana şansım şöyle az falan demesin, bi arkadasimin ablasi tuplerini baglattiktan yillar sonra 44 yasinda hamile kaliyor. Kadin artik iyice menapoza girdim heralde ondan hic kanamam olmadi diye aylarca hamile oldugunu bile farketmiyor ki dusun tuplerini ameliyatla baglattirmis baska cocuk istemiyorlar diye. Sonra kadin menapoz icin ilac versin diye doktora gidiyor da oyle anliyorlar hamile oldugunu. Ve sapasaglam cok tatli bir kiz cocuklari dunyaya geliyor. Gozlerimle gordugum birebir sahit oldugum bir olay. Yani doktorlarin verdikleri su kadar az sansin var vs vs cok takilmamak lazim olacagi varsa oluyor. gittigim bir cok doktor da bana sansin cok az yok yillarca ugrasmamiz lazim dedi ve ben icimden "yav he he" demekle yetindim ve cok da ciddiye almadim acikcasi. Yumurtalarin kaliteli olmaz imkansiz havuz yapicaz anca belki bir kaliteli yumurtan olur dediler, halt etmissiniz dedim yine icimden ilk opumda 7 tane yumurtam toplandi 6 tanesi 1. Kalite olarak 5. Gune kaldi.
Yani Hergun ne mucizelere tanik oluyoruz illa da şansım cok az diye dusunme arkadasim. Ayrica en azindan sansin sifir degil oradan bakmak lazim. Gonlunu ferah tut. Belki icten ice durumunun dedikleri kadar zor olmadigini dusundugunden uzulmuyor olabilirsin ki bence de uzulme, uzulmenin kimseye faydasi olmaz full energy önüne bak ve elinden geleni yap. Sevgiler.