Amh degerim 0.5 yardimci olur musunuz ?

Minokk

Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin..
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
441
462
33
36
Kizlar amh degerim 0.5 fsh 16 benim gibi yumurta rezervi az olupta hamile kalan var mi suan catlatma ignesi oldum 2 hafta gecti c tesi gunu belli olacak heyecanla sonucu bekliyorum varmi yorumu olan ?

Yok mu kimse :(

Merhaba Benimde amh düşüklüğüm var. Yaşa göre çok düşük olduğu için beni direkt tüp bebeğe yönlendirdiler. Tüp bebek tedavisine başladım. Çatlatmayla zaman kaybı olmasın dedi doktor. Bugün tranferimin 8. Günü Salı günü kan testi vericem. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Amin canim insallah guzel haberler alirsin. Beni de direk tup bebek tedavisine yonlendirdiler fakat adetim yeni bitmisti kacirmistim bu sebeple catlatma ignesi oldum ve yumurtam 20mm boyutuna ulasti catladi simdi bende bekliyorum sonucu olumsuz olursa tup bebege baslicam

Amin canim insallah guzel haberler alirsin. Beni de direk tup bebek tedavisine yonlendirdiler fakat adetim yeni bitmisti kacirmistim bu sebeple catlatma ignesi oldum ve yumurtam 20mm boyutuna ulasti catladi simdi bende bekliyorum sonucu olumsuz olursa tup bebege baslicam
Mrb bende ayni durumdayim klomen kullandinizmi yoksa sadece catlatma ignesimi vurundunuz sonuc ne gebelik oltumu

Kizlar amh degerim 0.5 fsh 16 benim gibi yumurta rezervi az olupta hamile kalan var mi suan catlatma ignesi oldum 2 hafta gecti c tesi gunu belli olacak heyecanla sonucu bekliyorum varmi yorumu olan ?
Mrb bende ayni durumdayim klomen kullandinizmi yoksa sadece catlatma ignesimi vurundunuz sonuc ne gebelik oltumu

Ben varım. 47 yaşında aynı senin durumunda + erkek problemine rağmen Bahçeci de Güvenç Bey ile yaptırdığım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Ancak NGS yaptırmamıştım. 9.5 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Rahat ol panikleme ama tavsiyem tedavide geç kalma.

Ben varım. 47 yaşında aynı senin durumunda + erkek problemine rağmen Bahçeci de Güvenç Bey ile yaptırdığım tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Ancak NGS yaptırmamıştım. 9.5 haftalıkken bebeğimi kaybettim. Rahat ol panikleme ama tavsiyem tedavide geç kalma.
Başın sağ olsun. Benim de 7 aylık bir kayıbım var. Sonrasında amh bende de çok düşük olduğu için tüp yaptırdım Güvenç bey çok iyiydi gerçekten sağolsun. 40 yaşından sonra çocuk zormuş tabi ama dünya tatlısı onlar ya. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.

Başın sağ olsun. Benim de 7 aylık bir kayıbım var. Sonrasında amh bende de çok düşük olduğu için tüp yaptırdım Güvenç bey çok iyiydi gerçekten sağolsun. 40 yaşından sonra çocuk zormuş tabi ama dünya tatlısı onlar ya. İsteyen herkese nasip olsun inşallah.
Teşekkür ederim . Sizinde başınız sağolsun. Güvenç bey candır ve gerçekten çok iyi bir doktordur.. Sayesinde bir umudum oldu. Rabbim isteyen herkesin kucağına sağlıklı sıhhatli bir evlat almayı nasip etsin

Arkadaslar benim amh degerim. 0.368 fshim 15 sizce tup bebek tedaviainde kullanilan (biesteron )gibi ilaclari kullanarak yumurtalik kalitemi arttirip normal yoldan gebe kalinabilirmi

Merhaba arkadaslar 34 yasinda yim amh degerim de 0 34. Fsh normal bu ay 2.tup bebek denememiz oldu 8 yumurta toplandı ve şu anda 3.gun de 5 tane embriyo oluşmuş.hersey normal dediler ve salı günü ınsallah transfer olcak rabbim inşallah tutunmalarını nasip eder.

Arkadaslar benim amh degerim. 0.368 fshim 15 sizce tup bebek tedaviainde kullanilan (biesteron )gibi ilaclari kullanarak yumurtalik kalitemi arttirip normal yoldan gebe kalinabilirmi
Imkansiz diye bir sey yok canim ama tabiki imkan saglayip tup bebek yaptirabiliyorsan erteleme derim

Klomen ve catlatma ignesi vurdum ama sonuc negatif cikti tup bebege basladik 9nisanda transferim gerceklesti 7.gundeyim bekliyorum canim

Ngs nedir acaba ? Bu arada tup bebege basladim ve hatta transfer oldu bekliyorum

Rabbim hepimize en kisa zamanda hayirli ve saglikli evlatlar nasip etsin insallah

NGS embriyolarınıza transfer öncesi yapılabilen kapsamlı kromozom taramasıdır.Özellikle 40 yaş üzeri bayanlarda yapılması çok önemlidir.
Hee anladim. Siz ne durumdasiniz peki simdi

Selam kizlar 2basarisiz tup bebek denemesinden sonra tam biraz ara vermeye niyetlendim kendiliginden hamile oldugumu ogrendim amh 0.4 esimin ileri hareketi 0 belki dusukle sonuclanacak Allah bilir ama tup bebeksiz de hamile kalinabiliyormus hepinize umut olsun 🥰🥰🥰

Cok şükür canim oyle sevi dim ki olumsuz düşünme resmeb mucizen seni bulmuş Allah sağlıkla ilerlemesini nasip etsin QUOTE="Alming, post: 60296999, member: 907007"]
Selam kizlar 2basarisiz tup bebek denemesinden sonra tam biraz ara vermeye niyetlendim kendiliginden hamile oldugumu ogrendim amh 0.4 esimin ileri hareketi 0 belki dusukle sonuclanacak Allah bilir ama tup bebeksiz de hamile kalinabiliyormus hepinize umut olsun 🥰🥰🥰
[/QUOTE]

Back
X