Amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek yaptıranlar

pamilyaponca

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
548
216
18
30
Kızlar merhabalar içinizde amh düşüklüğü sebebiyle daha önce tüp bebek yaptıran ya da şu an süreçte olan varsa birbirimize destek olalım tecrübeleri aktaralım. Benim yaşım 30 amh 0.39 yarın tüp bebek doktoruna gidip süreci başlatacağım inşallah

Ne kdar süredir olmuyo yaşım 32 amh bazen 0.80 bazen 0.60 bir yildr olmuyo galiba bnde basliycam tüp bebege

Ne kdar süredir olmuyo yaşım 32 amh bazen 0.80 bazen 0.60 bir yildr olmuyo galiba bnde basliycam tüp bebege
11 ay oldu korunmayı bırakalı son 3 ay ilaç kullandım dün regl oldum yarın doktora gidiyorum. 3 ay önce öğrendim amh düşüklüğünü bir kere baktırdım sadece. Kaç Folikül görünüyor sizin

Bizde de öyle eşimin sonucu çok iyi. Hsg temiz çıktı. İşte amh düşük olunca kalite de düşüyor sanırım o yüzden olamıyor bir türlü. Sizin hormon testleriniz nasıl peki onları da bi
20 gün önce yptrdgmi yazım amh 0.60 estradiol60 fsh10 lh 4.7 prolaktin 19 hormnlarima birsey diyn yok norml diyolr fsh değişiyo aya göre geçen 6 diydi

Benimde 0.3 yaşım 29 bana da tüp bebekten başka şansın yok denildi şimdi rahim filmi çekilip tedaviye başlanacak Allah hepimize en kolay yoldan evlat nasip eder inşallah

Merhaba. 29 yaşında Nisan ayında AMh’ın 0.3 olduğunu öğrendim. Tüp bebeğe başladık. kere opu oldu. Tutmadı. 3. Tedavimi Temmuzda tam 30 yaşında başladım. AMh değeri bu sefer 0.76 çıktı ama folikol 1 tane büyüdü. 1 yumurta opu oldu. Döllenmedi. 4.tedavi için biraz dinlenmek istedim. Üst üstte çok tedavi gördüm. Döndürülmüş embriyom vs yok. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kizlar lutfen ama lutfen saglikli- yumurta gelistirici diyet uygulayin yumurtalar gelisebiliyor kaliteleri artiyor ve tutma olasiligi cok daha yükseliyor. Bugunden itibaren dogru sekilde beslenirseniz 2-3 ay sonrasinin yumurtalarina etki etmis oluyor. Lutfen dişinizi sıkın, diyet yapin. Diyet dedigim az yemek degil. Bazen gereginden fazla bile yemeniz gerekebiliyor. Diyetisyenkevseri takip edin instagramdan. Mutlaka kirmizi meyve sebze berry ler tuketin, her gun. mesela yaban mersini,. Umarim sizin icin de iyi olur. Ben 2 tup denemesi sonrasi diyet uygulayarak 3.de basardim Amh im da yukseldi. Yasim 42. Ben yaptiysam siz de yapabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…