Merhaba herkese
Buradaki topikte bir-iki isim dışından tüp bebek konusunda şansı düşük olan kimse yok. O isimlerden biri de benim. Buna rağmen çok fazla üzülüp kendimi kaybetmiyorum. Tabiki insanların stresle başetme gücü birbirinden farklıdır. Bazıları bu durumu hayatının en olumsuz durumu olarak görebilir günlerce, gecelerce üzülebilir. Bazıları daha rahat atlatabilir. Topiğe ilk girdiğimde kendim gibi çok umutsuz insanlarla karşılaşacağımı sanıyordum. Böylece bir nebze rahatlarım sanıyordum. İnsan kendisi gibilerle sorununu paylaşınca daha çok rahatlar, bu psikolojik bir şeydir. Tek ben değilmişim bu sorunu yaşayan duygusu uyandırır. Ancak topikte tam tersine, çoğu daha hiç tüp denememiş kişilermiş.Beslenmesine dikkat ederek düşük AMH rağmen hamile kalanları okudum ve çok şaşırdım. Yanlış anlaşılmasın çok seviniyorum böyle haberlere. Yalnız kendi umutsuzluğum da katbekat artıyor. Çünkü kendi kendime diyorum ki hamile kalmış ama onun AMH yüksek, senin ki değil. Ya da daha hiç tüp denememiş ki belki denerse olacak onun. Neyse başınızı şişirdim. Herkese sevgilerimi yolluyorum

. İnşallah Allahım bu günleri atlatır, mutlu sona ulaşırız hepimiz