AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Yazmistim sanki buraya acaba yazmadim mi? Benim poztif cikti.ilk deger 311 ikinci deger 864 cikti. Yarin insallah keseyi gormeye gidecegiz. Insallah ici doludur canim. Ister istemez korkuyorum.. Dua et banada lutfen.
coook sevindim canım :halay:. yok yazmadın canim benim...Londoner yazdı ama sen yazmadın. inşallah herşey yolunda gider :dua:yaşın kaçtı? ve amh duzeyin kaçti?yarın haber ver mutlaka..

Canim benim 3 yunurtam cikti 2 si olgun ama 1 tanesi dollendi. Ve oyle oldugu icinde riske atmak istemedi. Donduralimmi dedim hayir riske girmek istemiyorum dedi. Anne rahmi en iyi yer dedi senin dedigin gibi. Cok yumurta olusmuyorsa bencede fazla bekletmmek lazim. Varsa yunurtan canim 3. Gun de ideal. Aslinda hersey kismet nasip. Insallah senin bu sefee tutar canim. Ama illa 5.gun diye diretme derim..
birşey soracagim. Dondurulmuş embriyo ve taze embriyo arasında tutup tutmama açısından fark var mi? neden riske atmak istemiyorum dedin? onu anlayamadim. bu arada çok az yumurta olmasına rağmen ilk denemende tutması büyük bir şans. keşke benim de tutsa..o gün dünyanın en mutlu insanı olurum sanırım.

Benim 6. denemem falan olacak...acaba boşa mı kürek sallıyorum? bir yerde okumuştum. deneme sayısı arttıkça tutma olasılığı azaliyormus. hatta 5-6 denemeden sonra bırakın diyor uzmanlar. zaten olsa ilk denemelerde olurdu diyorlar..

Benim 6. denemem falan olacak...acaba boşa mı kürek sallıyorum? bir yerde okumuştum. deneme sayısı arttıkça tutma olasılığı azaliyormus. hatta 5-6 denemeden sonra bırakın diyor uzmanlar. zaten olsa ilk denemelerde olurdu diyorlar..
Transfer olmadığın sürece denemeden sayma kendini opularla. Bizim sıkıntımız yumurta onu bir aşabilsek belki tutacak onu ve en önemlisini aşamadığımız için sayımız fazla oluyor bu yüzden zor grup olduğumuzu düşünüyorum . Sen ne zaman transfer olacaksın ?

birşey soracagim. Dondurulmuş embriyo ve taze embriyo arasında tutup tutmama açısından fark var mi? neden riske atmak istemiyorum dedin? onu anlayamadim. bu arada çok az yumurta olmasına rağmen ilk denemende tutması büyük bir şans. keşke benim de tutsa..o gün dünyanın en mutlu insanı olurum sanırım.
Her embriyo dondurma ve çözülme stresini aşamaz. Dondurup sağlıklı bir şekilde çözülmüş ve kalitesinden bir şey kaybaetmemişse taze olandan bir adım öndedir.

Canim bence bir fark yok. Hatta ben her zaman disarida bekleyecegine iceride yani anne rahminde beklemesi taraftariyim. Sayet havuz yontemi yapilmaycaksa tabi. Bir biyolog arkadasimda taze embriyo taraftariydi. Dondurilunca cozunurken bozulma ihtimali varmis zaten neden o riski hesaba katayim. Tabi en dogrusunu o zamanki tedavi sattlarin belirler canm. Sikma canini guzel dusun 1 olmasin 2 ay olmasin 3 ay olmasin elbet yujurtan olacak.. inslalah bir gun olacak senin icin cok dua ettim cunku cok istiyorsun. Allah yardimcimiz olsun canim

coook sevindim canım :halay:. yok yazmadın canim benim...Londoner yazdı ama sen yazmadın. inşallah herşey yolunda gider :dua:yaşın kaçtı? ve amh duzeyin kaçti?yarın haber ver mutlaka..
Sagol canim. Insalah yarin keseyide gorururz. Cok heyecanliyim.38 yasindayim amh 0.20 canim. Yarin heber veririm dua et banada olur mu

Canim, bal tarcin corek otu karisimi yap sabah aksam ac karnina bir kasik at agzina. Birde inciri dorde bolup zeytinyaginda 24 saat beklet. Sabahlari ac karnina ye. Ben bunlarin cok faydasi oldugunu okudum. Tavsiye ederim.
Canım adetin 2. Günü bal probolis arı sütü yemeğe başladım 1 er tatlı kaşığı sabah akşam aç karnına 2 gündür bal ezilmiş çörek otu ve tarçında yemeğe başladım fındık ceviz incir yiyorum yarın sabah kontrolüm var inşallah işe yaramıştır

Transfer olmadığın sürece denemeden sayma kendini opularla. Bizim sıkıntımız yumurta onu bir aşabilsek belki tutacak onu ve en önemlisini aşamadığımız için sayımız fazla oluyor bu yüzden zor grup olduğumuzu düşünüyorum . Sen ne zaman transfer olacaksın ?
ben de onları denemeden saymıyordum..ama doktorlar opu veya yumurta geliştirme aşamasını bile denemeden sayınca benimki 6 denemeye çıktı...Transfer belli değil çünkü tek embriyom var. Bahçeciye gittim biliyorsun. Bahçecide Dr. Berfu hanima devam mi etsem doktoruma mi devam etsem karar veremedim...Berfu hanım büyüme hormonu vs deyince psikolojik olarak Berfu hanima devam edeyim istedim. 9 Aralikta Tekrar gidicem Bahçeciye...Berfu hanim tekrar çağırdı beni

Şekerden uzak durmak. Pakete girmis hicbir seyi yememek. Tamamen dogal beslenmek. Bol protein tüketmek.
Karatay diyetini uygulayin yani. Ben cok faydasini gördüm.
Şekerden uzak durmaya çalışıyorum tam olarak bırakamasam da eskiye oranla baya azalttım paketli gıda adet olduğum dan beri yemedim inşallah güzel devam ederse yememeğe daha fazla gayret göstereceğim

Canım adetin 2. Günü bal probolis arı sütü yemeğe başladım 1 er tatlı kaşığı sabah akşam aç karnına 2 gündür bal ezilmiş çörek otu ve tarçında yemeğe başladım fındık ceviz incir yiyorum yarın sabah kontrolüm var inşallah işe yaramıştır
Cok guzel beslenmissin... yarin olmasa bile bir kac gune kadar ise yarar...sifa olsun canim.. Allah sifa versin her yumurtana insallah. Yarin haber et bize guzel haberlerini alalim bizde mutlu olalim canim

ben de onları denemeden saymıyordum..ama doktorlar opu veya yumurta geliştirme aşamasını bile denemeden sayınca benimki 6 denemeye çıktı...Transfer belli değil çünkü tek embriyom var. Bahçeciye gittim biliyorsun. Bahçecide Dr. Berfu hanima devam mi etsem doktoruma mi devam etsem karar veremedim...Berfu hanım büyüme hormonu vs deyince psikolojik olarak Berfu hanima devam edeyim istedim. 9 Aralikta Tekrar gidicem Bahçeciye...Berfu hanim tekrar çağırdı beni
Canim beslenmene de dikkat et olur mu?

Testere dişli aslan pençesi civan perçemi sarıkantaron bu karışım sabah akşam kullanıyorum 2hafta oldu bal polemi sordum da kullanma dedi Saraçoğlu asistanı tatlı olduğu için FSH yükseltir diye tatlı yasak
Testerdisli aslan pencesi kantreon kuru ise yaradimi. Ben de bir aydir onu kullaniyorum da

Biliyorum biliyorum canım ben de kendi doktoruma sordum Cumartesi günü biz büyüme hormonu önermiyoruz dedi o da aynı kurum sonuçta .. ama büyğme hormonu ile sonuç alanlar var en azından farklı bir şey denenmiş olur sen bilirsin canım istersen o tek embriyoyu transfer ettir artık rahminde dinlenmiştir

Back
X