- Konu Sahibi crocus7919
- #3.821
Slm kızlar bugün amh sonucumda çıktı 3.18 geçen ay başkent ünv. De yaptırıp 0.06 çıkmıştı şok olmuştum hatırlayanlar vardır şimdi ben ne yapmalıyım hangisi hatalı ben şimdi buna sevineyimmi yoksa bunada inanmayımmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Slm kızlar bugün amh sonucumda çıktı 3.18 geçen ay başkent ünv. De yaptırıp 0.06 çıkmıştı şok olmuştum hatırlayanlar vardır şimdi ben ne yapmalıyım hangisi hatalı ben şimdi buna sevineyimmi yoksa bunada inanmayımmı
Evet bende öyle düşünüyorum ve bana senin asla çocuğun olmaz kızım 40 yaşını aşmış kadından betersin deyip beni sokaklarda hüngür hüngür ağlatan o doktora hesap sormyı da düşünüyorumÇok ciddi bir fark var canım. Şahsen senin yerinde olsam bir yerde daha yaptırır iki sonuçla kıyaslardım
Evet bende öyle düşünüyorum ve bana senin asla çocuğun olmaz kızım 40 yaşını aşmış kadından betersin deyip beni sokaklarda hüngür hüngür ağlatan o doktora hesap sormyı da düşünüyorum
O donemde fsh yüksek çıkmıştı sizde hatırladım.demekki fsh yükseldiğinde amhıda yaniltabiliyor peki bisey sormak istiyorum size 0.06 çıktığında ultrason muayenesi nasıldı yumurta gorulmusmuyduSlm kızlar bugün amh sonucumda çıktı 3.18 geçen ay başkent ünv. De yaptırıp 0.06 çıkmıştı şok olmuştum hatırlayanlar vardır şimdi ben ne yapmalıyım hangisi hatalı ben şimdi buna sevineyimmi yoksa bunada inanmayımmı
Ben zübeyde hanıma ve başkente gittim gelecek ay hacettepeye gitmeyi düşünüyorum bide orda yaptırcam 32 yaşındayım canımNe cins doktorlar var ya, kac yasinizdaydiniz? Ankara'da iseniz Hacettepe ve Atatürk Egitim Arastirma hastanesinde amh bakılıyor, bilmiyorsaniz diye diyim dedim :)
Evet hatta doktor aşılama yapcaktı sonuçlra bakmadan önce iğneleri verdi ultrasonda baktı uygun dedi ben gittim iğneleri aldım falan 2 3 saat sonra aradı sonuçların çok kötü çıkmış değil aşılama tüp bebek bile yapmam sana demişti kabus gibiydi hatırlamak istemiyorum ama ozaman yazmıştım 4 5 ay önce hormon değerlerim çok iyiydi bianda nasıl böyle olur falan diye herkes testi tekrarlatmamı sölemişti ve tekrarlattım ve yine 4 5 ay önceki sonuçlar çıktı yani bilmiyorum noldu nasıl oldu hangisi doğru neye kime güvencemO donemde fsh yüksek çıkmıştı sizde hatırladım.demekki fsh yükseldiğinde amhıda yaniltabiliyor peki bisey sormak istiyorum size 0.06 çıktığında ultrason muayenesi nasıldı yumurta gorulmusmuydu
Ben o konuda hiç anlayamıyorum doktorları madem ultrason görüntüsü iyi ozaman niye tahliller sorun olsunki sen ne gördüğünü bilmiyormusun yada bukadarmı başarı oranlarından endişe duyuyorlar...benimde hem kalbimi hemde umudumu çok kırdılar...senin adına cok sevindim arkadaşım önümüzdeki ay tahlillerini yenile kafanda soru isaretlerin kalmasın ama kalbinide ferah tut...Evet hatta doktor aşılama yapcaktı sonuçlra bakmadan önce iğneleri verdi ultrasonda baktı uygun dedi ben gittim iğneleri aldım falan 2 3 saat sonra aradı sonuçların çok kötü çıkmış değil aşılama tüp bebek bile yapmam sana demişti kabus gibiydi hatırlamak istemiyorum ama ozaman yazmıştım 4 5 ay önce hormon değerlerim çok iyiydi bianda nasıl böyle olur falan diye herkes testi tekrarlatmamı sölemişti ve tekrarlattım ve yine 4 5 ay önceki sonuçlar çıktı yani bilmiyorum noldu nasıl oldu hangisi doğru neye kime güvencem
İnan bende anlamıyorum insanların umutlarını hayallerini bi anda acımasızca yıkabiliyolar ne deyim Allah büyük o bir ay ne çektim bn biliyorum okadar yıkılmıştımki ğsikolojim alt üst olmuştu ve boşanmanın eşiğine kadar geldim eğer o testlerde gerçekten hata varsa dava açmayı düşünüyorumBen o konuda hiç anlayamıyorum doktorları madem ultrason görüntüsü iyi ozaman niye tahliller sorun olsunki sen ne gördüğünü bilmiyormusun yada bukadarmı başarı oranlarından endişe duyuyorlar...benimde hem kalbimi hemde umudumu çok kırdılar...senin adına cok sevindim arkadaşım önümüzdeki ay tahlillerini yenile kafanda soru isaretlerin kalmasın ama kalbinide ferah tut...
Hormonlar çok değişken bir ay bir ayı tutmuyor farkinda olmadan biz bile ufacık seylere kafayı takarak oynatabiliyoruz hormonları rabbim hayırlısıyla evlatta nasip etsin sana bana tüm isteyenlereİnan bende anlamıyorum insanların umutlarını hayallerini bi anda acımasızca yıkabiliyolar ne deyim Allah büyük o bir ay ne çektim bn biliyorum okadar yıkılmıştımki ğsikolojim alt üst olmuştu ve boşanmanın eşiğine kadar geldim eğer o testlerde gerçekten hata varsa dava açmayı düşünüyorum
Ne yap biliyor musun gelecek ayı hiç bekleme..Zaten AMH adete bağlı değil...Düzen laboratuvarı en iyisi...Orada yaptır hemen yarın bir gün...Paralı ama olsun SGK anlaşması var mı bilmiyorum varsa çok tutmaz...Evet hatta doktor aşılama yapcaktı sonuçlra bakmadan önce iğneleri verdi ultrasonda baktı uygun dedi ben gittim iğneleri aldım falan 2 3 saat sonra aradı sonuçların çok kötü çıkmış değil aşılama tüp bebek bile yapmam sana demişti kabus gibiydi hatırlamak istemiyorum ama ozaman yazmıştım 4 5 ay önce hormon değerlerim çok iyiydi bianda nasıl böyle olur falan diye herkes testi tekrarlatmamı sölemişti ve tekrarlattım ve yine 4 5 ay önceki sonuçlar çıktı yani bilmiyorum noldu nasıl oldu hangisi doğru neye kime güvencem
Benimki daha kötü 0,01..Bana hiçbir doktor öyle demedi..Tamam yumurtan yok dediler ama sana tüp bebek yapmayız demediler...Nasıl bir tavırdır öyle..Zaten Başkentin kadın doğumcularını ben de sevmiyorum...Hele Göğşen bey...Benim de canım Göğşen beye sıkılmıştı..Evet hatta doktor aşılama yapcaktı sonuçlra bakmadan önce iğneleri verdi ultrasonda baktı uygun dedi ben gittim iğneleri aldım falan 2 3 saat sonra aradı sonuçların çok kötü çıkmış değil aşılama tüp bebek bile yapmam sana demişti kabus gibiydi hatırlamak istemiyorum ama ozaman yazmıştım 4 5 ay önce hormon değerlerim çok iyiydi bianda nasıl böyle olur falan diye herkes testi tekrarlatmamı sölemişti ve tekrarlattım ve yine 4 5 ay önceki sonuçlar çıktı yani bilmiyorum noldu nasıl oldu hangisi doğru neye kime güvencem
Neden boşanacaksın canım? Eşin mi istedi anlamadım?İnan bende anlamıyorum insanların umutlarını hayallerini bi anda acımasızca yıkabiliyolar ne deyim Allah büyük o bir ay ne çektim bn biliyorum okadar yıkılmıştımki ğsikolojim alt üst olmuştu ve boşanmanın eşiğine kadar geldim eğer o testlerde gerçekten hata varsa dava açmayı düşünüyorum
Düzende amh 120-150tl civarı canımNe yap biliyor musun gelecek ayı hiç bekleme..Zaten AMH adete bağlı değil...Düzen laboratuvarı en iyisi...Orada yaptır hemen yarın bir gün...Paralı ama olsun SGK anlaşması var mı bilmiyorum varsa çok tutmaz...
Yok ben çok dağıldım çok büyük sorunlar yaşadık benim psikolojimden dolayı o yüzden boşanma durumuna geldik canım evet göğşen hayatımda bidaha asla görmek istemediğim insan neler söylediğini tavrını anlatmıştım burda.. şuan değil ama en kısa zamanda tekrar yaptırcam emin olmak adınaNeden boşanacaksın canım? Eşin mi istedi anlamadım?
Biliyorum çok zor ama kafana takmamaya çalış arkadaşım. Amh degerin kaç baktirdin mi hiç? Fsh hormonu stresten de çok etkilenen bir hormon. Zita West'in bir kitabı var, doğurganlık ve gebe kalma rehberi. Burada tanıştıgim bir arkadaşımın tavsiyesiyle alıp okudum, şimdi ikinci defa okuyorum. Orada stresin lh ve fsh hormonlarını direkt etkilediği yazıyor.Arkadaslar napcam ben ya bu fsh düşmüyor ot çöpte işe yaramadı adetin 2.günü fsh 90,,,,,, e2 <5
Çok kafam bozuk
Biliyorum çok zor ama kafana takmamaya çalış arkadaşım. Amh degerin kaç baktirdin mi hiç? Fsh hormonu stresten de çok etkilenen bir hormon. Zita West'in bir kitabı var, doğurganlık ve gebe kalma rehberi. Burada tanıştıgim bir arkadaşımın tavsiyesiyle alıp okudum, şimdi ikinci defa okuyorum. Orada stresin lh ve fsh hormonlarını direkt etkilediği yazıyor.