Amh değerim 5.12 çıktı bilgisi olan yazabilir mi gebe kalmama yeterli midir ?

RESEN

Umma ki üzülmeyesin.
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
567
754
103
28
İzmir
Yaklaşık 14 aydır gebe kalamadım dün tedavim başladı test sonucları için arayıp bilgi verdiler az önce amh değerim 5.12 eşimin spermi 33 milyon % 40 hareketlilik varmış. Sperm dna ölçümleri sonucuda 15 gün sonra açıklancakmis . Daha önce ilaç tedavisi olmadım ilk olacak . Hsg çektirdim tuplerim açık. Sizce endişelenmeli miyim sonuçlarimiz nasıl ?

Oncedem tup bebek bolumunde calisiyordum. Amh degeriniz gayet iyi. Biraz sperm hareketliligi dusuk ama sayisi cokca iyi. Iliskiye girme gununuzu dogru ayarliyormusunuz ?

Oncedem tup bebek bolumunde calisiyordum. Amh degeriniz gayet iyi. Biraz sperm hareketliligi dusuk ama sayisi cokca iyi. Iliskiye girme gununuzu dogru ayarliyormusunuz ?
Tesekkur ederim bilgi verdiğiniz icin Evet ayarlıyoruz ama malesef olmadi . Tüp bebek merkezinde tedaviye başladık yumurtlama takibi yapılacakmış eşiminde sperm dna sonucunu bekliyoruz inşallah tedavimizin sonucunu olumlu şekilde alırız .

Bende hamile kaldığımda amh değerim aşağı yukarı bu aralıktaydı. Ordan yola çıkarak degerinizin normal olduğunu söyleyebilirim

Bende hamile kaldığımda amh değerim aşağı yukarı bu aralıktaydı. Ordan yola çıkarak degerinizin normal olduğunu söyleyebilirim
Cok teşekkür ederim içim rahatladı Rabbim hayırlısıyla bizede nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…