Amh degeri yüksek cıkan varmı????? (pkolular)

Leblebitozu19

🌹
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
7.753
4.342
448
Kızlar pkoluyum ve amh degerim 21 cıktı normalin cok üstünde benim gibi olan var mı aranızda.doktorunuz nasıl bir tedavi önerdi????????

Canim seninkide yuksekmis doktor ne dedi sana suan tedavi goruyomusun ne asamada tedavin.yumurta rezervimiz normalden cok ohss riski varmis
valla canım bana bir tedavi önermedi.hatta daha iyi olduğunu söyled.2 defa tüp 1 de aşılama yaptırdım.çok şükür ohss olmadım.sıkı takip gerekiyor.yumurtalar büyütülürken her gün hastaneye çağırıyorlardı beni.

valla canım bana bir tedavi önermedi.hatta daha iyi olduğunu söyled.2 defa tüp 1 de aşılama yaptırdım.çok şükür ohss olmadım.sıkı takip gerekiyor.yumurtalar büyütülürken her gün hastaneye çağırıyorlardı beni.

canım bi doktoraa sordum oda iyi dedi.canım peki bebişin geldimi sizde sorun neydi??anladım canım öyle olcak ozaman benimkide

canım bi doktoraa sordum oda iyi dedi.canım peki bebişin geldimi sizde sorun neydi??anladım canım öyle olcak ozaman benimkide
yok canım henüz gelmedi bebeğimiz :( 4 yıllık evliyiz.sorun polikistik over.yani ben de problem canım :( Rabbim büyük. Bir gün bizi de yavrularımıza kavuştururi nşallah

yok canım henüz gelmedi bebeğimiz :( 4 yıllık evliyiz.sorun polikistik over.yani ben de problem canım :( Rabbim büyük. Bir gün bizi de yavrularımıza kavuştururi nşallah

Anladim canim Allah yardimcin olsun:-( pko cok kotu:-(banada doktor laparoskopi dedi bakalim ne olacak
İnsallah canim amin ecmain

Son düzenleme:
Back
X