Amh değerim hızla düştü

Gebe kaldinmi canım sonuç ne inşallah kalmissindir

Tabiki memnun olurum doktorumuz bile aynı tüp bebek tedavisine başlayacağız diğer ay Allah’ın izniyle
Evet bende okuyunca çok şaşırdım 2 yıldır evliyim 24 yaşındayım 10 aydır gebelik istiyorum amh 1 benimde. Öznur hocaya gidiyorum. Sizde veya eşinizde başka problem var mı?

Ben eğer sizin içinde uygun olursa iletişim için numaranızı almak isterim
Şükür ki baska sorunumuz yok oznur hoca sen doğal yollada gebe kalırsın ama uzun sürer demişti sadece amh hızla düşünce öyle tüp bebek yapalım dedi normalde yapmayı düşünmüyordu bana , İnsta verebilirim fatmasiimsek_

Son düzenleme:
Hangi sehirdesiniz

Allah'tan ümit kesilmez canım. Ne imkansız denilen hastalar bebek sahibi oldu. Yeter ki siz umudunuzu kaybetmeyin Allah'a güvenin
Kesinlikle haklısın. Doktorum bile stresi bıraksan hiçbir sorun yok diyor. Amh değerini önemsemiyor benim doktorum. Benim de elimde değil hiç olmayacak gibi geliyor bazen bu da beni strese sokuyor İnanıyorum ama bizimde sağlıklı Benin’lerimiz en kısa zamanda olacak hayırlısıyla

Kızlarrrr amh değerinin 1 ay arayla bu kadar yükselmesi normal mi? Yada yükselir mi
Benim de değerim 25 günde 0,38den önce 0,43e akabinde de 0,63e yükseldi. Aynı laboratuvarda yapıldı. Hayatımı kökünden değiştirdim. Sigarayı bıraktım. Yürüyüş yapıyorum. Takviye kullanıyorum. Bu hormonu yumurta folikülleri salgılıyor yumurta hücrelerinin tamamını gösteren bir değer değil. O nedenle evet yükselebilir diyorlar. Yeni görüş bu şekilde.

Siklusun 3. gününde yeniden amh baktırmanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…