Amh değerim 5.12 çıktı bilgisi olan yazabilir mi gebe kalmama yeterli midir ?

RESEN

Umma ki üzülmeyesin.
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2020
567
754
103
28
İzmir
Yaklaşık 14 aydır gebe kalamadım dün tedavim başladı test sonucları için arayıp bilgi verdiler az önce amh değerim 5.12 eşimin spermi 33 milyon % 40 hareketlilik varmış. Sperm dna ölçümleri sonucuda 15 gün sonra açıklancakmis . Daha önce ilaç tedavisi olmadım ilk olacak . Hsg çektirdim tuplerim açık. Sizce endişelenmeli miyim sonuçlarimiz nasıl ? :bicak:

Oncedem tup bebek bolumunde calisiyordum. Amh degeriniz gayet iyi. Biraz sperm hareketliligi dusuk ama sayisi cokca iyi. Iliskiye girme gununuzu dogru ayarliyormusunuz ?

Oncedem tup bebek bolumunde calisiyordum. Amh degeriniz gayet iyi. Biraz sperm hareketliligi dusuk ama sayisi cokca iyi. Iliskiye girme gununuzu dogru ayarliyormusunuz ?
Tesekkur ederim bilgi verdiğiniz icin Evet ayarlıyoruz ama malesef olmadi . Tüp bebek merkezinde tedaviye başladık yumurtlama takibi yapılacakmış eşiminde sperm dna sonucunu bekliyoruz inşallah tedavimizin sonucunu olumlu şekilde alırız .

Bende hamile kaldığımda amh değerim aşağı yukarı bu aralıktaydı. Ordan yola çıkarak degerinizin normal olduğunu söyleyebilirim

Back
X