- 4 Mayıs 2025
- 7
- 2
- 1
- 29
- Konu Sahibi teknisyenhnm
-
Sizi o kadar iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşıyorum 33 yaşındayım öylesine hormonlara baktırayım gebeliğe hazırlık olsun diye gitmiştim buarada 7-8 aydırda korunmuyorduk bende 1.5 yıllık evliyim ve fsh 16 çıkınca amh istediler 0,52 geldi oda hangi doktora gitsem tüp bebek dedi normal yol zor dedi buarada bende hayıt otunu kullanıyorum düzenli olarak o ne yaptı size tam olarak mfk yöntemini de açıkcası merak ediyorum etkili olur mu bilemedim ben deMerhaba yasim 29 bir buçuk yillik evliyim gecen sene eylulde ogrendim amh düşüklüğümü fakat o zamandan bu zamana ilerleme kaydedemedigim gibi hep daha kotuye gitti durumum yine gecikmelide olsa her ay adet olurdum fakat gecen ay fsh 83 cikinca erken menopoz dediler cyclo verdiler o bitti ustunden bir hafta sonra bugun adet oldum. Her ay yumurta gorememekten gorsem bile iki gune kaybolmasindan igneler kullanip hic fayda gorememekten ruhen ve psikolojikmen bitik durumdayim. Etrafımda duydugum hamilelik haberlerinde sonra kendimi toparlanamamaktan cok yoruldum. Hayir macunu denedim daha kotu oldum gonalf tedavimde hic ise yaramadi letuda ayni sekilde. Bi hafta once mfk takviyesine başladım iki haftadirda airz tiens ped kullaniyorum son umutlarim bunlar simdi sali gunu hastaneye gdip ayni seyleri duymaktan da çok sıkıldım ve gücüm yok artik her doktor cikisi yorgan altinda saatlerce aglamaya. Yasama sevincim yok gun içinde hic gülmuyorum nerdeyse cevremde benim gibi olan olmadigindan beni anlayabilecei bir tane insan yok yanlizim ve cok buyuk depresyona girmenin esigindeyim bana yardimci olabilecek var midir bu kanalda??
33 yaşındayim bir aylık gecikmeyle gittim,004 olduğumu öğrendim kolum kanadım kırık. Toparlayw biliyor muyum hayırMerhaba yasim 29 bir buçuk yillik evliyim gecen sene eylulde ogrendim amh düşüklüğümü fakat o zamandan bu zamana ilerleme kaydedemedigim gibi hep daha kotuye gitti durumum yine gecikmelide olsa her ay adet olurdum fakat gecen ay fsh 83 cikinca erken menopoz dediler cyclo verdiler o bitti ustunden bir hafta sonra bugun adet oldum. Her ay yumurta gorememekten gorsem bile iki gune kaybolmasindan igneler kullanip hic fayda gorememekten ruhen ve psikolojikmen bitik durumdayim. Etrafımda duydugum hamilelik haberlerinde sonra kendimi toparlanamamaktan cok yoruldum. Hayir macunu denedim daha kotu oldum gonalf tedavimde hic ise yaramadi letuda ayni sekilde. Bi hafta once mfk takviyesine başladım iki haftadirda airz tiens ped kullaniyorum son umutlarim bunlar simdi sali gunu hastaneye gdip ayni seyleri duymaktan da çok sıkıldım ve gücüm yok artik her doktor cikisi yorgan altinda saatlerce aglamaya. Yasama sevincim yok gun içinde hic gülmuyorum nerdeyse cevremde benim gibi olan olmadigindan beni anlayabilecei bir tane insan yok yanlizim ve cok buyuk depresyona girmenin esigindeyim bana yardimci olabilecek var midir bu kanalda??
Hayir macunu amh daha dusurdu ve fsh yukseltti bende mfk takviyelerine guveniyorum bakalim iki haftaya yakindir kullaniyorumSizi o kadar iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşıyorum 33 yaşındayım öylesine hormonlara baktırayım gebeliğe hazırlık olsun diye gitmiştim buarada 7-8 aydırda korunmuyorduk bende 1.5 yıllık evliyim ve fsh 16 çıkınca amh istediler 0,52 geldi oda hangi doktora gitsem tüp bebek dedi normal yol zor dedi buarada bende hayıt otunu kullanıyorum düzenli olarak o ne yaptı size tam olarak mfk yöntemini de açıkcası merak ediyorum etkili olur mu bilemedim ben de
Zor bi durum Allah yardimcin olsun elinden geleni yap beslenme takviye her ay yumurta takibi tüp bebek..33 yaşındayim bir aylık gecikmeyle gittim,004 olduğumu öğrendim kolum kanadım kırık. Toparlayw biliyor muyum hayır
Hadi ya gerçekten mi bir kişiden yine duymuştum bunuHayir macunu amh daha dusurdu ve fsh yukseltti bende mfk takviyelerine guveniyorum bakalim iki haftaya yakindir kullaniyorum
Birsey sorcktim amh düşük hiç hapla yumurta geliştirip takip yptinz miHadi ya gerçekten mi bir kişiden yine duymuştum bunu
Yok hiç öyle birsey yapmadım onu tüp bebek sürecinde yapmıyorlar mıydıBirsey sorcktim amh düşük hiç hapla yumurta geliştirip takip yptinz mi
Benimde amh dusuk özele gttim yumurta geliştirip iki ay faln deneyelim isterseniz dedi ben bir sorayım dedim öyle birsey yaptinzmi diye tüp bebekten onceYok hiç öyle birsey yapmadım onu tüp bebek sürecinde yapmıyorlar mıydı
Yok ben hiç bilmiyorum açıkcası siz başladınız mı peki yapmayaBenimde amh dusuk özele gttim yumurta geliştirip iki ay faln deneyelim isterseniz dedi ben bir sorayım dedim öyle birsey yaptinzmi diye tüp bebekten once
Adetin ikinci günü gel hap verecem dedi gtcem tüp bebekten önce bi şansımı deniycmYok hiç öyle birsey yapmadım onu tüp bebek sürecinde yapmıyorlar mıydı
Ben bahsettiğiniz ilaçla 3. Ayda hamile kalmıştım sonra düşük oldu ama malesef. deneyin bence deBenimde amh dusuk özele gttim yumurta geliştirip iki ay faln deneyelim isterseniz dedi ben bir sorayım dedim öyle birsey yaptinzmi diye tüp bebekten once
Hangi ilaç acaba bu bana özelden yazma şansınız var mıBen bahsettiğiniz ilaçla 3. Ayda hamile kalmıştım sonra düşük oldu ama malesef. deneyin bence de
Hangi ilaç acaba bu bana da söylermisiniz öğrenince size zahmetAdetin ikinci günü gel hap verecem dedi gtcem tüp bebekten önce bi şansımı deniycm
Bana femara vermişti ama doktor kontrolünde içiliyor tabiHangi ilaç acaba bu bana özelden yazma şansınız var mı
Tamam çok teşekkür ederimBana femara vermişti ama doktor kontrolünde içiliyor tabi
Benim amh düşük sizinde mi oyleydi hangi hap olduğunu bilmiyrm ama femera daha etkiliyis onunsoyluycm bir dahaki adetle gtcem umarım gerek klmaz daBen bahsettiğiniz ilaçla 3. Ayda hamile kalmıştım sonra düşük oldu ama malesef. deneyin bence de
Tüp bebek yptrcksinz galiba devlette yaptrmayi neden dusunmuyonz özel sebebi yoksaTamam çok teşekkür ederim
Evet amh düşük malesefBenim amh düşük sizinde mi oyleydi hangi hap olduğunu bilmiyrm ama femera daha etkiliyis onunsoyluycm bir dahaki adetle gtcem umarım gerek klmaz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?