• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amh değeri

Ryamm

Anne değil, Anne adayı🙏
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2021
3.179
3.754
83
Hanımlar ben 26 yaşındayım amh 1.7 fsh 8.3 e2 53.7 sizce amh yaşıma göre az mı? 4 yıldır evliyim 2 aşılama yaptırdım ve eylüle kadar kendi kendine bişey olmazsa tüp bebeğe başlayacağız 😔

Amh 1.5 altı olunca düşük denir. Çok takılmayın. Ama zaten aşılama olmadıysa artık tüpe geçme vakti gelmiş.

Amh 1.5 altı olunca düşük denir. Çok takılmayın. Ama zaten aşılama olmadıysa artık tüpe geçme vakti gelmiş.
Bu durumu duygusal olarak hala kabullenemesem de Eylül den sonra mecburen tüp bebeğe başlıcaz

Bu kadar tedirgin olmayın. Artık sıradan bir tedavi.
İnsanın aklında hep acaba ları var işte bu son raporum ve tüp Bebek tutmazsa bir dahaki tüp bebek için en az 12-13 bini ihtiyaç olucak maddiyat ta tedirgin ediyor insanı işte şu stresi üzerimizden bir atabilsek işte...

Hanımlar ben 26 yaşındayım amh 1.7 fsh 8.3 e2 53.7 sizce amh yaşıma göre az mı? 4 yıldır evliyim 2 aşılama yaptırdım ve eylüle kadar kendi kendine bişey olmazsa tüp bebeğe başlayacağız 😔
Ovülasyon testi denediniz mi

Ben cok geç kalmadan deneyin derim. Amh değeri iyice düşerse daha çok zorluklar çekersiniz. Ben ilk öğrendiğimde 2020 ocak ayında 0.11 di smdi ise 0.01 . Ama moralini bozma hersey nasip kısmet. Insallah tup bebeğe gerek kalmadan doğal yollardan bebek sahibi olabilirsin.

Yaşınıza göre az ama amh normal seviyede fsh ve E2 de bunu doğruluyor. 8-10 civarı yumurta görünür en az bu değerlere göre. Yaşınızda çok iyi yumurtalariniz kalitelidir. Herşey bizde bitmiyor malesef belkide eşten kaynaklı sıkıntı var.

Ben cok geç kalmadan deneyin derim. Amh değeri iyice düşerse daha çok zorluklar çekersiniz. Ben ilk öğrendiğimde 2020 ocak ayında 0.11 di smdi ise 0.01 . Ama moralini bozma hersey nasip kısmet. Insallah tup bebeğe gerek kalmadan doğal yollardan bebek sahibi olabilirsin.
Bakalım hayırlısı ile Eylül ayına kadar kendime müsade verdim olmazsa Ekim'de direk tüp bebeğe geçiş yapıcaz daha fazla Zaman kaybetmemek için 🙏

Yaşınıza göre az ama amh normal seviyede fsh ve E2 de bunu doğruluyor. 8-10 civarı yumurta görünür en az bu değerlere göre. Yaşınızda çok iyi yumurtalariniz kalitelidir. Herşey bizde bitmiyor malesef belkide eşten kaynaklı sıkıntı var.
Eşimin testleri iyi benimde bütün testlerim gayet iyiydi ama artık yaşım ilerledikçe olmadığı için üzülüp strese girdikçe hormon değerlerim değişiyor 🤦😔

Eşimin testleri iyi benimde bütün testlerim gayet iyiydi ama artık yaşım ilerledikçe olmadığı için üzülüp strese girdikçe hormon değerlerim değişiyor 🤦😔
Sebepsiz kısırlık malesef benimde öyleydi. Sebebi bilinmiyor. Strese girmeyincede olmuyor ya. Ben stres yapmasamda hormonlar normal olsada olmadı doğal yolla... Bilinmeyen çok şey var. Yaşınızda hiçbirşey yok. 35 yaş üstü yavaş yavaş dogurganlik azalıyor.

Ben de 31 yaşındayım. Amh değerim geçen sene 1,87 iken tam bir yıl sonra yaptırdığım testte 1,25’e düştüğünü gördük. Doktorum hızla tüp bebek öneriyor, normal yollardan zor tüp daha uygun senin için dedi. Açıkcası moralim çok bozuldu. Eylük ayına kadar denemeye karar verdim bende olmazsa mecbur tüp😢

Ben de 31 yaşındayım. Amh değerim geçen sene 1,87 iken tam bir yıl sonra yaptırdığım testte 1,25’e düştüğünü gördük. Doktorum hızla tüp bebek öneriyor, normal yollardan zor tüp daha uygun senin için dedi. Açıkcası moralim çok bozuldu. Eylük ayına kadar denemeye karar verdim ben
Bende eylüle kdar kendime dinlenme verdim sonra bende tüp bebeğe başlıcam ama korkum yaptırmak değil tutmazsa karşılaşacağım yıkımdan korkuyorum ben 😔 süreçten de korkuyorum bir sürü iğne anestezi covid testi uzar gider..... Allah'ım çok zorlu bir süreç yardım ihsan eyle inşallah 🤲🤲🤲

Son düzenleme:
Bende eylüle kdar kendime dinlenme verdim sonra bende tüp bebeğe başlıcam ama korkum yaptırmak değil tutmazsa karşılaşacağım yıkımdan korkuyorum ben 😔 süreçten de korkuyorum bir sürü iğne anestezi covid testi uzar gider..... Allah'ım çok zorlu bir süreç yardım ihsan eyle inşallah 🤲🤲🤲🤲

37 yaşındayım, 2 kez özelde 1 kez üniversite hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm. Amh değeri denen şey ne kadar anlamsız kendimce tecrübemdir. Amh değerim 3.1 ama tedavilerde olan yumurta sayım 2,1 ve 2 di. Son tedavide verilen bilgi de yumurta hücresinin döllenme aşamasına gelmemiş olması yönündeydi. Hiçbir tedavide döllenmedi zaten ama en azından özelde verilen cevaplara göre daha net bir bilgi aldım. Sıradaki tedavi belki de son şansımız, maddi olarakta çok yorucu bir süreç🤦🏻‍♀️
Allah isteyen herkesin dileğini kabul eylesin.. hersey normal olsa bile isteğiniz varsa ertelemeyin. bazıları bizim gibi bebeğine çok zor ulaşıyor ya da hiç ulaşamıyor.

amh testim geçen temmuzda 1.16,aralıkta 0.01 bu temmuzda 0.02 çıktı.0.01 ve 0.02 hastaneye daha uzak bir laboratuar.1.16 ise hastanenin laboratuarıydı.Bu arada 0.01 ile 1 ay içinde hamile kalmıştım ancak tutunma problemi ile kaybettim. Sizce amh bu kadar değişken olabilir mi?

Back
X