- Konu Sahibi teknisyenhnm
-
Amh kactiEvet amh düşük malesef
Sizin amh kaç? Benim hiç bir şikayetim yoktu. Baktım çocuk olmuyor bir sene oldu. Gittim doktora amh 0,02 çıktı. Başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Ne bir şikayet ne bir belirti reglim desen düzenliydi. Son birkaç ay öyle ileri atiyordu ben de saf gibi hamile olduğumu düşünüyordum korunmadigim için. Sonra regl oluyordum.Merhaba yasim 29 bir buçuk yillik evliyim gecen sene eylulde ogrendim amh düşüklüğümü fakat o zamandan bu zamana ilerleme kaydedemedigim gibi hep daha kotuye gitti durumum yine gecikmelide olsa her ay adet olurdum fakat gecen ay fsh 83 cikinca erken menopoz dediler cyclo verdiler o bitti ustunden bir hafta sonra bugun adet oldum. Her ay yumurta gorememekten gorsem bile iki gune kaybolmasindan igneler kullanip hic fayda gorememekten ruhen ve psikolojikmen bitik durumdayim. Etrafımda duydugum hamilelik haberlerinde sonra kendimi toparlanamamaktan cok yoruldum. Hayir macunu denedim daha kotu oldum gonalf tedavimde hic ise yaramadi letuda ayni sekilde. Bi hafta once mfk takviyesine başladım iki haftadirda airz tiens ped kullaniyorum son umutlarim bunlar simdi sali gunu hastaneye gdip ayni seyleri duymaktan da çok sıkıldım ve gücüm yok artik her doktor cikisi yorgan altinda saatlerce aglamaya. Yasama sevincim yok gun içinde hic gülmuyorum nerdeyse cevremde benim gibi olan olmadigindan beni anlayabilecei bir tane insan yok yanlizim ve cok buyuk depresyona girmenin esigindeyim bana yardimci olabilecek var midir bu kanalda??
Geçen sene bi 0.3 bi 0.9 çıktı tekrar baktırmadım. Tüp bebekte 4 yumurta toplandı hiçbiri 5. Güne gidip dondurulamadıAmh kacti
Hapla gebelik oluşmuş amaGeçen sene bi 0.3 bi 0.9 çıktı tekrar baktırmadım. Tüp bebekte 4 yumurta toplandı hiçbiri 5. Güne gidip dondurulamadı
Evet sonra düşük oldu diye pgt li tüp bebek yaptıralım dedik ama onda da ilerleyemedik, sperm testi de normaldi ama dna hasarı baktırmadık acaba ona mı baktırmak lazım birde bilemedimHapla gebelik oluşmuş ama
Letu denedim gonalf denedim olmadiBirsey sorcktim amh düşük hiç hapla yumurta geliştirip takip yptinz mi
Tüp bebek yapamiyorum ki sorun orda yumurta yokpolen, arı sütü kullanabilirsin. B vitaminleri de önemli. Ama maddi imkanın varsa tüp bebek yaptırmanı tavsiye ederim. Kendini psikolojik olarak yıpratmaktansa tüp bebek yaptır kafan rahat etsin bu süreç çok yorucu çünkü oldu mu olucak mı diye her ay düşünmek insanı daha çok yıpratıyor
Amh 001 hic tup bebek deneyemedim yumurta cikmadi ciktiginda gonalf letu tarzi buyutme denedik bi sure sonra onlarda kalitesiz oldugu belli oldu kayboldular kendiliginden ben adet olamiyorum artik ilacla oluyorum adet cyclo ile.Sizin amh kaç? Benim hiç bir şikayetim yoktu. Baktım çocuk olmuyor bir sene oldu. Gittim doktora amh 0,02 çıktı. Başımdan aşağı kaynar sular dokuldu. Ne bir şikayet ne bir belirti reglim desen düzenliydi. Son birkaç ay öyle ileri atiyordu ben de saf gibi hamile olduğumu düşünüyordum korunmadigim için. Sonra regl oluyordum.
Ben de hiç mutlu değilim. Zaten depresyondayım. İki sefer yumurta toplamaya girdim bir tane dolu yumurta çıkmıyor hep boş çıktı. Şimdi bir süre gitmeyeceğim artık bunaldım gerçekten git gel doktora boş boş sıkıldım artık.
Anneler günü bugün çevremi görüyorum herkes çolugu çocuğuyla…
keyif almıyorum artık hiç bir şeyden
İşe yaramıyor amh düşükse ben de yaramadı tüp bebek tedavisine başladık bence zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisine baslayinBenimde amh dusuk özele gttim yumurta geliştirip iki ay faln deneyelim isterseniz dedi ben bir sorayım dedim öyle birsey yaptinzmi diye tüp bebekten once
Merhaba yasim 29 bir buçuk yillik evliyim gecen sene eylulde ogrendim amh düşüklüğümü fakat o zamandan bu zamana ilerleme kaydedemedigim gibi hep daha kotuye gitti durumum yine gecikmelide olsa her ay adet olurdum fakat gecen ay fsh 83 cikinca erken menopoz dediler cyclo verdiler o bitti ustunden bir hafta sonra bugun adet oldum. Her ay yumurta gorememekten gorsem bile iki gune kaybolmasindan igneler kullanip hic fayda gorememekten ruhen ve psikolojikmen bitik durumdayim. Etrafımda duydugum hamilelik haberlerinde sonra kendimi toparlanamamaktan cok yoruldum. Hayir macunu denedim daha kotu oldum gonalf tedavimde hic ise yaramadi letuda ayni sekilde. Bi hafta once mfk takviyesine başladım iki haftadirda airz tiens ped kullaniyorum son umutlarim bunlar simdi sali gunu hastaneye gdip ayni seyleri duymaktan da çok sıkıldım ve gücüm yok artik her doktor cikisi yorgan altinda saatlerce aglamaya. Yasama sevincim yok gun içinde hic gülmuyorum nerdeyse cevremde benim gibi olan olmadigindan beni anlayabilecei bir tane insan yok yanlizim ve cok buyuk depresyona girmenin esigindeyim bana yardimci olabilecek var midir bu kanalda??
Bende de pek bir şey olmuyor ki. Yumurta görünüyor birkaç tane. Opu ya aliniyorum. İçi boş çıkıyor yani. İlk aşamayı bile geçemiyoruz. Hayret ettim. Hiç bir şikayetim yoktu ailemde de böyle bir şey yok.Amh 001 hic tup bebek deneyemedim yumurta cikmadi ciktiginda gonalf letu tarzi buyutme denedik bi sure sonra onlarda kalitesiz oldugu belli oldu kayboldular kendiliginden ben adet olamiyorum artik ilacla oluyorum adet cyclo ile.
Arı sütü,polen ve b vitaminleri yumurta kalitesini artıyormuş. Bence siz yine de deneyin sonuçta zararı olacak şeyler değil. Omega3, koenzim q10 de kullanınTüp bebek yapamiyorum ki sorun orda yumurta yok
Merhaba kendimi okudum sankiMerhaba yasim 29 bir buçuk yillik evliyim gecen sene eylulde ogrendim amh düşüklüğümü fakat o zamandan bu zamana ilerleme kaydedemedigim gibi hep daha kotuye gitti durumum yine gecikmelide olsa her ay adet olurdum fakat gecen ay fsh 83 cikinca erken menopoz dediler cyclo verdiler o bitti ustunden bir hafta sonra bugun adet oldum. Her ay yumurta gorememekten gorsem bile iki gune kaybolmasindan igneler kullanip hic fayda gorememekten ruhen ve psikolojikmen bitik durumdayim. Etrafımda duydugum hamilelik haberlerinde sonra kendimi toparlanamamaktan cok yoruldum. Hayir macunu denedim daha kotu oldum gonalf tedavimde hic ise yaramadi letuda ayni sekilde. Bi hafta once mfk takviyesine başladım iki haftadirda airz tiens ped kullaniyorum son umutlarim bunlar simdi sali gunu hastaneye gdip ayni seyleri duymaktan da çok sıkıldım ve gücüm yok artik her doktor cikisi yorgan altinda saatlerce aglamaya. Yasama sevincim yok gun içinde hic gülmuyorum nerdeyse cevremde benim gibi olan olmadigindan beni anlayabilecei bir tane insan yok yanlizim ve cok buyuk depresyona girmenin esigindeyim bana yardimci olabilecek var midir bu kanalda??
Cyclo kullandığınızda peki folikül göründü mü ultrasondaAmh 001 hic tup bebek deneyemedim yumurta cikmadi ciktiginda gonalf letu tarzi buyutme denedik bi sure sonra onlarda kalitesiz oldugu belli oldu kayboldular kendiliginden ben adet olamiyorum artik ilacla oluyorum adet cyclo ile.
Henuz hic gorunmediCyclo kullandığınızda peki folikül göründü mü ultrasonda
Bakalım bende ilacın bitmesini adetimi bekliyorum folikül görünecek miHenuz hic gorunmedi
Merhaba yasim 29 bir buçuk yillik evliyim gecen sene eylulde ogrendim amh düşüklüğümü fakat o zamandan bu zamana ilerleme kaydedemedigim gibi hep daha kotuye gitti durumum yine gecikmelide olsa her ay adet olurdum fakat gecen ay fsh 83 cikinca erken menopoz dediler cyclo verdiler o bitti ustunden bir hafta sonra bugun adet oldum. Her ay yumurta gorememekten gorsem bile iki gune kaybolmasindan igneler kullanip hic fayda gorememekten ruhen ve psikolojikmen bitik durumdayim. Etrafımda duydugum hamilelik haberlerinde sonra kendimi toparlanamamaktan cok yoruldum. Hayir macunu denedim daha kotu oldum gonalf tedavimde hic ise yaramadi letuda ayni sekilde. Bi hafta once mfk takviyesine başladım iki haftadirda airz tiens ped kullaniyorum son umutlarim bunlar simdi sali gunu hastaneye gdip ayni seyleri duymaktan da çok sıkıldım ve gücüm yok artik her doktor cikisi yorgan altinda saatlerce aglamaya. Yasama sevincim yok gun içinde hic gülmuyorum nerdeyse cevremde benim gibi olan olmadigindan beni anlayabilecei bir tane insan yok yanlizim ve cok buyuk depresyona girmenin esigindeyim bana yardimci olabilecek var midir bu kanaldas
Sizi okadar iyi anlıyorum ki aynılarını yaşadım dünyam başıma yıkıldı….. tüp bebekde dahil herşeyi denedik mfk 6 ay içtim ama maalesef bir sonuç alamadım şuanda omega 3 d3k2 selenyum demir b12 folik asit Q10 e vitamini ve çinko devam ediyorum 1 senedir ve ovülasyon testi yapıyorum ne olur ne almaz yakalarım bir Umut diye her gece de kav mantarı içiyorum tuhaf olan şu değerlerim yükseldi ama asla doğal adet göremiyorum trisequens ile adet görüyorum 1 yıldır….Merhaba yasim 29 bir buçuk yillik evliyim gecen sene eylulde ogrendim amh düşüklüğümü fakat o zamandan bu zamana ilerleme kaydedemedigim gibi hep daha kotuye gitti durumum yine gecikmelide olsa her ay adet olurdum fakat gecen ay fsh 83 cikinca erken menopoz dediler cyclo verdiler o bitti ustunden bir hafta sonra bugun adet oldum. Her ay yumurta gorememekten gorsem bile iki gune kaybolmasindan igneler kullanip hic fayda gorememekten ruhen ve psikolojikmen bitik durumdayim. Etrafımda duydugum hamilelik haberlerinde sonra kendimi toparlanamamaktan cok yoruldum. Hayir macunu denedim daha kotu oldum gonalf tedavimde hic ise yaramadi letuda ayni sekilde. Bi hafta once mfk takviyesine başladım iki haftadirda airz tiens ped kullaniyorum son umutlarim bunlar simdi sali gunu hastaneye gdip ayni seyleri duymaktan da çok sıkıldım ve gücüm yok artik her doktor cikisi yorgan altinda saatlerce aglamaya. Yasama sevincim yok gun içinde hic gülmuyorum nerdeyse cevremde benim gibi olan olmadigindan beni anlayabilecei bir tane insan yok yanlizim ve cok buyuk depresyona girmenin esigindeyim bana yardimci olabilecek var midir bu kanalda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?