Amh düşük olup doğal yolla hamile kalanlar birbirimize yardım edelim deneyimleri paylaşır mısınız benim amh 0,56

mumerve

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
13
7
6
34
Merhaba benim amh 0,56 diğer tahliller normal doğal yolla hamile kalan arkadaşlarım fikir deneyim bilgi paylaşabilir misiniz bir yol gösterin

Perinoloji uzmanı bir doktorun videosuna denk gelmiştim. Amh değeri bir kerede toplanacak yumurta hücresi sayısı ve yumurta kalitesi hakkında bize fikir verir. Düşüklüğünde hamile kalmak zordur ama imkansız değildir diyordu. 0.15 amh değeri ile tek bir gece kaçamakla hamile kaldım. Bence hamilelikte en önemli şeylerden biri kadın orgazmı. Bunu bilimsel bir makalede de okumuştum, kadının orgazmı hamilelik ihtimalini oldukça yükseltiyor.

Merhaba benim amh 0,56 diğer tahliller normal doğal yolla hamile kalan arkadaşlarım fikir deneyim bilgi paylaşabilir misiniz bir yol gösterin
Merhaba ben varım. Hikâyelerim biraz uzun, 32 yaşında 0.51 amh ve 10 fsh çıktığında doktor bana erken yumurtalik yetmezligin var dedikten 1 ay sonra kendiligimden hamile kaldım. sonra o düşük oldu, sonraki doktor hemen tüp bebek dedi, erken menapoz dedi, paramız yoktu ve 2 ay sonra yine kendiligimden hamilelik oldu ve bir yavrum oldu 33-34 yaşındaydım. doğumdan 6 ay sonra bir baska doktor 2.yi istiyorsan bekleme 1 yıl içinde hamile kal dedi. hatta amh'ye bakmaya gerek duymuyorum folikül sayımın kötü dedi.eşim de cocuk istemedi o dönem. ben istesem de 2.'yi cok ustelemedim, hep korunduk. sonra 39 yaşımda ya olmaz artik ama deneyelim içimde kalmasın dedim esime, o da heralde ihtimal vermedi ki itiraz etmedi :), 3. ay kendiligimden hamile kaldım yine. kimbilir amh kaç olmuştur... hic ölçtürmedim o zaman, sonucta 32 yaşımda 0.51 amh dendikten sonra 3 kez dogal bir şekilde hamile kaldım ve 2 yavrum oldu. bu süreçlerde özellikle ilk zamanlar cok ağlıyordum, insan kendini kötü hissediyor. yapabileceğim tek şey beslenmeme dikkat etmek olmuştu, tüp bebek maddi nedenlerle eşim asla olmaz dedi, cocuk olmazsa gider evlat ediniriz diyordu. ben o ilk zamanlar folik asit ve e vitamini içmiştim doktor demisti belki işe yarar bilemeyiz falan demisti, bir de hergün yumurta, polenli bal ve zeytinyağı yiyordum. meyve sebze yedim. büsküvi şekerli şeyleri tamamen kesmiştim, sigara içki yoktu. bir de nar suyu içiyordum , doktor rahim duvarin ince bebek tutunamaz gibi birsey demisti. ben de o kadar umutsuzdum ki, bir yerde okumuştum, nar suyu rahim duvarını kalinlastirirmis diye, ne kaybederim ki diyordum. bir de hergün 1 limonlu su. antalyalı olduğumuzdan limon, zeytin, nar bolbol. ha bir de denk geldikçe avakado yiyordum. bir doktor arkadaşım bana o zaman, hucrenin yapi tasi yag ve protein demisti, 1 tane altin yumurtan olsa cocugun olur demişti. protein ve iyi yağ yiyeceksin demisti zeytinyağı , avakado, ceviz falan ye demisti. zaten zayıftım kilo olarak. yani insan ne duysa yapmak istiyor. ilk çocuğum oyle oldu. ama 39 yaşında pat diye hamile kaldığımda hic birşey yapmadım. sadece cocuk denemeye karar verince folik asite başlamıştım.
geleceğe umutla bakın. moral bozan doktorlara gitmeyin. dengeli beslenin ve bol su için. şeker yemeyin, şekeri doğal meyveden alıyor vücut zaten. inşallah sağlıkla güzellikle bir evladınız olur. bol bol dua edin. ben düşük amh diye üzülen hanımları o kadar iyi anlıyorum ki, kendi hüzünlü günlerimi hatırlıyorum ve bir umut olabilsem ne mutlu bana.

Selam 0.03 amh ile daha beter ilan ben varım:( yas 36 11 aylık evliyim henüz gebelik oluşmadı tüp bebe başvurduk tedavi öncesi soğan suyu içeyim dedim maalesef bana yaramadı tedavim e başlayamadım reglim gelmiyor tarlusal başladım bakalim nasill bir yol beni bekliyor bilmiyorum:(

Benim 4 yıl önce 0.64 tü ilk gebeliğim tüpbebekti ikinci gebeliğim doğal olmuştu 10 gün oldu doğum yapalı. İkincisinde hiç bişey yapmadım sadece bir tane çocuğum olduğu için kafam rahattı. Bence bizim rahatsızlığımızda kafa rahatlığı çok önemli.

Arkadaşlar merhaba forumu kullanmayı çok iyi bilmiyorum ama 0.59 amh ile hamile kaldım . Sadece bir ay klomen kullanmıştım. Kendi amh düşük çıkınca internette ne var ne yok incik cincik araştırdım . Amh 0.001 ile bile hamile kalanlar gördüm . İlk duyduğumda dünyam baya başıma yıkılmıştı . O zamana kadar arada test verirdim adetin üçüncü günü hep iyi çıkardı. Bir kez fsh yüksek çıktı doktor ben senden amh da istiyorum dedi ben de ilk kez duymuştum o testi . Doktor tüp bebeğe yönlendirdi ben de çok sıcak bakmadım süreç yıpratıcı oluyor benim başka problemlerim vardı stresli bir dönemimdeydim. Klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. O ay gebe kalamadım adetim geldi . Adetimden hemen sonra gebe kaldım. Yaşım 31 .

Bir de instagramda bir doktor var Mehmet Fatih karslı diye onun bir yönetimi var . Ben hamile kaldıktan sonra gördüm ama onun yöntemiyle hamile kalıp sonucu atan çok oldu kendisine bir bakabilirsiniz düşük amh da bile şans vardır diyor

Back
X