Benim de 0.88. Çocuk düşünceniz yoksa yumurta dondurmanız lazım. Çocuk istiyorsanız da bir an önce başlamalısınızArkadaşlar doktora gittim amh 0.82 çıktı fsh.8.8 çocuğum yok kafayı yiyeceğim bu değerler nasıl ne yapmalıyım nolur bilen biri cevap yazsın 35 yasindayim
Şuan boşanma davam var bu aşamada zor sanırım, dondurmakBenim de 0.88. Çocuk düşünceniz yoksa yumurta dondurmanız lazım. Çocuk istiyorsanız da bir an önce başlamalısınız
Rabbım hayırlısı ile tez vakitte size ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.Sizin amh değeriniz iyiye yakın. Benim hiç belirti vermedi bir gittik doktora 0.02 çıktı fsh 35 sok oldum o gün bugundur kendimi toparlayamıyorum.
Sizin iyi bir doktor güzel bir tedavi ile güzel bir sonuç olur inşallah. Bana bile doktorum olumsuz konuşmadı. Zor olacak ama olacak dedi.
Birde doktor size ne dediSizin amh değeriniz iyiye yakın. Benim hiç belirti vermedi bir gittik doktora 0.02 çıktı fsh 35 sok oldum o gün bugundur kendimi toparlayamıyorum.
Sizin iyi bir doktor güzel bir tedavi ile güzel bir sonuç olur inşallah. Bana bile doktorum olumsuz konuşmadı. Zor olacak ama olacak dedi.
Boşanma davasında mı test yaptırdınız anlamadım yani bi başka rahatsızlık yapıp mı yaptırdınız testı merak ettiğim için soruyorum. Çocuk istediğiniz için değil sanırım yani şöyle anlattım boşanırken yaptırmazsınız galiba AMH düşüklüğü bir belirti mi veriyorŞuan boşanma davam var bu aşamada zor sanırım, dondurmak
Evliyken hiç çocuk düşünmedim gitmedim doktora bu ara hem kanama azaldı, nette menopoz belirtisi yazıyor az adete korktum gittim, doktor ultrasyonda baktı yumurtalar iyi menopoz olduğunu düşünmüyorum test yapalım yinede dedi test yapıldı sonuç bu şok oldum.Boşanma davasında mı test yaptırdınız anlamadım yani bi başka rahatsızlık yapıp mı yaptırdınız testı merak ettiğim için soruyorum. Çocuk istediğiniz için değil sanırım yani şöyle anlattım boşanırken yaptırmazsınız galiba AMH düşüklüğü bir belirti mi veriyor
Kaç yumurta gördüEvliyken hiç çocuk düşünmedim gitmedim doktora bu ara hem kanama azaldı, nette menopoz belirtisi yazıyor az adete korktum gittim, doktor ultrasyonda baktı yumurtalar iyi menopoz olduğunu düşünmüyorum test yapalım yinede dedi test yapıldı sonuç bu şok oldum.
Birsey söylemedi sayilabildigini bilmiyordum amh de sadece belli olur saniyordum, sizin de mi amh dusukKaç yumurta gördü
1,16Birsey söylemedi sayilabildigini bilmiyordum amh de sadece belli olur saniyordum, sizin de mi amh dusuk
İyi bari 1 üstü olması iyi Bebek istiyorsanız Rabbım tez vakitte sağlıklı, gönlünüze göre evlat versin, kucaginizi doldursun
Allah yardımcımız olsun ama banada düşük dedilerİyi bari 1 üstü olması iyi Bebek istiyorsanız Rabbım tez vakitte sağlıklı, gönlünüze göre evlat versin, kucaginizi doldursunBen şuan ne düşüneceğime ne yapacağımı bilemiyorum, zaten moralim bozuktu, birde bu çıktı soktayim
Yaa çok sagolun amh ya faydasını gördünüz mü siz birde değerlerim nasıl sizceAmh düşüklüğü,Fsh yüksekliği için en büyük tavsiyem hayıt tohumu çayı için hergün 1 tatlı kaşığı tohumu ortalama 1 su bardağı daha az da olur kaynatıp için.Regl dönemi dışında da devam edin.Ek olarak regl gününden başlayıp 15 gün kadar maca kökü tozu kullanın.Bunu içeceklerinize,salatalarınıza,yemeklerinize dahil edebilirsiniz.1 tatlı kaşığı kullanın.Beslenmenize hergün 1 çorba kaşığı keten tohumu ekleyin. Sonra bana dua edin :)
amh değerine takılmayın o çok önemsiz. 0 lı değerlerle kaç kere hamile kaldım ki forumda da görüyorum 0 lı değerlerde olup hamile kalanYaa çok sagolun amh ya faydasını gördünüz mü siz birde değerlerim nasıl sizce
Şimdi değerlerin nasıl canimAmh 0.38 fsh 24 tü haziran yada temmuzdu e2 seviyem de düşüşe geçmişti bu arada yaşım 35 özellikle hayıtın düşürdüğünü dengeye soktuğunu düşünüyorum
Hiç bilmiyorum çünkü iyileşti ki öyle tahmin ediyorum özellikle hormonlar hamile kaldımŞimdi değerlerin nasıl canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?