Amh düşüklüğü

Bayanlar sonuçları doktora gösterdim 1.2 altı düşük sayılır senin düşük tüp bebek merkezi ile görüş dedi. Bende muayene ettiğinizde yumurta iyi demiştiniz yeterli sayıda varmıydi dedim vardı ama amh önemli dedi diğer fsh değerinin falan da iyi olduğunu söyledi menopoz uzak dedi. Ne yapacağımı şaşırdım.Ne yapmalıyım sizce

Riske atmamak en iyisi bu durumlarda. Çünkü herkesin vücut yapısı farklı. Hızlı bir tükenmede olabilir . Yıllarca böylede kalabilir. En azından dondurup bekletirsiniz. İhtiyaç durumunda donmuşları kullanırsınız

Arkadaşlar doktora gittim amh 0.82 çıktı fsh.8.8 çocuğum yok kafayı yiyeceğim bu değerler nasıl ne yapmalıyım nolur bilen biri cevap yazsın 35 yasindayim
merhaba benımde amh 0.63 fsh 6.18 doktor 6 ay süre verıyoruz deneme ıcın demısdı temmuzda yaptırdım bu testlerı ben. Eylüle kadr deneyin olmazsa gelın rahım filmi cekeriz esımede sprem testı yaparız demısdı suana kadr olmadı soğan kürüne basladım dün kist var bende adetlerım azaldı benımde canım cok sıkılıyo ama elden bısey gelmıyo kaderde ne varsa onu yasıcaz sebeplere sarılalım takdır Allahın

Amh

amh değerine takılmayın o çok önemsiz. 0 lı değerlerle kaç kere hamile kaldım ki forumda da görüyorum 0 lı değerlerde olup hamile kalan
Gercekden mi benim de sans eseri ogrendim gecen ay kimyasal gebeleik yasadim neden oldu acaba dedim gittim amh 0.16 dr denin cocucun olmaz zor dedi. Ama ben bu degerlerle gecen yil hamileydim fakat yasamla bagdasmamasi sebibi ile sonlandirma yapildi. 10 yasinda kizim var kardes cok istio bende aradaydim ama simdi bole de solemince bian once olsun dedim buay yumurtladimda adete e gun kala soluk pembe bikac damla silince geldi daha da gelmedi bugun adet olmam gerek ama hic belirti yok. Dun test yaptm negatif di . Gecsin bidaha yapcam. Sizin nasil di amh ce cocuk olaylari

Bana da dondurr dediler ama 6 ay beklemek istiyorum,şuan hiç hazır değilim buna bi yandan boşanma bi yandan bu ne yapacağımı şaşırdım 6 ayda çok aşırı düşermi acaba.Rabbim yardim etsin hepimize, sizce ne yapmalıyım

Amh 0.38 fsh 24 tü haziran yada temmuzdu e2 seviyem de düşüşe geçmişti bu arada yaşım 35 özellikle hayıtın düşürdüğünü dengeye soktuğunu düşünüyorum
merhaba benimde amh 038 di hayıtın düşürdüğünü derken ne dmeek istemiştiniz hayıt tohumu macunu kullanıyorum da

Bana da dr temmuz ayında bu Fsh ile hamile kalamazsın dedi ben o yüzden ümidi kesmiştim açıkçası veren Allah şuan hamileyim gebeliğim ne şekilde ilerler bilmiyorum inşallah sağlıkla devam edip kucağıma alırım.Benim sebebi bulunamayan gebelik kayıplarım var.Hamile kalıyorum ancak ilerlemiyor.

merhaba benimde amh 038 di hayıtın düşürdüğünü derken ne dmeek istemiştiniz hayıt tohumu macunu kullanıyorum da
Hayıt hormon değerlerini yüksekken düşüren,düşükken de normal seviyesine getiren bir bitki ben özellikle onun etki ettiğini düşünüyorum hormon değerlerine.Ama onun dışında kullandığım maca kökü tozu,ve keten tohumu da önemli

Boşanmanız varmıs Allah yardım etsin
Ya ben bşr haftadır cok dusunuyorum ve çok düşünmekte seytandandır yani sureklı vesvese verıyo ben oluruna bırakdım Allah hıcbır kulunu darda bırakmz soğan kürüne basladım birde teheccüdlere kalkıyorum elimden bu kadarı gelıyo sebeplere sarılılıp gerısı Allahın takdırı ilahisi oyuzden cok dusunmekde hormonları asırı etkıler düşünce hıcbısey degısmıyo maalesef

İsde Allah dan umut kesilmez . Kafada salmak gerekiyor biraz bende yeni aldigim icin haberi stres yaptm . Allah saglikla kucaniza almayi nasip etsin insalah ilerled bol bol dua et nas felak oku nazara karsi iyi gelir . Bide aklina kotu seyler getirme canm

Amin canım çok teşekkür ederim, o kadar haklısın ki bende Rabbıme sığınıp şuan hiçbir şey yapmadan beklemek istiyorum ama düşünmeden edemiyorum. Birbirimize dua edelim Rabbım inşallah tüm sıkıntılarımızı gidersin, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Arkadaşlar dogal beslenme ya da kurlerle amh değeriniz yükseldi mi yükseldi ise neler yaptınız tavsiye edeceğiniz birseyler var mi

Merhaba kızlar bugün tüp bebeğe başlayacaktık adetimin 2.günüydü ancak sadece 1 yumurta olduğu için başlamadılar. Diğer ay bakalım dediler. Oysa geçen ay 4 yumurtam vardı. Bu durumu yaşayan oldu mu? Okuyorum insanlar 20 - 30 yumurtadan bahsediyor. Kahroldum bugün

Şuan boşanma davam var bu aşamada zor sanırım, dondurmak
Boşanıyor olduğunuzu belirtin ve yumurta toplama dondurma işlemi yaptırın yumurtalarınizi dondurmak ilerisini garanti altına almak demektir.Hic durmaya düşünmeye vakit kaybetmeye gerek yok..Ben aynı hatayı yaptım şu anki aklım olsa bütün yumurtalari dondururdum ..Hem de bir kaç opu yaptırırdim.Cok pişmanım.Ayni pişmanlıgi da kimsenin yaşamasını istemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…