Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Koenzim Q10, balık yağı, multivitamin kullanarak sonuç alabilen var mı kızlar öneride bulanabilecek?Kızlar selam. Benim amh değerim 3,82 15 yumurtam toplandı olgunlardı ama embriyoların gelişimleri kötü oldu bunun sebebinin yumurta kalitesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Yumurta kalitesi arttırmak için kullandığınız ve etki gördüğünüz takviyeleri paylaşabilir misiniz?
Maxijuno ve stromega ben çok fayda gördümKoenzim Q10, balık yağı, multivitamin kullanarak sonuç alabilen var mı kızlar öneride bulanabilecek?
Benimde 3,2 amh çıktı toplanan yumurta 3 adet geldiKızlar selam. Benim amh değerim 3,82 15 yumurtam toplandı olgunlardı ama embriyoların gelişimleri kötü oldu bunun sebebinin yumurta kalitesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Yumurta kalitesi arttırmak için kullandığınız ve etki gördüğünüz takviyeleri paylaşabilir misiniz?
Embriyo gelişimlerinin tek nedeni yumurta kalitesi değil sperm kalitesi olduğunu da değerlendirin. Prowomen kullanıyorum ben eşimde promenKızlar selam. Benim amh değerim 3,82 15 yumurtam toplandı olgunlardı ama embriyoların gelişimleri kötü oldu bunun sebebinin yumurta kalitesi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Yumurta kalitesi arttırmak için kullandığınız ve etki gördüğünüz takviyeleri paylaşabilir misiniz?
Haklısın canım zaten doktorumuzda bunu düşünerek ekstra sperm dna hasarı testi istedi ama o da normal geldi spermiyogramda zaten bir sorun yok. Bende geriye tek yumurta kalitesi kaldi diye düşündümEmbriyo gelişimlerinin tek nedeni yumurta kalitesi değil sperm kalitesi olduğunu da değerlendirin. Prowomen kullanıyorum ben eşimde promen
Amh değerinize göre az yumurta toplanmış sizde benim 3,82 15 toplandı. Ama bana sorarsanız sayısı hiç önemli değil yeterki kaliteli olsun benim 15 taneden sadece bir tane 3.gün embriyomuz oldu o da tutmadı ne yazık ki.Benimde 3,2 amh çıktı toplanan yumurta 3 adet geldi
Teşekkürler araştırıcam. Sizde de aynı sorun mu vardı pekiMaxijuno ve stromega ben çok fayda gördüm
Anladım canım prowomen kullanıyorum ben ayrıca sabahları çiğ badem çiğ fındık bir adet yumurta gün içinde nar suyu tüketiyorumHaklısın canım zaten doktorumuzda bunu düşünerek ekstra sperm dna hasarı testi istedi ama o da normal geldi spermiyogramda zaten bir sorun yok. Bende geriye tek yumurta kalitesi kaldi diye düşündüm
Yaşınız kaç acaba birde adet döneminde mi bakıldı yumurta sayısınaBenimde 3,2 amh çıktı toplanan yumurta 3 adet geldi
Maxijuno baya iyiymiş canım içeriği. Eczaneden mi alıyorsun acaba sen fiyat olarak nasılMaxijuno ve stromega ben çok fayda gördüm
Bende öyle canım beslenmeye dikkat ediyorum. Her sabah yumurta avokado yeşillik yiyorum şimdi balık sezonuda açıldı her hafta yiyoruz. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırızAnladım canım prowomen kullanıyorum ben ayrıca sabahları çiğ badem çiğ fındık bir adet yumurta gün içinde nar suyu tüketiyorumbolca yeşil sakata yiyin mevsimine de giriyoruz
Çok iyi canım o zaman. İnşallah inşallahBende öyle canım beslenmeye dikkat ediyorum. Her sabah yumurta avokado yeşillik yiyorum şimdi balık sezonuda açıldı her hafta yiyoruz. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız
30 yaşındayım yumurtam toplandıYaşınız kaç acaba birde adet döneminde mi bakıldı yumurta sayısına
Evet eczane dışında güvenmiyorum hiç stromega da güçlüdür aynı firmanın ürünü ikisini bir kullandım ben 41 yumurtam toplandı 40i doluMaxijuno baya iyiymiş canım içeriği. Eczaneden mi alıyorsun acaba sen fiyat olarak nasıl
Pkos vardı bende yumurtalarım.kalitesizdi büyüyüp catlamiyorduTeşekkürler araştırıcam. Sizde de aynı sorun mu vardı peki
Tamam canım bende hani yaş farkına bağlı olanilir diye düşündüm30 yaşındayım yumurtam toplandı
2 tane döllendi 6 gün embrysu daha transfer olmadımnk kır paneli pozitif geldi bakalm doktor ne ilaç verecekAmh değerinize göre az yumurta toplanmış sizde benim 3,82 15 toplandı. Ama bana sorarsanız sayısı hiç önemli değil yeterki kaliteli olsun benim 15 taneden sadece bir tane 3.gün embriyomuz oldu o da tutmadı ne yazık ki.
Baya çokmuş senin canım. Peki döllenmeden sonra devam etti mi embriyoların pozitif sonuç alabildin miEvet eczane dışında güvenmiyorum hiç stromega da güçlüdür aynı firmanın ürünü ikisini bir kullandım ben 41 yumurtam toplandı 40i dolu
Çok iyi 3 taneden 2 tane embriyon oluşmuş canım. İnşallah pozitif görürsün ne zaman transfer2 tane döllendi 6 gün embrysu daha transfer olmadımnk kır paneli pozitif geldi bakalm doktor ne ilaç verecek