Amh düşüklüğü sebebiyle tüp bebek yaptıranlar

O kadar hikaye duydum ki çok çok daha kötü durumda olan ama Allah ol deyince oluyor dilerim nasibimizde vardır dilerim . Allah razı olsun mücadeleyi bırakmadım görümcem de çok mücadele etmiş Allah’ın çabayı boş bırakmayacağına inancım tam

O kadar sevindim ki sizin adınıza sağlıkla alırsınız inşallah kucağınıza Size ne demişti doktorlar doktorlar çok felaket tellalı maalesef benim de transferim olacak ama o kadar hayal gibi Geliyor li hamile kalmak çok olumlu bakamıyorum Allah büyüktür Allah hiçbir kulunu bu yolda yormasın çok yorucu çok

Siz trsnsferinize odaklanın kendinizi hazırlayın rahminizi hazırlayın embriyo kaliteniz belli mi

Siz trsnsferinize odaklanın kendinizi hazırlayın rahminizi hazırlayın embriyo kaliteniz belli mi
Tek yumurtadan hiç umudum yoktu o telefonun başında olmak o kadar zor ki birdaha tekrarlanmaz insallaaah diye çok dua ediyorum. Tek embriyo oluştu tek olduğu için üçüncü günden donduracaktık çünkü rahmi baskıladu doktor pazar günü tatiline denk gelince pazartesi de dördüncü gün de gelişimine bakıldı 12 hücre fazlası kompaktlasmıs grade 1 dedi en iyi kalite ama sanırım sadece embriyo ile bitmiyor bana ne önerirsiniz ne yapabilirim rahim yapısıklıgım varmış senelerdir doktorlar söylemedi onu açtık baskıladık vitamin kullanıyorum tekrar avokado yaban mersini ceviz kaju gibi beslenmeye başlayacağım düzenli akupunktur yaptırmayı düşünüyorum transfer öncesi bir seans önceden beş seans yaptırmıştım ne dersiniz

Gerçekten bende hayal gibi bakıyordum transfer sonrası 9. Gün idrar testi yaptığım sabah asla o çift çizgiye inanamdım test bozuktur falan dedim o kadar inandırılmışım ki gebe kalamayacağıma. Ama doktorum çok olumluydu transfer günü hemşirelere bu hasta gebe dedi ve o benim umut ışığım oldu.

Benim amh 0.50 çıktı sonra 1.26 sonra 0.78 çıktı aynı zamanda tüplerim tıkalıymış rahim filminde teki açıldı ve rahmin dışında rahme baskı yapan 3 adet miyomum vardı. ameliyat oldum vs temmuzda transferimi oldum işte

Dışarıda 1 embriyon mu kaldı yani su an canım? Diyetisyenin kimdi ? Çok uğras vermişsin gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah yavrunu

Akapunktur için bilgim yok bir şey diyemem ama yediğinize içtiğinize çok dikkat edin günde 3 litre suyunuzu için tohumları kullanın çörekotu susam gibi ayçekirdeği kabak çekirdeği. Haftada 4 5 kere egzersiz yapmaya çalışın sizi terletebilecek ama tabi son reglinizi olunca biraz daha dikkatli yürüyüşe çevirin. Kırmızı meyveler tüketin ama aşırıya da kaçmayın meyvede. Balık yiyin somon gibi hamsi gibi kuzu eti, günde iki yumurtanızı kesin yiyin tereyağı ayçiçek yağı kullanımını bırakın

Dışarıda 1 embriyon mu kaldı yani su an canım? Diyetisyenin kimdi ? Çok uğras vermişsin gerçekten Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah yavrunu
Allah razı olsun canım bu uğurda savaş veren tüm kadınlara Allah annelik duygusunu yaşamayı nasip etsin inşallah

Toplam 3 embriyom dondurulmuş var. 3 opu geçirdim her seferinde 1-1-2 adet embriyo kaldı.
Dyt Gülin Demir Tüp bebek diyetisyeni 3 ay kendisiyle online devam ettim.
3 ay da pilates kliniğimin kendi diyetisyeni ile yüz yüze devam ettim. Bu yıl hep sağlıklı diyet programları uyguladım. Kesinlikle tatlı fast food tüketmedim en çokta arkadaşlarımla dışarda buluştuğumda sıkıntı yaşıyordum ama sonu güzel oldu inşallahda sağlıkla kolaylıkla kucağıma alırım

Bir yılı doldurdum halen gebelik yok ofis histereskopi oldum tuplere bakıldı bir sorun yok eltim var onun amh 0.50 evliliğin ilk ayında hamile kaldi bnde anlam veremiyrm amh sorunsa nasıl ilk ayda oluyo düşün düşün 10 yaş yaslndim

Herkesin aynı olacak değil ki ama. Aynı şeyleri yaşayıp kimisi 5 tüp bebek kimisi 1 tüp bebek yapıyor. Ya da hiç sorunu olmadığı halde bazıları 10 ayda bazıları 1 ayda hamile kalıyor. Herkesin aynı olma şansı zaten yok ki

Sen de çok badireler atlatmışsın Rabbim sana sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu kadar savaş zaferle sonuçlanacak tabi darısı bizlere inşallah

İnsallah annemlere gelince ara verdim ama bu hafta tekrar başlıyorum bir ay kadar süre var transferime

Ben de bu tramvayı yaşadım senelerce az yumurta çocuğun tüp bebek anca olur dediler neler uğraştım neler sonra kuzenimi öğrendim çok kötüydü ona da tüp bebek demişler gezmiş tüp bebek merkezleri ama iki ayda doğaldan kalmış duyunca çok üzüldüm onun kalmasına değil neden ben kalamıyorum o zaman dedim madem oule bu sürecin en zor şeyi kıyas yapmak ister istemez oluyor ama şöyle bir gerçek var hamile kalanların birçoğunun sorunu var Amh düşük ya da eşinde problem ama hemen hamile kaldıkları için bilmiyorlar ya ikinci çocukta zorlanıyorlar ya başka bir şey denk geliyor işte o an bir seyelrü bizim henüz gelmedi tek dileğim er ya da geç gelecek olması ister istemez ya hiç çocuğum olmazsa korkusu sarıyor beni bazen Rabbim merhametiyle muamele etsin bize

Evet kesinlikle katılıyorum ben de bunu anladım aynınsorunu olan birinin beş sene olmaz diğeri bir ayda dogaldna kalır çok değişik bir imtihan

Haklısınz amh dusuk
Amin

Aslında bu doktor mfk vitaminlerininin içinde var karışık vitaminler içiyorum ama bilmiyorum sormadım hic
Doktorunuz mu verdi o mfk dediğinizi. Yani multivitamin kullanmaktansa vücudunuza gerekli olanları kullanmak daha iyi bence tabi siz yine doktorunuza danışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…