AMH değişebiliyor, boşuna takılmayın ve üzülmeyin

strongwoman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
47
8
28
Kocaeli
Bilgi içindir; arkadaşlar yaklaşık iki sene önce amh:0,24 çıkmıştı.Geçen hafta aynı yerde tekrar yaptırdık amh:0,42 çıktı. Yani değişebiliyor. Ben bunu pozitif olmama, artık eskisi kadar takmamama ve 4 ay kadar biesteron kullanmama bağlıyorum. Yumurtalıklarınızın görünümü daha önemli. Amh a takılmayın. Boşuna üzülmeyin.

ÇOOK güzell!!!süper stres hormonları etkiliyor o kesin,biesteronun etkisidir herhalde bana da önerildi kullanıyorum bakalım nasıl sonuç alıcam:)

yine bilgi için;

ABD Pennslyvania ‘da Freeman ve arkadaşlarının çalışmasına göre; AMH seviyesi 0.2 ve daha düşük olan kadınlar incelendiğinde yaşları 45-48 aralığında olanlar ortalama 6 yılda menopoza girerken, yaşları 35-39 arasında olan kadınlarda ise ortalama 10 yılda menopoza girilmektedir.

Yüksek AMH değerlerinin menopoz yaşının belirleme değerleri de şöyle bulunmuştur. Mesela AMH seviyeleri 0.7 -1.5 arasında olan kadınlardan yaşları 45-48 olanlar ortalama 9 yılda menapoza girerken, yaşları 35-39 olanlar yaklaşık olarak 13 yılda menopoza girmektedirler.

merhaba,benim de amh düşük sen ne durumdasın şu an?

merhaba,benim de amh düşük sen ne durumdasın şu an?

kızlar benimde amh değerim 36 yasinda iken 0.69 çıkmıştı. Prof. Dr sedat kadanalıya 2 ay içinde tüp bebek yaptırdım. Ikizlere hamile kaldım. Biri devam etti. Şuan 17 aylık oğlum var. Ve ben 2.ye doğal yoldan hamileyim. Amh okadar önemli değil önemli olan yumurta kalitesi.

harikasın valla:) allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. inşallah darısı bizlerin başına olur. duana ihtiyacımız var. sevgiler.

RÜVEYDAAA SEVİYORUM SENİİ

Kızlar birde doğal beslenmeye özen gösterin. Ben kışın çok hastalandigim için bağışıklık sistemim guclensin diye soğuk pres çörek otu yağını her sabah aç karnına bir tatlı kaşığı içtim. Hücreleri yenileme özelliği var. Ikinci çocuğumu önce Allahın izniyle ona bagliyorum. Polen de kullanın

ID Dıscoveriyde bi proğram izlemiştim sık girdiğim topikte paylaşmıştım ama bu topiğin konusuda olduğu için sizlerle paylaşmak istedim..
DHEA Biesteron haplarını belli bir süre devamlı kullanan insanların kalp ritmi bozuluyormuş ve ilerleyen dönemlerde kalp krizi geçirip ölüyormuş bu insanların bir çoğu ve bu ilerleyen dönemde olduğu için hiç kimse Dhea dan olduğunu ilk başta anlayamıyormuş..
özellikle bayanlarda aynı sebepten yaşanan bu vakalardan sonra yoğun araştırmalar yapılmış ve hepsinin ortak kullandığı tek ilaç varmış Dheanın uzun dönem kullanımı.. ayrıca faydaları üzerine internetlerde yazılanların hiçbiri kesin kanıtlanmış değil hepsi varsayım kesinlikle kullanmayınız diyordu.. yine genç bir kadının kalp kriziyle ani ölümü üzerine bir saati sadece bu ilacın yan etkilkerini anlatıma ayırmışlardı.. özelliklede Dheanın yan etkisi ne yazıkki vitamin ve hormon ilacı alan insanlarda daha çok ortaya çıkıyormuş..
aynı şekilde Almanyada oturan bir arkadaşta bu ilacı Türkiyeden temin edip kullanıyordu, yurt dışındaki tüp bebek doktoru kalp krizi geçirme riski yaratacağını belirterek bıraktırmış..

AMH sayısından çok yumurta kalitesi önemli onun içinde sadece Saf Arı Sütü kullanınız çok faydalı.. benim 0.09 amh sayım.. şu anda Allah izin verirde devam ederse hamileyim.. ve ilk kez bu tedavimden önce yan etkilerini öğrendiğim için ve yeni doktorum kesinlikle kullanma dediği için hiç Biesteron kullanmamışım..
sadece 3 ay Saf Arı Sütü kullandım.. Arı Sütü veya Apitera tarzı ürünleri tercih edin..

40 yaşındayım ve AMH değerim 0,73 çıktı. Normal değerin altında. Doktor ultrasonla 4 tane folikül gördü. Rezerv iyi değil, aşılamayla falan hiç uğaşmayalım, direk tüp bebek yapalım dedi. Şansım nasıl sizce? Arı sütünü ben de kullanıyorum. Ballı çörekotu yiyorum her sabah ayrıca..

merhaba ben 33 yasındayım 5 yıllık evliyim cocuk ıstıyoruz adetin 3 gunu vermıs oldugum amh ve hormon testlerım Fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 amh : 0,49 degerlendırebılırmısınız tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…