Amh düşüklüğü fsh yüksekliği erken menopoz

Sizin amh kaç? Benim hiç bir şikayetim yoktu. Baktım çocuk olmuyor bir sene oldu. Gittim doktora amh 0,02 çıktı. Başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Ne bir şikayet ne bir belirti reglim desen düzenliydi. Son birkaç ay öyle ileri atiyordu ben de saf gibi hamile olduğumu düşünüyordum korunmadigim için. Sonra regl oluyordum.
Ben de hiç mutlu değilim. Zaten depresyondayım. İki sefer yumurta toplamaya girdim bir tane dolu yumurta çıkmıyor hep boş çıktı. Şimdi bir süre gitmeyeceğim artık bunaldım gerçekten git gel doktora boş boş sıkıldım artık.
Anneler günü bugün çevremi görüyorum herkes çolugu çocuğuyla…
keyif almıyorum artık hiç bir şeyden

Tüp bebek yapamiyorum ki sorun orda yumurta yok

Amh 001 hic tup bebek deneyemedim yumurta cikmadi ciktiginda gonalf letu tarzi buyutme denedik bi sure sonra onlarda kalitesiz oldugu belli oldu kayboldular kendiliginden ben adet olamiyorum artik ilacla oluyorum adet cyclo ile.

Benimde amh dusuk özele gttim yumurta geliştirip iki ay faln deneyelim isterseniz dedi ben bir sorayım dedim öyle birsey yaptinzmi diye tüp bebekten once
İşe yaramıyor amh düşükse ben de yaramadı tüp bebek tedavisine başladık bence zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisine baslayin

Amh 001 hic tup bebek deneyemedim yumurta cikmadi ciktiginda gonalf letu tarzi buyutme denedik bi sure sonra onlarda kalitesiz oldugu belli oldu kayboldular kendiliginden ben adet olamiyorum artik ilacla oluyorum adet cyclo ile.
Bende de pek bir şey olmuyor ki. Yumurta görünüyor birkaç tane. Opu ya aliniyorum. İçi boş çıkıyor yani. İlk aşamayı bile geçemiyoruz. Hayret ettim. Hiç bir şikayetim yoktu ailemde de böyle bir şey yok.

0.55 falan iyi arkadaslar benim gibi 0.02 ile hiç yumurta görünmüyorken ne yapacağız bilmiyorum adetim de gecikmeye başladı ya bir anda menopoz olursam diye korkuyorum

Merhaba kendimi okudum sanki bende 29 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim ve bende artık bir mucize ile anne olmak istiyorum . Yalnız değilsin Lütfen güçlü ol elimizden geleni yapalım

Cyclo kullandığınızda peki folikül göründü mü ultrasonda

Sizi okadar iyi anlıyorum ki aynılarını yaşadım dünyam başıma yıkıldı….. tüp bebekde dahil herşeyi denedik mfk 6 ay içtim ama maalesef bir sonuç alamadım şuanda omega 3 d3k2 selenyum demir b12 folik asit Q10 e vitamini ve çinko devam ediyorum 1 senedir ve ovülasyon testi yapıyorum ne olur ne almaz yakalarım bir Umut diye her gece de kav mantarı içiyorum tuhaf olan şu değerlerim yükseldi ama asla doğal adet göremiyorum trisequens ile adet görüyorum 1 yıldır….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…