- 1 Şubat 2025
- 125
- 25
- 13
- 27
- Konu Sahibi ozlem386650
Adetin 12. Günü vajinal ultrasonla yumurta sayımı 5 gördü doktor. Bugün amh sonucum çıkmış 0.54. 27 yaşındayım durumun varsa tüp bebek dedi yani doğal yolla olması imkansız mı 10 aylık evliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir şey imkansız değildirAdetin 12. Günü vajinal ultrasonla yumurta sayımı 5 gördü doktor. Bugün amh sonucum çıkmış 0.54. 27 yaşındayım durumun varsa tüp bebek dedi yani doğal yolla olması imkansız mı 10 aylık evliyim
Doktor direkt tüp bebek vs diyince çok ağladım eşimde çok üzüldü eşimin testleri normal bende biraz fsh de sınırda 11-12 gibiHiçbir şey imkansız değildirevet biraz düşük değeriniz ama olmayacak diye birşey yok. Tabi eşinizin de durumuna bağlı o da testlerini oldu mu bilmiyorum… Ama siz güzel bir beslenme programı, takviye ve stresten uzak kalarak bu değerle de hamile kalabilirsiniz. Sakın ümitsizliğe düşmeyin olur mu
![]()
9 aydır deniyoruz aslında ama olmadıÇocuk düşünüyorsanız denemelere başlayın eşinizinde testlerını yaptırın kafanız rahat olsun stres sıkıntı içinde çocuk olsun die ilişki de buna engel olabiliyormuş
O zaman tüm testlerinizi yaptırın . Nedendir bilmiyorum şimdi gençken böyle sorunlar çıkıyor ortaya yani ben kendımde tüp bebekle hamile kaldım9 aydır deniyoruz aslında ama olmadı
Çok teşekkür ederim sizin amh değeriniz ve yumurta sayınız kaçtıO zaman tüm testlerinizi yaptırın . Nedendir bilmiyorum şimdi gençken böyle sorunlar çıkıyor ortaya yani ben kendımde tüp bebekle hamile kaldım
Amh falan bilmiyorum hiç sormadım valla 21 yumurta toplandı 7 si kaldı elimizde 2 sini transfer oldumÇok teşekkür ederim sizin amh değeriniz ve yumurta sayınız kaçtı
Başka bir şey yaptınız mı takviyeden başkaPharma supra takviyesini muhakkak alın 0.64 ile hamile kaldım. Hsg çektirin sperm testi verin
Pharma supra takviyesini muhakkak alın 0.64 ile hamile kaldım. Hsg çektirin sperm testi verin
Amh falan bilmiyorum hiç sormadım valla 21 yumurta toplandı 7 si kaldı elimizde 2 sini transfer oldum
Anladım inşallah zorlu bi süreç beklemiyodur beni hayırlısı olsunAmh falan bilmiyorum hiç sormadım valla 21 yumurta toplandı 7 si kaldı elimizde 2 sini transfer oldum
Rabbim kolaylaştırsınAnladım inşallah zorlu bi süreç beklemiyodur beni hayırlısı olsun
AminRabbim kolaylaştırsın
Benim 8-9 folikülüm var amh 0.7 çıkıyor geçen ay hamile kaldım ama düşük yaptım. Bu takviyeyi yumurta kalitesi için kesinlikle kullanmalısınız. D vitamini kullandım demir kullandım değerlerim düşüktü. İmkansız değil durumunuz ama kesinlikle takviye almalısınızBaşka bir şey yaptınız mı takviyeden başka