AMH DÜŞÜKLÜĞÜ DOĞAL YOLLA GEBELİK

Aslında yumurta dönorü var düşünülebilir bisey ama ailece düşünüp verilecek bir karar siz hiç düşündünüz mu

Organik yemek önemli de organik ürünü nereden bulacağız ki. Ama organik yemeğin dogurganligi etkilediği bence doğru. Genelde buyuk şehirlerde yaşamayan ürünlerini kendi yetiştiren insanların dogurganligi daha fazla dogal yerlerde yaşayan insanların. İleri yas dogal yol ile hamile kalan çok insan da duydum 47 48 yaşında bile hamile kalabiliyorlar .

Şimdi şöyle soyleyeyim izah etmeye çalışayım. Bir yerde güzel paralar dönüyorsa o yerde birşeyler dönme ihtimali oldukça yüksek oluyor. Bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Tüp bebekte ise ilaclar pbasli başına güzel bir meblağ, folulikul takibi, toplaması dondurmasi aşılaması hepsi ayrı ayrı para. Ve hepsi de güzel meblağlar. İlaçlar niyeyse Kara borsa. ozellikle ovitrelle. Bu ilaç mevzusu başlı başına ayrı bir tezgah. Onu geçiyorum.
Doktorlara gelirsek amh sürekli azalan bir rakam değil. Amh dalgalı seyrediyor ve gebelik için tek kriter amh da değil. Ayrıca yorumlara senelerdir bakıyorum. Amh ile yumurta sayısı arasında doğrusal bir baglantida net bir şekilde yok. Amh yüksek olup 3 yumurtası olan da var. Amh i düşük olup 11 yumurtası olan da var. Yani doktorların bak amhin düşük acil tüp bebek diye hastayı yönlendirip derin üzüntülere sevketmesi oldukça saçma. Siz de diyorsunuz tüp bebek surecinde yumurta olmamasına rağmen doğal yolla gebe kalınmış. Yazık değil mi o hanımın gozunden dökülen yaşlarına?? Tabiki çabuk hamile kalınması istenebilir. Ama yöntemleri komple yanlış, tüp bebek dışında çocuk sahibi olamayacaklarını ifadeleri yanlış, yumurta kalitesinden başka parametrerelerinden hiç bahsetmemeleri yanlış. Bunca yanlış arasında da düzgün ve etik çalıştıklarını düşünmek çokta doğru bir bakış açısı değil.

Evet benim ilk tüp Bebek olacak. Yaş 34 amh 1.37

Gerçekten cok zor canim 1. Tüp bebek negatif 2. Baslicam amh 0.04

Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah bu sefer son kez olur.
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin neyi. Çok istersek onunla sınanıyoruz ama insanın içine doğuyor evlenmeden önce sanki hissetmisim gibi eşime çocuğumuz olmazsa ne yaparsın falan diyordum cok istiyordum ama belki olmazsa diye düşünce vardi neyi düşünürsek neyi söylersek onu kendimize çekiyoruz kardeşim anne olmak istemiyor 4 kez bebek aldırdı düşürttürdü rabbim istemeyene veriyor

Rabbim bize neyi nasıl nasip etti bilemeyiz. İnşallah sinavimizi kolaylaştırır da bizi rahmetiyle ödüllendirir. Benimde çok fazla bir ümidim yok. Çok düşünmek seytandandir derler. Artık hayırlısı nasip deyip akışına saldım kendimi. Bir aşama ötesini dahi düşünmüyorum vakti gelmedikçe. Kim ne plan yaparsa gebelik için hayırlısı nasipte ne varsa o olsun diyorum. Çünkü şöyle bir duruma şahit oldum: vaktiyle türbe türbe gezip evlat sahibi olmak isteyen bir tanıdık şimdi alın bunu başımdan diyecek kadar illallah etmiş durumda. Öyle bir hayırsız ki insanın kanı donuyor. O günden beri bende evlata dair büyük bir hasret kalmadı. Evet olsun isterim, anneliği yaşamak çok isterim. Ama Rabbim ne verecekse hayırlısıni versin.

Cok güzel konuştun canim evet haklisin

Merhaba bende birşey paylaşmak istiyorum arkadaşım tüp bebeğe yönlendirildi yumurta toplandı ama transfer yapılmadı yaparsak tutmaz düşük yaparsın demişler dört beş ay geçti kendiliğinden hamile kaldı ama 25 haftalıkken plasenta kanaması nedeniyle erken doğum bebeğin durumu stabil bunu şunun için yazdım tüp Bebek sırasında kullandığımız iğneler ilaçların etkisini daha sonra görüyoruz ben de Ağustos ta başlıcam tüp bebeğe
bu süreçte olan herkese tavsiyem çok sakin olalım stres yapmayalım tutarsa Allah'tan tutmazsa da Allah'tan
Biz elimizden geleni yapalım gücümüz yettiğince deneyelim gerisi Allah tan
Bir de başarısız tüp Bebek sonrası eş paketleri kullanın

Merhaba arkadaslar
mart ayında korunmayı bıraktım testlerde silik cıkdı hatta bıtanesı hbayaga kırmızıydı cızgısı sonra bı gece sıddetlı sekılde agrım oldu kanamam geldi beta vermemısdım ama sanırım kimyasal oldum
Bu bı kac ay boyle devam ettı testlerde silik cızgı cıkıyordu ama adet oluyordum sonra doktora gıdeyım dedim benden amh ve dıger hormon testlerı istedi hormon testlerıme doktor gayet ıyı gozukuyor sonuclar dedı ama amh degerım 0.63 cıktı moralim cok bozuldu halıyle yasım 35.
Doktora yazdıgımda biraz düşük ama hersey degıl yazmıs cumartesi doktora gıdecegım
Yazdıklarınız umut oldu bana hıcbızaman umudumu yıtırmedım yıtırmem Allah ol derse kımse engel olamaz ama insanız nefsimiz var uzuluyoruz
Yazdıklarınız kalbımi ferahlattı bi nebze Allah isteyen herkese nasip etsin en hayırlı ve kolay zamanda

Ah o stres elimizde olmadan oluyor maalesef.Eş paketi dediğiniz doktor mfk ürünleri falan mı acaba

Arkadaşlar evliliğimin altıncı ayı hormon testi yaptırdım Amh düşük çıkınca sen tedavi ile hamile kalabilirsin dedi doktor ve senelerce düzenli adet görmeme rağmen yumurtluyor olmama rağmen problem bende sandım tek başıma mücadele ettim rahim filminde yapsuıklık şüphesi olmasına rağmen hiçbir doktor takmadı söylemedi eşimde dört sene sonra varikosel olduğunu öğrendik onun yüzünden iki buçuk sene saçma sebeplerden ailesine olan bağlılığından düzenli ilişkimiz bile yoktu yaşım gençti ve belki gerçek sorunu bilip düzeltseydim hamileydim şimdiye Allaha havale ediyorum üçüncü tüp bebek şu an ve gerçekten Amh dusuklugunde tüp bebek çok daha moral bozuyor Amh dışında başka engel yoksa dogaldna denemek en güzeli çünkü tüp bebekle aynı şans sonuçta o kadsr az yumurta toplanıyor ki moraller yerle bir oluyor bu tüp bebek olumsuz olursa diğer engellere odaklanıp çözmeye çalışıp dogaldna deneyeceğim tüplerim açık ama inşallah işlevsiz değildir süreç zor ama doğru strateji kurtarıyor benim şansızlıgım bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…