Amh değerim hızla düştü

Çok sağolun çok teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyorum. 1 yıl daha beklemek istiyorum. Olmazsa sonra son çare tüp bebeğe başvururum
Bir tanıdığım var hatta 25 yaşında evlendi bir yıl çocuğu olmadı diye iste amh falan baktırdı yumurta rezervi düşük çıkmış tüp bebek demişler oda aceleci davrandı iki kez tüp bebek denedi tutmadı oncesindede aşılama yaptı..ona söylüyordum bekle acele etme stres yapiyosun diye bu yaşta bu tedavilerle yıpratma kendini dedim..oda dedi bundan sonra ara verilen zaten ise giricem dusunmucem çocuk işi ni dedi..kızcagiz ise girdi aradan 7 ay geçti hamile kaldı kendiliğinden doğal yolla çok tatlı bir kızı var şimdi

Ne güzell Allah bağışlasın bana da hep doktorlarım stres yapıyorsun diyorlar ama insanın elinde de değil. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Yukarda bazı değerler yazdım onlar normal mi? Bakma şansınız var mı acaba

Çok sağolun çok teşekkür ederim. Bende öyle düşünüyorum. 1 yıl daha beklemek istiyorum. Olmazsa sonra son çare tüp bebeğe başvururum
Bence başka doktorlara görün canım keşke bende ilk kimseyi dinlemeseydim tüo bebek yapsaydım 26 yaşındayım 1yildir evluyim 5aydir doktor birşey bilmiyor başta dese vaktim gitmezdi amh 0.04 etrafımda nolmal olur diye diye şimdi hiç çocukları olmuyor tüp bebek bile yapılmıyor

Ben 2 defa baktırdım ilkinde 0.12 iki gün sonra 0.30 çıktı .. endişelenmeni gerektirecek bir şey yok değişmez diyorlar ama tam kanıtlanmamış bir şey iki günde bile değişiyorsa yani .. ben de endişelenmiştim sağolsun 2 testi yaptığım doktor endişelerimi götürdü .. önemli olan diğer değerler fsh lh prolantin vs onlarda sıkıntı yoksa hala yumurta üretiyor ve yumurtalar kaliteli demektir.. nitekim benim 19 mm çatlamak üzere olan bir yumurtam vardı kontrole gittiğimde .. 1 tane bile sağlıklı olması yeterli zaten her kadında 1 de olsa 10 da olsa aralarından sadece en olgun 1 tanesi salınır. Bu böyledir hep. Ve doktorum 1 sene sonra da değerimin çok değişmeyeceğini yani tükenmeyeceğini söyledi yine de biz çalışmalara başladık tabi diğer hormonlar da dengesini kaybetmeden olsun istedik bebişimiz .. üç aydır deniyorum bir gün gecikmem oldu ve gündüz çok hafif lekelenmem üç gündür de adet olacakmış hissim var ama olmuyorum normalde aniden bir ağrı ile gelirdi adetim bu yüzden bu ay umutluyum sabaha test yapacağım olumlu veya olumsuz olursa yazarım. Rahat ol stres yapma umut etmeyi bırakma ve diğer hormonlarının dengesini korumak için çörek otu Öneriyorum omega 3 ve vitamin desteği ben çok faydasını gördüm geçmeyen enfeksiyonum bile geçti biz biraz daha özenli olmak zorundayız maalesef ki

Son 1 yılda 4 doktora gittim ilk 2 si normal kadın doğum doktoruydu bütün değerlerimin normal olduğunu söylediler. İlk doktorum tüplerimi açtırmıştı. 2. Doktorumda amh değerime baktırmıştı gayet normal iyi demişti.. gittiğim son 2 doktor tüp bebek doktorlarıydı. Ve benim moralimi de bozan onlar onlar oldu. İlk tüp bebek doktoru amh değerimin iyi olduğunu fakat rahim duvarımın ince olduğunu hestereskopi yapmam gerektiğini söyledi. 2. Tüp bebek doktoru ise ilk tüp bebek doktorunun söylediklerini yalanlayıp rahim duvarımın normal olduğunu amh değerim düşük olduğu için tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi. Açıkçası bu tutumlarından dolayı onlara güvenemedim. İlk 2 doktorumun söyledikleri daha mantıklı geldi bana. Gebelikte sadece amh değeri tek etkilemiyo bildiğim kadarıyla diğer değerler iyiyse doğal yolla gebelik oranı yüksekmiş. O yüzden önümüzdeki 1 yılda doğal denemek istiyorum

İnşallah hamilesindir canımmmm inşallah o güzel haberi alırsın. Yarın sabah güzel haberlerini bekliyorum. Çok teşekkür ederim bende senin gibi düşünüyorum Allah'tan ümit kesilmez. Çörek otunu nasıl tüketmem gerekiyo onu da yazar mısın canım

İnşallah olur ona göre besleyici yumurta geliştirici catlamıyorsa eğer catlatici galiba bende bilmiyorum kafam karıştı bugün bir tüp bebek msj attım oda bana ultrasonla yumurta görünümü önemli doğal yoldanda hamile kalırsın dedi bende şaşırdım

Canım bugün test yaptım çok silik çıktı acile gittim değerim 3.27 çıktı hep 0 larda çıkardı doktor varda diyemem yokta diyemem dedi reglim 1 gün gecikti hiç gecikmemişti ilk adetlerimde bile.. belki geç döllenmedir diye düşünüyorum 4 gün sonra tekrar kan vermemi istedi bekleyeceğim inşallah yükselir değerim test alıp o sırada kendim kontrol edeceğim cuma gününe kadar sonra kan testi vereceğim. Net bir şey yok ama ben umutluyum nedense :) ben yoğurtun içine atıp çörekotunu çiğneyerek yiyordum ama herkes sevmeyebilir yutmamak gerekiyor.. ya da günü birlik öğütüp balla veya yoğurtla yiyebilirsin ama regl bitince yumurtlama zamanına kadar yemelisin çünkü kasları gevşettiği için tutunmayı engelleyebiliyormuş

İnşallah isteyen herkes hamile kalırdın. Evet benim doktorumda amh değerime normal demişti yumurtalarımda iyiydi. Eşim 1 ay sonra askere gidecek ben ille de o gitmeden hamile kalacam diye şartladım kendimi ondan b3nce çok stres yaptım o yüzden tutmuyo

Ayyyy çok sevindim canımmm İNŞALLAH hamişsindir İNŞALLAH rabbim isteyen herkese kısmet etsin amiiiiiiiiiiiinnnnn çok yorma kendini bu süreçte ağır işten kaçın.. bende bugün yarın adet oldum olacam. Adetimden hemen sonra çörek otuna başlayacam. Günde kaç defa yemem lazım ölçüsü ne kadar olmalı canım

amin inşallah canım bayağı bir ağrım var şuan ama dinlenme modundayım. İsteyen herkese nasip etsin Rabbim canım bir tatlı kaşığı olacak maksimum dolu dolu değil ama.. fazlası zararlı olabilir aç karnına metobolizmayı da çalıştırır zatıflatabilir ben normal zaman ne zaman müsait olursam yiyordum.. eğer çörek otunu çiğneyebilirsen yoğurtta bi süre bekletebilirsin yumuşaması için .. yiyemezsen dediğim gibi öğüterek un haline gelince bal veya yoğurtla he canım 3 ayda 2 ayda bir yapmak gerektiğini düşünüyorum her derde deva

10 aydır deniyoruz yaklaşık diğer değerlerim normal ama maalesef gebelik elde edemiyorum benim hızla düşüyor 3 ay önce 8 yumurtam varken şimdi 6 yumurtam kalmış demekki düşüyor sonucundan haber edersen mutlu edersin

Bu yumurta aydan aya fark eder şuan ben 1 veya 2 yumurta ile gebe kalmaya çalışıyorum bu 3 ayımız inşallah bu ay bekliyorum test yaptırdım 3.27 çıktı hcg. bilimsel olarak gebelik yok demek ama bir şeylerin başlangıcı gibi görünüyor beklemedeyim reglim gecikti..kimyasal olmadığına eminin değerim hiç yükselmedi şuan düşüyor desem .. eğer düzenli gelişirse geç döllenme diyebilirim .. yani eğer gelişirse 1 yumurta ile ben gebe kalıyorsam sen hayli hayli kalırsın sadece zamanı değildir hayırlısını beklemek gerekir

Mutlaka deniycem canım çok sağolll

Benim amh 0.04 tüp bebekle bile imkansız olabilirmiş

0.03 ile gene kalan biliyorum. Moral bozmamak lazım. Benimde martta Amh 1.06 idi. Fsh 13.46 ağustosta Fsh 10 olmuş. 10 aydır deniyoruz ama aşırı stres yaşıyorum elimde değil ((

Bende 24 yaşındayım 10 aydır gebe kalmayı deniyorum amh 1 çıktı benimde öznur hocaya gidiyorum aynı zamanda

Siz sanıyorum tüp bebek yapmayı düşünüyorsunuz birkaç yorumda gördüm hemen hemen aynı sorunlara sahibiz süreç hakkında konuşmak isterim

0.03 ile gene kalan biliyorum. Moral bozmamak lazım. Benimde martta Amh 1.06 idi. Fsh 13.46 ağustosta Fsh 10 olmuş. 10 aydır deniyoruz ama aşırı stres yaşıyorum elimde değil ((
Gebeliğin en büyük düşmanı stres. Bütün değerlerin normal dahi olsa stres yapınca olmuyo. Bende bunu aşamıyorum aşırı stres yapıyorum. Şu stres problemini aşarsak hayırlısıyla gebe kalırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…