Doktor hangi durumda ne kadar sürede dondurma işlemini başlattı acabaBende de çıktı şu an yumurta dondurma sürecindeyim. Nişanlıysanız tek alternatif bu.
0.83 ağustos ayında. Dün tekrar kan verdim ama henüz çıkmadıKaç geldi AMH ınız
Çocuk düşünmüyorsanız ya yumurta dondurma yapın ya da evlenme zamanınız çok uzak değilse direkt embriyo dondurma yapın 5 yıl saklayabiliyorsunuz zaten eğer ki olmazsa da direkt transfer olursunuzHerkese hayırlı akşamlar :) 29 yaşındayım, nişanlıyım. Çenemdeki sivilceler için doktora gittiğimde amh düşüklüğüyle karşılaştım, iki doktora gittim fakat ikisi de bana yol haritası göstermedi. Takviyeler verdi(o da midemi bozdu düzenli kullanamadım) evlenince hemen çocuk yap diyip geçiştirdi. Fakat ben de nişanlım da hemen çocuk şstemiyoruz, bu durum beni çok geriyor, düzenli takibimi yapabilecek beni geçiştirmeden tane tane yönlendirebilecek bir doktor da arıyorum. Aynı durumda olup tavsiyelez varsa da çok sevinirim teşekkür ederim.
Ben daha bu ayın başında devlet hastanesine gidip tesadüfen öğrendim. Reglimin 2. Günüydü ve hemen doktor ve hastane araştırıp başladık bu ayın sonunda. Bekleme lüksü olan bir durum değil. 1.5 altı için zaten devlet yapmasına müsade ediyor.Doktor hangi durumda ne kadar sürede dondurma işlemini başlattı acaba
Saraçoğlunun kürlerini YouTube dan bir bak istersen hormon dengeleri Amh düşüklüğü çok faydasını gören var yorumlarına baktım da Ben de başladım incir havuç kürü soğan kürü testere dişli Aslan pençesi hayıt tohumu bunlara sırayla soğan kürüyle başlıyorsun sonra devam ediyorsun 21 gün soğan kürü sonra 21 gün havuç incir kürüyle sabah akşam testere dişli Aslan pençesi gün sonra hayıt tohumu kürü falan hepsi erken menepozu önleyen ve yumurtlamayı destekleyen kürlerHerkese hayırlı akşamlar :) 29 yaşındayım, nişanlıyım. Çenemdeki sivilceler için doktora gittiğimde amh düşüklüğüyle karşılaştım, iki doktora gittim fakat ikisi de bana yol haritası göstermedi. Takviyeler verdi(o da midemi bozdu düzenli kullanamadım) evlenince hemen çocuk yap diyip geçiştirdi. Fakat ben de nişanlım da hemen çocuk şstemiyoruz, bu durum beni çok geriyor, düzenli takibimi yapabilecek beni geçiştirmeden tane tane yönlendirebilecek bir doktor da arıyorum. Aynı durumda olup tavsiyelez varsa da çok sevinirim teşekkür ederim.
Doktorunuza danıştınız mı acaba, ben de merak ediyprum açıkcası da bir yan etki yapar mı diye kullanmaya çekiniyorum ama en yakın kontrolümde mutlaka doktoruma soracağımSaraçoğlunun kürlerini YouTube dan bir bak istersen hormon dengeleri Amh düşüklüğü çok faydasını gören var yorumlarına baktım da Ben de başladım incir havuç kürü soğan kürü testere dişli Aslan pençesi hayıt tohumu bunlara sırayla soğan kürüyle başlıyorsun sonra devam ediyorsun 21 gün soğan kürü sonra 21 gün havuç incir kürüyle sabah akşam testere dişli Aslan pençesi gün sonra hayıt tohumu kürü falan hepsi erken menepozu önleyen ve yumurtlamayı destekleyen kürler
Bu konuda doktor mu yönlendirdi sizi acaba yoksa kendiniz mi araştırdınız, bu işlemi yapan hastaneleri mi araştırsam acabaBen daha bu ayın başında devlet hastanesine gidip tesadüfen öğrendim. Reglimin 2. Günüydü ve hemen doktor ve hastane araştırıp başladık bu ayın sonunda. Bekleme lüksü olan bir durum değil. 1.5 altı için zaten devlet yapmasına müsade ediyor.
Düşükmüş :/ yaşınız kaç bilmiyorum ama çocuk düşünmüyorsanız uzunca bir süre en mantıklısı yumurta dondurmanız. 30+ ysanız bu rezervle geçen her ay ne yazık ki dezavantajınıza.0.83 ağustos ayında. Dün tekrar kan verdim ama henüz çıkmadı
Malesef bekar kadınlar embriyo donduramıyor sadece yumurta dondurmaya izin varÇocuk düşünmüyorsanız ya yumurta dondurma yapın ya da evlenme zamanınız çok uzak değilse direkt embriyo dondurma yapın 5 yıl saklayabiliyorsunuz zaten eğer ki olmazsa da direkt transfer olursunuz
Başlık açıp tüm detayları anlattım bakabilirsiniz. Gecikmemenizi öneririm. Beni doktorlarım yönlendirdi.Bu konuda doktor mu yönlendirdi sizi acaba yoksa kendiniz mi araştırdınız, bu işlemi yapan hastaneleri mi araştırsam acaba
Düşükmüş :/ yaşınız kaç bilmiyorum ama çocuk düşünmüyorsanız uzunca bir süre en mantıklısı yumurta dondurmanız. 30+ ysanız bu rezervle geçen her ay ne yazık ki dezavantajınıza.Ye
Son yaptırdığım testte 1.3 çıkmış amh bildiğim kadarıyla artan bir değer değil hatta azalan bir değer bu nasıl mümkün oluyor acaba, ilki özel muayeneden yüksek çıkan ikinci tahlilim devlet hastanesindendiDüşükmüş :/ yaşınız kaç bilmiyorum ama çocuk düşünmüyorsanız uzunca bir süre en mantıklısı yumurta dondurmanız. 30+ ysanız bu rezervle geçen her ay ne yazık ki dezavantajınıza.
Bakacağım teşekkür ederimBaşlık açıp tüm detayları anlattım bakabilirsiniz. Gecikmemenizi öneririm. Beni doktorlarım yönlendirdi.
Biliyorum o yüzden evlilik süreniz uzak değilse evlenince direkt embriyo olarak dondurun demek istedimMalesef bekar kadınlar embriyo donduramıyor sadece yumurta dondurmaya izin var
Bu yaz nasipse :) inşallah içime sinen beni iyi yönlendiren bir doktor bulabilirsem kesinlikle her yolu denemek istiyorum tavsiyeniz için teşekkür ederimBiliyorum o yüzden evlilik süreniz uzak değilse evlenince direkt embriyo olarak dondurun demek istedim
Evet hormon testlerinden sonra sordum direk yükseltmiyo ama daha da düşmesini kalite bozulmasını sebepsiz infertiliteyi erken menepozu engelliyormuşDoktorunuza danıştınız mı acaba, ben de merak ediyprum açıkcası da bir yan etki yapar mı diye kullanmaya çekiniyorum ama en yakın kontrolümde mutlaka doktoruma soracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?