Cansu seni geçen seneden tanıyorum senle o kadar aynıyız ki sadece bende erkek faktörü o kadar ciddi değil, bende 27 yaşındayım amh 2 sene önce 0,84 bu ay 1,54 olmuş, 2 tüp bebek 1 aşılama oldum tüp bebekler tuttu fakat ilerleyemedi biri direndi ama gelişmedi diğeri kimyasal oldu büyüyemeden düştü değer. Kromozom analizi yaptım temiz çıktı, pıhtılaşmaya baktım 2 gen mutasyonlu çıktı ama bu kadar engellemez dendi. 2 ay ara verdim daha sonra eşimin isteğiyle bi doktora gittim bana 3 ay içinde sana müjdeyi verecem dedi ilk ay enfeksiyon tedavisi yaptı antibiyotik vs. 2.ay düşük önleyici ve hormon düzenleyici bi ilaç verdi ve bu ilacı kullanırken maalesef doktorumuzu kaybettik. Ben bu süreçte coraspirin ve tüp bebekten kalan vitaminleri de kullanıyordum boşa gitmesin diye ve ben bu ay aynı senin gibi 3 yıldır evliyim ilk defa normal yolla hamile olduğumu bebeği düşürürken öğrendim. Sevinsem mi üzülsem mi karmaşık duygulara girdim. Ve şuan bende ne yapacağımı bilmiyorum eğer ki bir sebep bulursan düşmeye dair bana da haber verir misin çünkü biz bulamıyoruz sebebini. Çikolata kistim varmış ama daha 1 cm çok engellemez dediler ama rahim bebeği neden beslemiyor bulamıyoruz