- 7 Eylül 2018
- 441
- 462
- 33
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Benimde amh düşüklüğüm var. Yaşa göre çok düşük olduğu için beni direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. Tüp bebek tedavisine başladım. Çatlatmayla zaman kaybı olmasın dedi doktor. Bugün tranferimin 8. Günü Salı günü kan testi vericem. Hakkınızda hayırlısı olsun.Yok mu kimse![]()
Mrb bende ayni durumdayim klomen kullandinizmi yoksa sadece catlatma ignesimi vurundunuz sonuc ne gebelik oltumuAmin canim insallah guzel haberler alirsin. Beni de direk tup bebek tedavisine yonlendirdiler fakat adetim yeni bitmisti kacirmistim bu sebeple catlatma ignesi oldum ve yumurtam 20mm boyutuna ulasti catladi simdi bende bekliyorum sonucu olumsuz olursa tup bebege baslicam
Mrb bende ayni durumdayim klomen kullandinizmi yoksa sadece catlatma ignesimi vurundunuz sonuc ne gebelik oltumuKizlar amh degerim 0.5 fsh 16 benim gibi yumurta rezervi az olupta hamile kalan var mi suan catlatma ignesi oldum 2 hafta gecti c tesi gunu belli olacak heyecanla sonucu bekliyorum varmi yorumu olan ?
Ben varım. 47 yaşında aynı senin durumunda + erkek problemine rağmen Bahçeci de Güvenç Bey ile yaptırdığım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Ancak NGS yaptırmamıştım. 9.5 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Rahat ol panikleme ama tavsiyem tedavide geç kalma.Kizlar amh degerim 0.5 fsh 16 benim gibi yumurta rezervi az olupta hamile kalan var mi suan catlatma ignesi oldum 2 hafta gecti c tesi gunu belli olacak heyecanla sonucu bekliyorum varmi yorumu olan ?
Başın sağ olsun. Benim de 7 aylık bir kayıbım var. Sonrasında amh bende de çok düşük olduğu için tüp yaptırdım Güvenç bey çok iyiydi gerçekten sağolsun. 40 yaşından sonra çocuk zormuş tabi ama dünya tatlısı onlar ya. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.Ben varım. 47 yaşında aynı senin durumunda + erkek problemine rağmen Bahçeci de Güvenç Bey ile yaptırdığım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Ancak NGS yaptırmamıştım. 9.5 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Rahat ol panikleme ama tavsiyem tedavide geç kalma.
Teşekkür ederim . Sizinde başınız sağolsun. Güvenç bey candır ve gerçekten çok iyi bir doktordur.. Sayesinde bir umudum oldu. Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıklı sıhhatli bir evlat almayı nasip etsinBaşın sağ olsun. Benim de 7 aylık bir kayıbım var. Sonrasında amh bende de çok düşük olduğu için tüp yaptırdım Güvenç bey çok iyiydi gerçekten sağolsun. 40 yaşından sonra çocuk zormuş tabi ama dünya tatlısı onlar ya. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.
Imkansiz diye bir sey yok canim ama tabiki imkan saglayip tup bebek yaptirabiliyorsan erteleme derimArkadaslar benim amh degerim. 0.368 fshim 15 sizce tup bebek tedaviainde kullanilan (biesteron )gibi ilaclari kullanarak yumurtalik kalitemi arttirip normal yoldan gebe kalinabilirmi
Klomen ve catlatma ignesi vurdum ama sonuc negatif cikti tup bebege basladik 9nisanda transferim gerceklesti 7.gundeyim bekliyorum canimMrb bende ayni durumdayim klomen kullandinizmi yoksa sadece catlatma ignesimi vurundunuz sonuc ne gebelik oltumu
Ngs nedir acaba ? Bu arada tup bebege basladim ve hatta transfer oldu bekliyorumBen varım. 47 yaşında aynı senin durumunda + erkek problemine rağmen Bahçeci de Güvenç Bey ile yaptırdığım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Ancak NGS yaptırmamıştım. 9.5 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Rahat ol panikleme ama tavsiyem tedavide geç kalma.
NGS embriyolarınıza transfer öncesi yapılabilen kapsamlı kromozom taramasıdır.Özellikle 40 yaş üzeri bayanlarda yapılması çok önemlidir.Ngs nedir acaba ? Bu arada tup bebege basladim ve hatta transfer oldu bekliyorum
Hee anladim. Siz ne durumdasiniz peki simdiNGS embriyolarınıza transfer öncesi yapılabilen kapsamlı kromozom taramasıdır.Özellikle 40 yaş üzeri bayanlarda yapılması çok önemlidir.
Arkadaslar benim amh degerim. 0.368 fshim 15 sizce tup bebek tedaviainde kullanilan (biesteron )gibi ilaclari kullanarak yumurtalik kalitemi arttirip normal yoldan gebe kalinabilirmi