- 4 Ocak 2025
- 548
- 216
- 18
- 30
- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Ne kdar süredir olmuyo yaşım 32 amh bazen 0.80 bazen 0.60 bir yildr olmuyo galiba bnde basliycam tüp bebegeKızlar merhabalariçinizde amh düşüklüğü sebebiyle daha önce tüp bebek yaptıran ya da şu an süreçte olan varsa birbirimize destek olalım tecrübeleri aktaralım. Benim yaşım 30 amh 0.39 yarın tüp bebek doktoruna gidip süreci başlatacağım inşallah
11 ay oldu korunmayı bırakalı son 3 ay ilaç kullandım dün regl oldum yarın doktora gidiyorum. 3 ay önce öğrendim amh düşüklüğünü bir kere baktırdım sadece. Kaç Folikül görünüyor sizinNe kdar süredir olmuyo yaşım 32 amh bazen 0.80 bazen 0.60 bir yildr olmuyo galiba bnde basliycam tüp bebege
8veya 9 bu ay klomenle denedim yine yok olmadi hangi ilaçları kullandınız siz11 ay oldu korunmayı bırakalı son 3 ay ilaç kullandım dün regl oldum yarın doktora gidiyorum. 3 ay önce öğrendim amh düşüklüğünü bir kere baktırdım sadece. Kaç Folikül görünüyor sizin
Letu kullandım 3 ay ama son ay Gonal f de vermişti doktor bende de olmadı8veya 9 bu ay klomenle denedim yine yok olmadi hangi ilaçları kullandınız siz
Sizin sayınız iyi ama şansınız fazla baya tüp bebekte benim 3 5 arası görünüyor o yüzden havuz yöntemi yapılacak8veya 9 bu ay klomenle denedim yine yok olmadi hangi ilaçları kullandınız siz
Niye olmuyo yani sonucda bir yumrta yeterli deniliyo bnde öğreneli 6ay oldu bu ayda 8 veya 9 nisan ayın da da 8veya 9 göründüSizin sayınız iyi ama şansınız fazla baya tüp bebekte benim 3 5 arası görünüyor o yüzden havuz yöntemi yapılacak
Her şeyiniz bakıldı mı başka ve eşinizin sperm testi bakıldı mıO kdar sıkıldım bunaldım başlamadan yoruldm pskoljikman bitik haldeyim
Evet normlden daha iyiymiş tek sorunumuz amhHer şeyiniz bakıldı mı başka ve eşinizin sperm testi bakıldı mı
Bizde de öyle eşimin sonucu çok iyi. Hsg temiz çıktı. İşte amh düşük olunca kalite de düşüyor sanırım o yüzden olamıyor bir türlü. Sizin hormon testleriniz nasıl peki onları da bi yazınEvet normlden daha iyiymiş tek sorunumuz amh
20 gün önce yptrdgmi yazım amh 0.60 estradiol60 fsh10 lh 4.7 prolaktin 19 hormnlarima birsey diyn yok norml diyolr fsh değişiyo aya göre geçen 6 diydiBizde de öyle eşimin sonucu çok iyi. Hsg temiz çıktı. İşte amh düşük olunca kalite de düşüyor sanırım o yüzden olamıyor bir türlü. Sizin hormon testleriniz nasıl peki onları da bi
Evet o oynayabiliyor. Amh düşüklüğü olduğundan zaten biraz da. Ben bugün tedaviye başladım20 gün önce yptrdgmi yazım amh 0.60 estradiol60 fsh10 lh 4.7 prolaktin 19 hormnlarima birsey diyn yok norml diyolr fsh değişiyo aya göre geçen 6 diydi
Tüp bebek miEvet o oynayabiliyor. Amh düşüklüğü olduğundan zaten biraz da. Ben bugün tedaviye başladım
Evet tüp bebekTüp bebek mi
Hayırlısı sonu bebekli olsn insllhEvet tüp bebek
Benimde 0.3 yaşım 29 bana da tüp bebekten başka şansın yok denildi şimdi rahim filmi çekilip tedaviye başlanacak Allah hepimize en kolay yoldan evlat nasip eder inşallahKızlar merhabalariçinizde amh düşüklüğü sebebiyle daha önce tüp bebek yaptıran ya da şu an süreçte olan varsa birbirimize destek olalım tecrübeleri aktaralım. Benim yaşım 30 amh 0.39 yarın tüp bebek doktoruna gidip süreci başlatacağım inşallah
Hepimiz aynı durumdayız inan rabbim güç versin hepimizeO kdar sıkıldım bunaldım başlamadan yoruldm pskoljikman bitik haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?