- 28 Ağustos 2023
- 1.188
- 304
- 43
Gebe kaldinmi canım sonuç ne inşallah kalmissindirBu yumurta aydan aya fark eder şuan ben 1 veya 2 yumurta ile gebe kalmaya çalışıyorum bu 3 ayımız inşallah bu ay bekliyorum test yaptırdım 3.27 çıktı hcg. bilimsel olarak gebelik yok demek ama bir şeylerin başlangıcı gibi görünüyor beklemedeyim reglim gecikti..kimyasal olmadığına eminin değerim hiç yükselmedi şuan düşüyor desem .. eğer düzenli gelişirse geç döllenme diyebilirim .. yani eğer gelişirse 1 yumurta ile ben gebe kalıyorsam sen hayli hayli kalırsın sadece zamanı değildir hayırlısını beklemek gerekir
Evet hep dua ediyorum FSH değerinin dysukmu olması gerekiyor yüksekmi gebelik olması içinAllah'tan ümit kesilmez canım. Ne imkansız denilen hastalar bebek sahibi oldu. Yeter ki siz umudunuzu kaybetmeyin Allah'a güvenin
Tabiki memnun olurum doktorumuz bile aynıSiz sanıyorum tüp bebek yapmayı düşünüyorsunuz birkaç yorumda gördüm hemen hemen aynı sorunlara sahibiz süreç hakkında konuşmak isterim
Evet bende okuyunca çok şaşırdım 2 yıldır evliyim 24 yaşındayım 10 aydır gebelik istiyorum amh 1 benimde. Öznur hocaya gidiyorum. Sizde veya eşinizde başka problem var mı?Tabiki memnun olurum doktorumuz bile aynıtüp bebek tedavisine başlayacağız diğer ay Allah’ın izniyle
Ben eğer sizin içinde uygun olursa iletişim için numaranızı almak isterimTabiki memnun olurum doktorumuz bile aynıtüp bebek tedavisine başlayacağız diğer ay Allah’ın izniyle
Şükür ki baska sorunumuz yok oznur hoca sen doğal yollada gebe kalırsın ama uzun sürer demişti sadece amh hızla düşünce öyle tüp bebek yapalım dedi normalde yapmayı düşünmüyordu bana , İnsta verebilirim fatmasiimsek_Ben eğer sizin içinde uygun olursa iletişim için numaranızı almak isterim
03-10 arası olmalı diye biliyorumEvet hep dua ediyorum FSH değerinin dysukmu olması gerekiyor yüksekmi gebelik olması için
Fsh 23 den 20 gün arayla 9 45 düşmüş03-10 arası olmalı diye biliyorum
Hangi sehirdesinizŞükür ki baska sorunumuz yok oznur hoca sen doğal yollada gebe kalırsın ama uzun sürer demişti sadece amh hızla düşünce öyle tüp bebek yapalım dedi normalde yapmayı düşünmüyordu bana , İnsta verebilirim fatmasiimsek_
İstanbulHangi sehirdesiniz
Teşekkürlerİstanbul
Kesinlikle haklısın. Doktorum bile stresi bıraksan hiçbir sorun yok diyor. Amh değerini önemsemiyor benim doktorum. Benim de elimde değil hiç olmayacak gibi geliyor bazen bu da beni strese sokuyorAllah'tan ümit kesilmez canım. Ne imkansız denilen hastalar bebek sahibi oldu. Yeter ki siz umudunuzu kaybetmeyin Allah'a güvenin
Onunla alakalı pek bilgim yok canım niye düştü bilmiyorum benimde amh değerim yükselmiş geçen aya göre. Diğer hormon testlerim de daha çıkmamış onlara da bakacamFsh 23 den 20 gün arayla 9 45 düşmüş
Benim de değerim 25 günde 0,38den önce 0,43e akabinde de 0,63e yükseldi. Aynı laboratuvarda yapıldı. Hayatımı kökünden değiştirdim. Sigarayı bıraktım. Yürüyüş yapıyorum. Takviye kullanıyorum. Bu hormonu yumurta folikülleri salgılıyor yumurta hücrelerinin tamamını gösteren bir değer değil. O nedenle evet yükselebilir diyorlar. Yeni görüş bu şekilde.Kızlarrrr amh değerinin 1 ay arayla bu kadar yükselmesi normal mi? Yada yükselir mi
Siklusun 3. gününde yeniden amh baktırmanızı tavsiye ederim.Düzenli adet gören biriyim çocuk istemiyle gittiğimiz doktor amh değerimi istedi 0.98 çıktı yaşım 24 bu arada doğal yolla olabilir 3 ay bekleyelim dddi 3 ay oldu gebelik olmayınca tekrar gittim bu sefer amh değerim 0.39 a düşmüş bu kadar hızlı düşmesi normal mi
Evet öyle bakıldı 2 değerdeSiklusun 3. gününde yeniden amh baktırmanızı tavsiye ederim.
Tekrar çıkması mümkün. Durumunuza uygun takviyeler kullanmakta fayda var.Evet öyle bakıldı 2 değerde
Mesela önereceğiniz bisey var miTekrar çıkması mümkün. Durumunuza uygun takviyeler kullanmakta fayda var.
Doktorunuza danışsanız iyi olur. Ben glutatyon, koenzim, larginine, inositol, selenyum ve multivitamin kullaniyorum. Onun dışında arı sütü, polen ve keçiboynuzu özü.Mesela önereceğiniz bisey var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?