- 11 Ocak 2017
- 134
- 117
- 103
- Konu Sahibi crocus7919
- #3.861
Doğum kontrol hapı kullanirken hiç gün atlamamama rağmen hamile kaldım 10 haftalikken kalp atışları durdu doktorum tabiri caizse anadoluda ceketini atsan hamile kalan kadinlardansın demişti ilaç bile bastıramamış yumurtlamami..olaydan 6 ay sonra kalinbagirsakta tümör bulundu kemoterapi radyoterapi ve ameliyat derken 1 yıl gecmeden allaha şükür hepsini atlattim onkologum senin gibi hastalarda bukadar kısa surede atlatmak mucize dedi.3 yıl oldu atlatali.annem cocuklugumuzdan beri çok hassastır bu konuda hep organik yada köy ürünleri kullanırdı bende saçma bulurdum gençlik işte.ama benim en buyuk kurtaricim megersem beslenme tarzimmis doktorum öyle dedi.genetik test yapıldı tamamen hastalık genetik çıktı.yani belkide daha fazla hazır tüketmiş olsaydım bugün daha farklı olabilirdim maalesef ki radyoterapiden yumurtaliklar etkilenmiş ve fsh 90 amh 0.01 ama bunada şükür diyorum arkadaşım elinizden geldiğince sağlıklı beslenin hazır tuketmeyin ben buna rağmen bukadar olay yaşadım tekrar allah'ıma binlerce kez sukurler olsun diyorum bunları yasadigimda daha 1 yıllık evliydim ve hersey tesaduf eseri farkedildi.cok uzun yazdım ama sağlıklı olmak için daha ozenli olmak gerektigini düşünüyorum bende elimden geleni yapmaya çalışıyorum