Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu durumu duygusal olarak hala kabullenemesem de Eylül den sonra mecburen tüp bebeğe başlıcazAmh 1.5 altı olunca düşük denir. Çok takılmayın. Ama zaten aşılama olmadıysa artık tüpe geçme vakti gelmiş.
Bu kadar tedirgin olmayın. Artık sıradan bir tedavi.Bu durumu duygusal olarak hala kabullenemesem de Eylül den sonra mecburen tüp bebeğe başlıcaz
İnsanın aklında hep acaba ları var işte bu son raporum ve tüp Bebek tutmazsa bir dahaki tüp bebek için en az 12-13 bini ihtiyaç olucak maddiyat ta tedirgin ediyor insanı işte şu stresi üzerimizden bir atabilsek işte...Bu kadar tedirgin olmayın. Artık sıradan bir tedavi.
Ovülasyon testi denediniz miHanımlar ben 26 yaşındayım amh 1.7 fsh 8.3 e2 53.7 sizce amh yaşıma göre az mı? 4 yıldır evliyim 2 aşılama yaptırdım ve eylüle kadar kendi kendine bişey olmazsa tüp bebeğe başlayacağız![]()
Yaşınıza göre az ama amh normal seviyede fsh ve E2 de bunu doğruluyor. 8-10 civarı yumurta görünür en az bu değerlere göre. Yaşınızda çok iyi yumurtalariniz kalitelidir. Herşey bizde bitmiyor malesef belkide eşten kaynaklı sıkıntı var.Hanımlar ben 26 yaşındayım amh 1.7 fsh 8.3 e2 53.7 sizce amh yaşıma göre az mı? 4 yıldır evliyim 2 aşılama yaptırdım ve eylüle kadar kendi kendine bişey olmazsa tüp bebeğe başlayacağız![]()
Bu ay kullanıyorumOvülasyon testi denediniz mi
Bakalım hayırlısı ile Eylül ayına kadar kendime müsade verdim olmazsa Ekim'de direk tüp bebeğe geçiş yapıcaz daha fazla Zaman kaybetmemek içinBen cok geç kalmadan deneyin derim. Amh değeri iyice düşerse daha çok zorluklar çekersiniz. Ben ilk öğrendiğimde 2020 ocak ayında 0.11 di smdi ise 0.01 . Ama moralini bozma hersey nasip kısmet. Insallah tup bebeğe gerek kalmadan doğal yollardan bebek sahibi olabilirsin.
Eşimin testleri iyi benimde bütün testlerim gayet iyiydi ama artık yaşım ilerledikçe olmadığı için üzülüp strese girdikçe hormon değerlerim değişiyorYaşınıza göre az ama amh normal seviyede fsh ve E2 de bunu doğruluyor. 8-10 civarı yumurta görünür en az bu değerlere göre. Yaşınızda çok iyi yumurtalariniz kalitelidir. Herşey bizde bitmiyor malesef belkide eşten kaynaklı sıkıntı var.
Sebepsiz kısırlık malesef benimde öyleydi. Sebebi bilinmiyor. Strese girmeyincede olmuyor ya. Ben stres yapmasamda hormonlar normal olsada olmadı doğal yolla... Bilinmeyen çok şey var. Yaşınızda hiçbirşey yok. 35 yaş üstü yavaş yavaş dogurganlik azalıyor.Eşimin testleri iyi benimde bütün testlerim gayet iyiydi ama artık yaşım ilerledikçe olmadığı için üzülüp strese girdikçe hormon değerlerim değişiyor![]()
Bende eylüle kdar kendime dinlenme verdim sonra bende tüp bebeğe başlıcam ama korkum yaptırmak değil tutmazsa karşılaşacağım yıkımdan korkuyorum benBen de 31 yaşındayım. Amh değerim geçen sene 1,87 iken tam bir yıl sonra yaptırdığım testte 1,25’e düştüğünü gördük. Doktorum hızla tüp bebek öneriyor, normal yollardan zor tüp daha uygun senin için dedi. Açıkcası moralim çok bozuldu. Eylük ayına kadar denemeye karar verdim ben