- Konu Sahibi pamilyaponca
-
AminHepimiz aynı durumdayız inan rabbim güç versin hepimize
Nisan ayından buyana 3 tüp bebek tedavisi mi gördün ve kaç yildr olmuyoMerhaba. 29 yaşında Nisan ayında AMh’ın 0.3 olduğunu öğrendim. Tüp bebeğe başladık. kere opu oldu. Tutmadı. 3. Tedavimi Temmuzda tam 30 yaşında başladım. AMh değeri bu sefer 0.76 çıktı ama folikol 1 tane büyüdü. 1 yumurta opu oldu. Döllenmedi. 4.tedavi için biraz dinlenmek istedim. Üst üstte çok tedavi gördüm. Döndürülmüş embriyom vs yok. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Amin amin inşallah, ne kadar süre denedinizBenimde 0.3 yaşım 29 bana da tüp bebekten başka şansın yok denildi şimdi rahim filmi çekilip tedaviye başlanacak Allah hepimize en kolay yoldan evlat nasip eder inşallah
Söylediğinize katılıyorum. Ben gerçi daha sürece yeni başladım bir hafta oldu. Ama 3 aydır tüp bebek diyetisyeniyle bir diyet uyguluyorum amh değerim 0.39 olmasına rağmen 7 Folikül göründü şu an gerçi hepsi büyümedi 3 tanesi tepki verdi ama kendi değerime göre çok iyi sayılarKizlar lutfen ama lutfen saglikli- yumurta gelistirici diyet uygulayinyumurtalar gelisebiliyor kaliteleri artiyor ve tutma olasiligi cok daha yükseliyor. Bugunden itibaren dogru sekilde beslenirseniz 2-3 ay sonrasinin yumurtalarina etki etmis oluyor. Lutfen dişinizi sıkın, diyet yapin. Diyet dedigim az yemek degil. Bazen gereginden fazla bile yemeniz gerekebiliyor. Diyetisyenkevseri takip edin instagramdan. Mutlaka kirmizi meyve sebze berry ler tuketin, her gun. mesela yaban mersini,. Umarim sizin icin de iyi olur. Ben 2 tup denemesi sonrasi diyet uygulayarak 3.de basardim Amh im da yukseldi. Yasim 42. Ben yaptiysam siz de yapabilirsiniz
1 buçuk yıllık evliyken denemeye başladık. 5ay kadar denedik. Sonra bir doktora gidelim dedik. İlk hiçbir şey yok dendi. Bana vitamin verdi doktor. Yine olmazsa gel dedi. 2 ay sonra gittim. Hormon testi verdim. AMh ı öyle öğrendim. Mart ve Nisan’da iki kere opu oldum. Olmadı. Sonra Temmuzda tekrar denedik. Opu oldum. 1 yumurta toplandı. Döllenmedi.Nisan ayından buyana 3 tüp bebek tedavisi mi gördün ve kaç yildr olmuy
Merhaba çok teşekkür ederiz öncelikleKızlar bende amh düşüklüğü ile bu yoldayım 2 yıldır sağlıklı beslenme ve son bir yıldır tüp bebek diyetisyeni ile devam ettim 3 kere opu oldum 6-2-6 yumurtam çıktı hepsi olgundu. Tüm opular dahil 4 embriyo elde edildi. 3aa 4ba 5bc 5ba kalitelerinde. 5ba yı transfer ettik kalanı dondurduk. İlk transferimde çok şükür pozitifi gördüm. Amh düşükse yumurtam nispeten az çıkacaktır ama kalitesini muhakkak desteklemeliyim diye düşünüp hayatıma sporu ve sağlıklı diyet programını aldım. İnşallah sizlerde pozitifi görürsünüz
Zor süreçler gerçekten peki bu kadar Opu arasında beslenme düzeni takviye gibi şeylere dikkat ettiniz miMerhaba. 29 yaşında Nisan ayında AMh’ın 0.3 olduğunu öğrendim. Tüp bebeğe başladık. kere opu oldu. Tutmadı. 3. Tedavimi Temmuzda tam 30 yaşında başladım. AMh değeri bu sefer 0.76 çıktı ama folikol 1 tane büyüdü. 1 yumurta opu oldu. Döllenmedi. 4.tedavi için biraz dinlenmek istedim. Üst üstte çok tedavi gördüm. Döndürülmüş embriyom vs yok. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Çünkü havuz yöntemi yapıyorduk 6 toplandı ama 1 embriyom kaldı. Dondurduk. Sonra 2 toplandı ondan da 1 embriyom kaldı. Dondurduk. Sonra Mayısta rahim ameliyatımı oldum miyomlarım ve çiko kistim vardı. En son bu ay yeniden opu oldum 2 embriyom kaldı birini taze transfer yaptık diğerini yine dondurduk.Merhaba çok teşekkür ederiz öncelikle3 kere neden Opu oldunuz peki 6 toplandığında ilk seferde
Anladımm o şekilde. Son taze transferinizi ne zaman oldunuzzÇünkü havuz yöntemi yapıyorduk 6 toplandı ama 1 embriyom kaldı. Dondurduk. Sonra 2 toplandı ondan da 1 embriyom kaldı. Dondurduk. Sonra Mayısta rahim ameliyatımı oldum miyomlarım ve çiko kistim vardı. En son bu ay yeniden opu oldum 2 embriyom kaldı birini taze transfer yaptık diğerini yine dondurduk.
17 temmuzda oldum, 5. gün embriyosuAnladımm o şekilde. Son taze transferinizi ne zaman oldunuzz
Ay inşallah güzel haberler alırsınızz17 temmuzda oldum, 5. gün embriyosu
Çünkü rahim dinlendirmeye gerek yoktu direk transferi uygun gördü doktorumAy inşallah güzel haberler alırsınızzsonuncuyu neden taze transfer oldunuz bi sebebi var mı
Benim de ilk defa opu olacak da dondurulmuş olacak sanırım o yüzden sordumÇünkü rahim dinlendirmeye gerek yoktu direk transferi uygun gördü doktorum
Anladım sizin durumunuz neydiBenim de ilk defa opu olacak da dondurulmuş olacak sanırım o yüzden sordum
Merhaba bende amh dusukluguyle birlikte cikolata kisti de var. Sizin transferden önce alındı mı kistiniz yoksa sadece miyomlar mi alındı?Çünkü havuz yöntemi yapıyorduk 6 toplandı ama 1 embriyom kaldı. Dondurduk. Sonra 2 toplandı ondan da 1 embriyom kaldı. Dondurduk. Sonra Mayısta rahim ameliyatımı oldum miyomlarım ve çiko kistim vardı. En son bu ay yeniden opu oldum 2 embriyom kaldı birini taze transfer yaptık diğerini yine dondurduk.
Transferden iki ay önce ameliyat oldum miyomlarım alında kistin içi boşaltıldı. Zaten kendini tekrarladığı için almayı uygun bulmadı doktorum. Yumurtalıklara zarar vermemek için aynı zamanda çünkü zaten amh 0.78.Merhaba bende amh dusukluguyle birlikte cikolata kisti de var. Sizin transferden önce alındı mı kistiniz yoksa sadece miyomlar mi alındı?
Evet alınınca rezervi ekstra düşürüyor ve bir kac aya tekrarlama durumu da varmis . Ama içinin bosaltilmasini bilmiyordum ,zorlayıcı oldu mu sizin için? Bir de kac cm di sizin benim 3-3.5cm. Doktorumla ben de kisti de konuşmak istiyorum ondan soruyorum size tecrübeniz varmışTransferden iki ay önce ameliyat oldum miyomlarım alında kistin içi boşaltıldı. Zaten kendini tekrarladığı için almayı uygun bulmadı doktorum. Yumurtalıklara zarar vermemek için aynı zamanda çünkü zaten amh 0.78.
Benim de amh düşük hafta sonu toplanacak kısmetse ama şu anlık 7 foliküldrn 3 tanesi tepki verdi ilaçlara onlar toplanacak sanırımAnladım sizin durumunuz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?