Bu şekilde davranıp insanların duyguları ile oynanması ne kadar yanlışTup bebege alinmazsin ne demekmis yahu. Onca insan var amh seviyesi bu degerlerdeyken tedavi goren
Bakalım yarın kendi doktoruma gideceğim bana da bir yol haritasi cizecektir biz denedik olmadı bir yıl gibi bir süre şimdi takviye biestrol verdi belki direkt tüp bebeğe yönlendirir.Benimde amh 0.03 gittiğim tüp bebek dr u amh degerin beni ilgilendirmiyor demisti hatta. Adetliyken yumurta sayisina bakiyorlar.
Tüp bebek tedavisine bile alınmazsın ne demek oluyo benim amh değeri. 0.45 cıktı ve ben tüp bebek tedavisine başladı doktorum ve bana şunu söyledi adet olduğun sürece umut var demektir yaş faktörümde var tabi benim iki kez yumurta toplama yaptırdım evet henüz saglikli bir emriyo elde edemedik ama umudumu yitirmedim önce allaha sonra doktoruma güveniyorum ben elimden geleni yapacağım olmazsa nasip değilmiş derim. Oyuzden umudunu yitirme başka doktorlara git allah bu yolda olan herkese yardım etsinArkadaşlar merhaba 1 senedir bebek için denemeler yapıyoruz ancak olmadı hastaneye gittim amh değerine bakıldı 0.34 çıktı devlette, sonra özel labaratuvarda yaptırdım 0.60 çıktı bir hafta arayla böyle farklı çıktı ama ikisi de düşük. Benimle aynı durumda olan tekrarlayan var mı?
Bu durumda bazı doktorlar tüp bebege bile alinmazsin dedi kimisi de olumlu konuştu ?
Bu amh erken menopoza girecegimizi mi gösteriyor ? Bilgisi olan paylaşabilir mi?
Ben de baya üzüldüm bunları duyunca ama şimdi daha iyiyim ve çözüm arıyorum ne yapılabilir onları araştırıyorum. Bakalım umarım her şey çok guz l olur. Allah hepimizin yardımcısı olsunTüp bebek tedavisine bile alınmazsın ne demek oluyo benim amh değeri. 0.45 cıktı ve ben tüp bebek tedavisine başladı doktorum ve bana şunu söyledi adet olduğun sürece umut var demektir yaş faktörümde var tabi benim iki kez yumurta toplama yaptırdım evet henüz saglikli bir emriyo elde edemedik ama umudumu yitirmedim önce allaha sonra doktoruma güveniyorum ben elimden geleni yapacağım olmazsa nasip değilmiş derim. Oyuzden umudunu yitirme başka doktorlara git allah bu yolda olan herkese yardım etsin
Amin inşallah güzel haberlerimizide paylaşmak nasip olur umudunu yitirme benim arkadaşıma tüp bebekle bile anne olamasın diyen doktorlar cıktı kızcağız günlerce ağladı umudunu yitirmedi başka başka doktorlara gitti suan bebisi kucağında allah ol dedikten sonra her şey olur sen elinden geleni yap canım. Benimde şansım çok az inan ama yinede umudum var neden bilmiyorum belki de bu olumsuzluklara rağmen bebeklerine kavuşan çok arkadşım var etrafımda belkide ondan bu kadar umutlu oluşum. Biz elimizden geleni yapalım gerisini allaha bırakalımBen de baya üzüldüm bunları duyunca ama şimdi daha iyiyim ve çözüm arıyorum ne yapılabilir onları araştırıyorum. Bakalım umarım her şey çok guz l olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kesinlikle. Sizin amh değeriniz kaç benim bir hafta ara ile yaptirdigim testlerde 0.30 fark çıktı yani ilki 0.30 Ken diğeri 0.60 oldu. Bazı sitelerde kiler de artış bile olduğu yazıyor doktorlara göre artışı imkansızAmin inşallah güzel haberlerimizide paylaşmak nasip olur umudunu yitirme benim arkadaşıma tüp bebekle bile anne olamasın diyen doktorlar cıktı kızcağız günlerce ağladı umudunu yitirmedi başka başka doktorlara gitti suan bebisi kucağında allah ol dedikten sonra her şey olur sen elinden geleni yap canım. Benimde şansım çok az inan ama yinede umudum var neden bilmiyorum belki de bu olumsuzluklara rağmen bebeklerine kavuşan çok arkadşım var etrafımda belkide ondan bu kadar umutlu oluşum. Biz elimizden geleni yapalım gerisini allaha bırakalım
Ben tedaviye başlamadan önce bakilmisti 0.45 dedi doktorum daha sonra tedaviye başlayınca her gittiğimde kan alınıyor ama amh tekrardan baktılar mi bilmiyorum bende sormadım açıkçası tekrar gittiğimde unutmazsam soracam .Kesinlikle. Sizin amh değeriniz kaç benim bir hafta ara ile yaptirdigim testlerde 0.30 fark çıktı yani ilki 0.30 Ken diğeri 0.60 oldu. Bazı sitelerde kiler de artış bile olduğu yazıyor doktorlara göre artışı imkansız
Nerde tedavi oluyorsunuzAllah bağışlasın rabbim uzun ömürler versin yavrularınıza de amh değerim düşük çıktı doğal yollardan gebelik kayiplarim var geçen ayda negatif tüp bebek denemem var bugün başka bir tüp bebek merkezine gittim ön görüşme için çok umutsuz konuştu bu değerle tedaviye alamam dedi0.18 amh değerim sonra tekrar Rahim filmi ve tekrar amh testi istedi adetinizin 2 günü gelin tekrar değerlendirelim dedi umut bırakmadı içimde Aysays27
Kesinlikle doğru bi yaklaşım değil umutsuz olmayın neredeyse aynı amh değerimiz yaşınızı bilmiyorum ben 26 yasında tedaviye başladım 27 de doğum oldu ama doktorum 0.01 hamile kalan olduğunu kendi hastası üstüne de doğal gebelik yaşadığını söyledi. Sadece çok iyi bi doktora gidin. Olur Allah ın izniyle.Allah bağışlasın rabbim uzun ömürler versin yavrularınıza de amh değerim düşük çıktı doğal yollardan gebelik kayiplarim var geçen ayda negatif tüp bebek denemem var bugün başka bir tüp bebek merkezine gittim ön görüşme için çok umutsuz konuştu bu değerle tedaviye alamam dedi0.18 amh değerim sonra tekrar Rahim filmi ve tekrar amh testi istedi adetinizin 2 günü gelin tekrar değerlendirelim dedi umut bırakmadı içimde Aysays27
Diyarbakır bahçeci zeki Akkum dün on görüşmeye gittim henüz karar vermedim başka dr araştırıyorumNerde tedavi oluyorsunuz
Allah analı babalı büyütsün cnm en iyisi diye gidiyorum maalesef hep umutsuzKesinlikle doğru bi yaklaşım değil umutsuz olmayın neredeyse aynı amh değerimiz yaşınızı bilmiyorum ben 26 yasında tedaviye başladım 27 de doğum oldu ama doktorum 0.01 hamile kalan olduğunu kendi hastası üstüne de doğal gebelik yaşadığını söyledi. Sadece çok iyi bi doktora gidin. Olur Allah ın izniyle.
Sabırla devam edin Allah'ındır izniyle olur. Ben de dua edeceğim.Allah analı babalı büyütsün cnm en iyisi diye gidiyorum maalesef hep umutsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?