Ben olsam yumurta kalitemi arttırır öyle dondururum, ki eğer dondurucaksamArkadaşlar amh 0.82 fsh 8.8 35 yaşındayım doktor yumurta dondur dedi ama şuan hiç hazır değilim buna sizce değer çok mu düşük 1 sene beklemek istiyorum ya da yaza dondurmak istiyorum
Bende kendimi hazır hissetmiyorum dondurma için ama dediğiniz gibi yediğime ictigime dikkat etmeye çalışıyorum en azından ama bi yandan da içim rahat değil bi sene ya da 6 ay için çok geç mi olurBen olsam yumurta kalitemi arttırır öyle dondururum, ki eğer dondurucaksam
Sizin bebeğiniz oldu muDeğer düşük değil benim 0.7 iki kere hamile kaldım her denediğim an. Ama yumurta kalitesi yaşla düşüyor. 33 yaşımdayım ben. Keşke bilseydim de 20 li yaşlarfa dondursaydım. Bence dondurun
Evet maalesef öyleŞimdi AMH 1'in altında, 1 bile ölçü değil. (1.5 -3.5arası olmalı diye bilinir genel kanıda)
Burada karar size ait. Belkide bu işi şimdi yapmak daha net sonuçlar getirir.
Ancak yumurta kalitenizi arttırmanız şart.
Yaa ne güzel Rabbım sağ salim kucağınıza almayi nasip etsinBende 36 yaşındayım amh 1.1 geldi dr um 35 ten sonra kalite cok düşüyor hemen donduralım ama 6 ay diyet ve spor yap sonra yapalım dedi. haziran ayında diyet ve spora basladık. Bu ay gebelik haberi aldım... Eger ötelemek niyetiniz var ise sağlıklı beslenip dondurma işlemi yapın. Çünkü her geçen ay yumurta kalitesi doğurganlık hız cok düşüyor ve zamanla yarısır hale geliyoruz... aynı şekilde eşinizinde sperm kalitesi yaş bazlı etkileniyor.
Hakkınızda kolayı güzeli sağlıklısı hayırlısı olsun. ...
hımm anladım bu detaylarınızı bilmediğim için bişey diyemiyorum tabi bu bilgiler seyrini degiştirir tabi bu konuda gönlünüzden geçeni yapın tabi ki de. dondurma işleminden de korkmayın. basit işlemler hiç bişi hissetmiyorsunuz.Yaa ne güzel Rabbım sağ salim kucağınıza almayi nasip etsinBen şuan bosaniyorum psikolojik olarak kendimi hiç hazır hissetmiyorum en azından yaza kadar beklemek istiyorum sağlıklı beslenerek ama bir yandan da korkuyorum
Teşekkür ederim peki beslenme olarak neye dikkat ettiniz ne gibi takviyler aldinizhımm anladım bu detaylarınızı bilmediğim için bişey diyemiyorum tabi bu bilgiler seyrini degiştirir tabi bu konuda gönlünüzden geçeni yapın tabi ki de. dondurma işleminden de korkmayın. basit işlemler hiç bişi hissetmiyorsunuz.
Biz diyetisyenle çalıştık. Gluteni komple hayatımızdan cıkardı. Çig kuruyemiş yumurta avakado protein dereotu maydanoz roka kırmızı biber fix salatamız idi. Paketli gıda yemedik. Un şeker yok. Hurma ozü keciboynuzu unu gibi şeylerden yaptık tatlı isteyince. Dışarıdan yemek yemeyi bıraktık. Spor olarak yuruyuş eliptik yüzme hiit cardio yaptık spor salonunda.Teşekkür ederim peki beslenme olarak neye dikkat ettiniz ne gibi takviyler aldiniz
Teşekkür ederimBiz diyetisyenle çalıştık. Gluteni komple hayatımızdan cıkardı. Çig kuruyemiş yumurta avakado protein dereotu maydanoz roka kırmızı biber fix salatamız idi. Paketli gıda yemedik. Un şeker yok. Hurma ozü keciboynuzu unu gibi şeylerden yaptık tatlı isteyince. Dışarıdan yemek yemeyi bıraktık. Spor olarak yuruyuş eliptik yüzme hiit cardio yaptık spor salonunda.
Bu süreçte ortak kullandığmız takviyeler d vit omega 3 magnezyum b 12 komplex demir ilacı
Ben ovulex kullandım
Eşim Proxeed zeudic lepigra kullandı.
Yumurta kaliteni arttır 3 ay ve toplattır. Çevremde yakın örneği var. Doktor önerdi dinlemedi şimdi malesef yıllardır hiç yumurtası bile çıkmıyor birsürü tedaviler denediler geçen seneye kadar en sonunda bıraktılar vazgeçtiler. 1 yıl çok şeye sebep olabiliyor. Ve maddi boyutunu söylemiyorum bile milyonlar gitti. Yumurta besleyici vitaminler iç sonra düşünme bile toplattır.Arkadaşlar amh 0.82 fsh 8.8 35 yaşındayım doktor yumurta dondur dedi ama şuan hiç hazır değilim buna sizce değer çok mu düşük 1 sene beklemek istiyorum ya da yaza dondurmak istiyorum
Ya benim değerler gibi miydiYumurta kaliteni arttır 3 ay ve toplattır. Çevremde yakın örneği var. Doktor önerdi dinlemedi şimdi malesef yıllardır hiç yumurtası bile çıkmıyor birsürü tedaviler denediler geçen seneye kadar en sonunda bıraktılar vazgeçtiler. 1 yıl çok şeye sebep olabiliyor. Ve maddi boyutunu söylemiyorum bile milyonlar gitti. Yumurta besleyici vitaminler iç sonra düşünme bile toplattır.
malesef … ve git gide düştü değeri hiç folikülü kalmadı yumurtalıklarında. Bomboş içi. Bunu kendine yaşatma toplattırYa benim değerler gibi miydi
Şu msj içimi acıttımalesef … ve git gide düştü değeri hiç folikülü kalmadı yumurtalıklarında. Bomboş içi. Bunu kendine yaşatma toplattır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?