AMH DEĞERI DÜŞÜK OLUP HAMİLE KALANLAR

Arkadaslar bi sorum olacakti benim. Ben ilk kez tedaviye baslayacagim, doktor adetin 2.gunu gel muayene edelim dedi. Ben bi an once baslamak istiyorum artik amh 0.09 oldugu icin vakit kaybetmek idtemiyorum, yumurta havuzu olusturulacak. Benim sorum, adetin 2. günü muayeneden sonra hemen ilac tedavisi başlıyor mu? Cunku benim hala hangi merkezde tedaviye başlayacağım bi turlu kesinlesemedi birkac yere danışmaktan dolayi. Ona gore degistirecegim sonradan..Ama adetin 2.gunu muayenesini de kaçırmak istemiyorum gec kalmamak icin. Tedaviye baslangic nasil oluyo? Yani ilac takviyesi.ne zaman başlıyor?

Arkadaslar bi sorum olacakti benim. Ben ilk kez tedaviye baslayacagim, doktor adetin 2.gunu gel muayene edelim dedi. Ben bi an once baslamak istiyorum artik amh 0.09 oldugu icin vakit kaybetmek idtemiyorum, yumurta havuzu olusturulacak. Benim sorum, adetin 2. günü muayeneden sonra hemen ilac tedavisi başlıyor mu? Cunku benim hala hangi merkezde tedaviye başlayacağım bi turlu kesinlesemedi birkac yere danışmaktan dolayi. Ona gore degistirecegim sonradan..Ama adetin 2.gunu muayenesini de kaçırmak istemiyorum gec kalmamak icin. Tedaviye baslangic nasil oluyo? Yani ilac takviyesi.ne zaman başlıyor?
uygun görürse doktor adetin 2. günü başlıyor evet..o nedenle adet günü gelmemizi isterler. vereceği ilaçlar 2. gün ile 4. gün arasında kullanılıyor

Arkadaşlar bu sabah tekrar tahlil yaptırdım.
Regl 5. günü, yani bitimi gibi oldu aslında ama çalıştığım için ancak bugüne randevu alabildim.

Gittiğim hastanede amh tekrar ölçtüremedim,
onu ilk ölçtürdüğüm 0,38 olarak düşünüyoruz.
FSH 11,07
E2 35
LH 4
Prolaktin 14,92
TSH 1,37

FSH mayıs ayında 7 idi, benim rezerv durumumda zamanla yükselmesi normal tabii. Belki ilk regl günlerinde daha düşük çıkardı. Zaten amh düşüklüğüme göre yine iyi gibi sanki.
Doktora danışmadan önce sizden yorum almak istedim.
Normal gebelik şansım az da olsa olur inşallah,
ve tabii hepimize dileğim bu...
ben tüple gebeliğe razıyım açıkçası

Çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.
Ben bu ay tekrar tahlil yaptıracağım, sözde e2 falan da iyiydi bende ama değil belli ki... ya da benim testosteron yüksekliğim zaten önümde bir duvar, rezervlerim de az olunca haliyle hamile kalamıyorum...

Kitabı araştırdım, çok faydalı gözüküyor gerçekten, siparişini de verdim. Neresinden tutsak kar tabii, okuyup araştırmanın sonu yok. Belki bir kilit nokta vardır diye umuyoruz. İnşallah mükafatını alırız...
Kitabın geldi mi canım?

Kitabın geldi mi canım?

Geldi ve size dua ettim vesile olduğunuz için...
Çok güzel bir kitap gerçekten. İnternetteki bilgi çöplüğüne karşılık tam bir başucu kitabıymış.

Çok motive edici netlikte yazılmış kalem kalem.
2018’i kendime milat olarak belirledim. Kitabın yönlendirdiği biçimde sağlıklı beslenme, vitaminlerle takviyelerle daha doğru düzgün bir hayat olarak inşallah.

Çok teşekkür ederim tekrar tekrar

Geldi ve size dua ettim vesile olduğunuz için...
Çok güzel bir kitap gerçekten. İnternetteki bilgi çöplüğüne karşılık tam bir başucu kitabıymış.

Çok motive edici netlikte yazılmış kalem kalem.
2018’i kendime milat olarak belirledim. Kitabın yönlendirdiği biçimde sağlıklı beslenme, vitaminlerle takviyelerle daha doğru düzgün bir hayat olarak inşallah.

Çok teşekkür ederim tekrar tekrar
Rica ederim çok sevindim, inşallah istifade edebiliriz.. geçen sene alıp okumuştum ama uygulama noktasında pek iradeli davranamamistim. Son üç aydır dikkat ediyordum, motive olmak için tekrar başladım kitaba. İnternetten o kadar çok şey okuyoruz ki, kafamız karışıyor. Ben son sayfalardayim, ders kitabiymiscasina okuyorum:)

Rica ederim çok sevindim, inşallah istifade edebiliriz.. geçen sene alıp okumuştum ama uygulama noktasında pek iradeli davranamamistim. Son üç aydır dikkat ediyordum, motive olmak için tekrar başladım kitaba. İnternetten o kadar çok şey okuyoruz ki, kafamız karışıyor. Ben son sayfalardayim, ders kitabiymiscasina okuyorum:)
Kitabin ismi neydi acaba, merak ettim :) cok eski sayfalardaysa bulamam diye sormak istedim:)

Kızlar amh 0.89 5/6 folükül görünüyordu genelde komtrollerde ama kaliteli 2/3 tane çıkuyordu 6.tedavimde hamileyim
Amh düşük olması hamile kalınmayacağı anlamına gelmiyor illa ki kaliteli bir yumurta denk geliyor

Kızlar amh 0.89 5/6 folükül görünüyordu genelde komtrollerde ama kaliteli 2/3 tane çıkuyordu 6.tedavimde hamileyim
Amh düşük olması hamile kalınmayacağı anlamına gelmiyor illa ki kaliteli bir yumurta denk geliyor
senin AMH düzeyin çok çok iyi...sen de bile sadece 5-6 folikul görünüyorsa...ve 6. tedavi öyle mi?

senin AMH düzeyin çok çok iyi...sen de bile sadece 5-6 folikul görünüyorsa...ve 6. tedavi öyle mi?
Evet cnm bazen 3 tane olduğu da oldu tedavi iptal oldu amh değeri çokta tam net bi gösterge değil sayıya sakın takılmayın kalitesi önemli benim kalite çok düşüktü oyüzden zorlandık bi arkadaşımın amh değeri 0.01 idi fsh 15 ti tek yumurta ile ilk tüp bebek tedavisinde bebeği oldu yani diyeceğim o ki kalite çok önemli sayıya bakmıyor pek

Evet cnm bazen 3 tane olduğu da oldu tedavi iptal oldu amh değeri çokta tam net bi gösterge değil sayıya sakın takılmayın kalitesi önemli benim kalite çok düşüktü oyüzden zorlandık bi arkadaşımın amh değeri 0.01 idi fsh 15 ti tek yumurta ile ilk tüp bebek tedavisinde bebeği oldu yani diyeceğim o ki kalite çok önemli sayıya bakmıyor pek
Benim de Amh Düzeyim 0,01. Arkadaşınız özel bir beslenme Programı düzenledi mi? neler yaptı bu süreçte bilginiz var mi?

merhaba kizlar nasilsiniz ben arada gelip takip edip yorumda yapiyroum ama sizin kadar sik giremiyorum ben dun doktora gitmistim folikullere bakalim tup bebek icin asamlari konusalim diye yine 9 folikul saydi ve hersey yolunda normalde bir kadin gibi yumurtalarin var dedi kromozom testi yaptirmistik daha cikmadi onlar onlar cikinca haftaya gel istersen asilama deneyelim bu sefer dedi kafam cok karisik yaa ne yapicami bilmiyorum

Back
X