Merhaba kizlar benm 5 yillik evliligim ve 3yasinda cocugm var yasim 32. İlk cocugm normal yolla hamile kaldim 2.cocuk icin esim ile hic korunmadik.hamile kalamayinca araştirma hastanesine randevu aldim sonra ne oldugunu anlamadan
tup bebek bölumunde buldum kendimi benim ahm 0.21 ve tek yumurtam gelisiyordu.eşimin tahlilleri iyi ama çocugumuz oldugu icin rapor cikmadi. Pandemi öncesi tedaviye basliycaktik ama nasip olmadi bu ay adeti ile tektar hastaneye gittim.muayene sonrasi hoca tup bebek tedavisine bian önce baslamamiz gerektigini soyledi.adetmin 2.gunu merional + klomene basladik 5.gun kontrolum vardi.5.gun gittigimde hic yumurtamin gelismedigini ögrendim ilac tedavisini kestik.sadece 1 yumurta vardi.oda cok kucukmüş.dunya basima yikildi sanki.oda yetmezmis gibi böyle giderse menepoza gircegim söylediler oan şok tan bisey de diyemedim.tekrar randevu verdiler yumurtayi takip icin.gidip gitmeme konusunda kararsizdim ve kontrole gitmedim.baska bir doktordn randevu aldim.benimle ayni durumu yasayan hamile kalan varmi