Bence tek doktorla sınırlı kalma bi kaç doktora daha görün derim şahsi fikrim. Hepsi aynı şey derse yaptırırsın.Kızlar merhaba
32 yaşındayım . İki aylık evliyim.
Adetimin ikinci günü doktor kontrolüne gittim.
Rahimde sadece üç yumurta gördüğünü, amh değerimin düşük olacağını söyledi.
Tüp bebek tedavisine başlayabilirsiniz geç kalmayın dedi. Ne yapmam gerekiyor moralim çok bozuldu.
Merhaba öncelikle herhangi bir zaman da kandan amh değerinize baktırmanızı tavsiye ederim ve adetken hormon tahlilleri yapıldı mıKızlar merhaba
Tüp bebek tedavisine başlayabilirsiniz geç kalmayın dedi. Ne yapmam gerekiyor moralim çok bozuldu.
Slm canım bende yaş 33 oldum. Düzenli adetim vardı birden Kasım ayında birden düzenim bozuldu gittiğimde 4 yumurta vardı. Amh istedi 004 çıktı. Ve şuan 60 gündür adet olmadım o kadar moralim bozukki anlatamam. Kasıma kadar hiç böyle biseyden haberim yoktuEvet baktırdım . Ocak ayında özelde yaptırdığım testte Amh düzeyim 0.3 çıkmıştı .
yanlışlık vardır belki diyerek geçen hafta tekrar muayene oldum. Fsh 14 , Amh henüz belli değil ama doktor muayenesinde sadece 3 yumurta gördüğünü söyledi muhtemelen yine aynı oranda gelecek
Amh yanlış çıkma olasılığıda yok diye biliyorum zaten değerinizle görünen yumurta sayısıda aynıymış maalesef bendede aynı durum var çünkü 2 ayda düştü bile hatta değerim aman ihmal etmeyin bence sonu erken menepozEvet baktırdım . Ocak ayında özelde yaptırdığım testte Amh düzeyim 0.3 çıkmıştı .
yanlışlık vardır belki diyerek geçen hafta tekrar muayene oldum. Fsh 14 , Amh henüz belli değil ama doktor muayenesinde sadece 3 yumurta gördüğünü söyledi muhtemelen yine aynı oranda gelecek
Merhaba adet olabilmek için ilaç vs kullanıyor musunuz ya da soğan kürü gibi doğal şeyler denediniz mi hiçSlm canım bende yaş 33 oldum. Düzenli adetim vardı birden Kasım ayında birden düzenim bozuldu gittiğimde 4 yumurta vardı. Amh istedi 004 çıktı. Ve şuan 60 gündür adet olmadım o kadar moralim bozukki anlatamam. Kasıma kadar hiç böyle biseyden haberim yoktu
Ne biçim doktormus o ya insanın canını sıkan cinsten. Ben 35 yaşındayım pcosluyum vücudum yumurta bile üretmiyordu doktorum hep ümitli konuştu yumurta geliştirme çatlatma iğneleriyle hamile kaldım üstelik tek yumurta ile... Amh değerimi bilmiyorum Dr istediği testler arasinda yoktu.Kızlar merhaba
Merhaba, ben de 33 yaşında amh değerimin 0.28 olduğunu öğrendim. Sizin gibi beni de tüp bebeğe yönlendirdi kadın doğum doktoru. Bir merkeze gittik geç kalmayın yumurtaların ne zaman biteceğini ön göremiyoruz dediler. Biz eşimle beslenme düzenimizi değiştirip spor yapmaya başladık. Kendimiz denemeye karar verdik. Bu bir risk ama her ay amh değerime baktırıp denemeye devam edeceğiz. Evet gebe kalmak belki amh değeri yüksek olan kadınlara oranla düşük bir ihtimal ama sonuçta bebek için 1 yumurta ve sperm gerekli. Panik yapmayın lütfen. Bir kaç tüp bebek merkezi ile de görüşme sağlayın. Diğer testlerinize, rahim filminize ve eşinizin sperm kalitesine bakılsın. Siz de kendiniz için en uygun yolu bulacaksınız. Bu işin içine girince öyle oluyor.Kızlar merhaba
Malesef zaten 30-35 ten sonra 6 ayda bile çok büyük fark oluyor. Bekleyeceğim diyorsanız bekleyin tabi. Ama ben sizin yerinize olsam 6-7 ay olmazsa tedaviye başlardım. Zaten o tedavi aşaması da bi süreç vs.Benim amh testim devlet hastanesinde 0.14 çıktı yaklaşık altı ayda yarı yarıya düşmüş.
Kan testini nerde yaptırdılarsa sonuçlar 12 günde çıktı. Yanılma payı olabilir mi acaba
Canım aynı yastayız ve bende de 4-6 yumurta görüldü (2 si cok kücükmüs) amhım asırı düsmüs 1.65 ti 8 ay önce suan 0.78 cıktı ve fshım 15 e fırlamıs ben tüp bebeğe baslamayı düsünüyorum ani bir kararla. Cunku 8 ayda bu kadar düsüsü hayırlı değil. Gec kalmak cok daha kötü olabilirKızlar merhaba
Benimde sekiz ayda %52 düsmüs canımBenim amh testim devlet hastanesinde 0.14 çıktı yaklaşık altı ayda yarı yarıya düşmüş.
Kan testini nerde yaptırdılarsa sonuçlar 12 günde çıktı. Yanılma payı olabilir mi acaba
Benim 39 yaşında 0.03 dü 1,5 yıl sonra yine aynı değer kendinizi rakamlara takılıp strese sokmayın bu amh ile 1 yada 2 folikül görünüyor farklı birinde 0.30 ile sadece 1 folikül görünebiliyor ultrason önemli olanBenim amh testim devlet hastanesinde 0.14 çıktı yaklaşık altı ayda yarı yarıya düşmüş.
Benim yaşım 27 amh 0.04 tüp bebek dediler yaptim 1. Negatif 2. BasliyacagimKızlar merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?