Amh düşüklüğü

• Konu Sahibi Konu Sahibi Azby
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnanın olacak sizi çok iyi anlıyorum ben duyduğumdan beri dünyam başıma yıkıldı rabbim size de nasip edecek inşallah
Ben bu konuyu ilk defa duydum amh nedir haberim bile yokken ben seni almam tüp bebeğe demesine şok oldum o iki gün ne kadar üzüldüm ama burayı okudum ve bu başlığı açtım o kadar rahatladım ki inşallah canım inşallah ben de burdan haber veririm umarım

İnşallah canım benim umut olalım herkese hiç bir şey çaresiz değildir bir tek yumurtanın varlığı bile yeter

Allah bağışlasın analı babalı büyüsün nerde tedavi oldunuz

Ilk degerim 38 yasinda 0,70 gibi ciktikti, 42 ‘ye basmak uzere ilen iken 0,02 dusmustu. Ondan da Yaklasik 1,5 yil sonra 43 yasinda iken hamile kaldim. Ve 1 ay once de dogum yaptim yas 44 :)
Allah bağışlasın analı babalı büyüsün

merhaba bende 40 yaşındayım.adetimi günü gününe olan bir insanım.ilk doğumumdan 40 gün sonra adete giren biriyim.ve oğlum 6 yaşında hala düzenli oluyorum.ama 2 çoçuk düşünmemle bu serüven başladı.amh değerimin 0,08 olduğunu öğrendiğimde ben ve dokorum çok şaşırdık.hiç beklemiyordum.tıbben normal yolla hamile kalmam zormuş ama allah bilir tabi.amh değerini yükselticek bitkisel ürün bilen varmı.yardımcı olabilirmisiniz.

Bu başlığı açtığımda öylesine umutsuzdum ki . Ama şimdi hamileyimmm :) Allah her isteyene nasip etsin. Haber vermek istedim. Ümit olsun diye başka benim durumunda olan kişiler okusun mutlu olsun diye :)

Bu başlığı açtığımda öylesine umutsuzdum ki . Ama şimdi hamileyimmm :) Allah her isteyene nasip etsin. Haber vermek istedim. Ümit olsun diye başka benim durumunda olan kişiler okusun mutlu olsun diye :)
Bende şimdi onu söyleyen doktoru bosverin ,tedavinizi yaptırın dicektim ki bir baktım hamileymissiniz :) tebrikler...

Benimde amh 0.03 gittiğim tüp bebek dr u amh degerin beni ilgilendirmiyor demisti hatta. Adetliyken yumurta sayisina bakiyorlar.
gebe kalabildiniz mi bu değerle doğum yaptınız mı
tedaviye başladınız mı hangi aşamadasınız

ümitsiz olmayın benim 2 ay arayla 2 gebelikten sonra amh 0.21 di ilk denemede 3. de oldu sonra değerim 0.01 iken 1 yıl sonra kimyasal oldu kimyasaldan 2 ay sonra 5.gebelik oldu ama hiç kucağıma alamadım
Teşekkür ederim
gebeliğiniz hayırlı olsun :) normal mi gebe kaldınız
0.02 ile doğum yaptınzı mı

bir mucizee merhaba cnm tedaviye baslicagim ay memede kitle fark ettim 1 aydır onunla uğraşıyorum tedaviye baslayamadim henüz rabbim hepimize hayırlı evlat versin inşallah tez vakitte

Umarım kötü bir şey çıkmaz inşallah canım insallahh isteyen dileyen herkese insallahh

bir mucizee merhaba cnm tedaviye baslicagim ay memede kitle fark ettim 1 aydır onunla uğraşıyorum tedaviye baslayamadim henüz rabbim hepimize hayırlı evlat versin inşallah tez vakitte
yaaaa
çok geçmiş olsun Rabbimm şifa versin

imtihanımz sormuş canm Rabbim beterinden saklasın
uğraştıkça başka şeyler çıkıyo daha da zorlaşıyor :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…