• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh değeri normal olup yumurta kalitesizliği için takviye önerisi

Yok transfer olmak için regl bekliyorum ona göre başlarız ilaca dedi canm acaba sadece bunlarla baskılanblyrmu
Kortizonlu ilaçlar ya da bağışıklık için serum verebiliyorlar canım yani bu üçünğ kullanıyorlar genelde bir derecesi var mı bilmiyorum neye göre hangisini kullanıyorlar bilgim yok canım hangi ildesin bu arada bu konuyla ilgili iyi bir doktor da biliyorum fikrini alabiliriz

Kortizonlu ilaçlar ya da bağışıklık için serum verebiliyorlar canım yani bu üçünğ kullanıyorlar genelde bir derecesi var mı bilmiyorum neye göre hangisini kullanıyorlar bilgim yok canım hangi ildesin bu arada bu konuyla ilgili iyi bir doktor da biliyorum fikrini alabiliriz
Kimki

Eray Çalışkan doktorun ismi benim ablamın arkadaşında da vardı katil hücre 7 tane düşükten sonra eray beyle yolları kesişmiş. Onun normla yolla oluyordu canım gebelik ama devamı gelmiyordu işte tedaviden sonra oldu 🙂
Sağ olcanm ben alife gidiyorm hastane olarak

Hayır bekliyorum aramalarını pazartesi çok yoğun oluyorlae ondan sanırım öğleden sonra aramazlarsa ben arayacağım bide adet oldum yarın sabah gidicem cagirmislardi opudan sonra adetin 2.gunu kontrol diye
Belli oldu mu canım sonucun

Eray Çalışkan doktorun ismi benim ablamın arkadaşında da vardı katil hücre 7 tane düşükten sonra eray beyle yolları kesişmiş. Onun normla yolla oluyordu canım gebelik ama devamı gelmiyordu işte tedaviden sonra oldu 🙂
Katil hücre testi ne oluyor tam olarak ismi nedir biliyormusuz

Katil hücre testi ne oluyor tam olarak ismi nedir biliyormusuz
Canım vücut savunma mekanizması gibi bişey aslında Katil hücreler embriyoyu yok edici özelliklere sahip. Ama herkese yapmazlar o testi çok kez düşük olursa yapılır bağışıklık baskılanır çoğu kez de kan sulandırıcu kordon tedavisi uygulanır. Nk testi diye geçer tıbbi terimi.

Canım vücut savunma mekanizması gibi bişey aslında Katil hücreler embriyoyu yok edici özelliklere sahip. Ama herkese yapmazlar o testi çok kez düşük olursa yapılır bağışıklık baskılanır çoğu kez de kan sulandırıcu kordon tedavisi uygulanır. Nk testi diye geçer tıbbi terimi.
Teşekkür ederim ben 2 kez düşük 4 kez karnımda kalp atışı durduğu için kürtaj oldum bir çok genetik test yapıldı ama kesin bir sebep çıkmadı onun için sordum bakayım testlerin arasına böyle bir test yapılmış mi yapilmadiysa yaptırayım

Haklısın canım zaten doktorumuzda bunu düşünerek ekstra sperm dna hasarı testi istedi ama o da normal geldi spermiyogramda zaten bir sorun yok. Bende geriye tek yumurta kalitesi kaldi diye düşündüm
Merhaba sperm dna hasarını ürolojiden mi yaptırdınız acaba birde sonuç ne zaman çıkıyor

Back
X