Mrb amh testi ayrı yapılıyor herhangi bir günde yapılabilir amacı yumurtalık rezervinin öğrenilmesidir.Arkadaslar merhaba ben 2 defa hormon tahlili yaptim cok guzel cikti hormonlarim hic sorun yok fakat amh yok ikisinde deonun icin ozel bir tahlil mi var acaba
Kaç yaşındasın ben 25 yaşındayım amh testi istedim yapmadı yaşın küçük zaten düzenli adet goruyormussun bı problem yok diyip gonderdiArkadaslar merhaba ben 2 defa hormon tahlili yaptim cok guzel cikti hormonlarim hic sorun yok fakat amh yok ikisinde deonun icin ozel bir tahlil mi var acaba
Acaba benim hormonlarimda hic bir dengesizlik olmadigi icin mi istemedi doktor 2 defa gittim hic amh bakilsin falan dememistiMrb amh testi ayrı yapılıyor herhangi bir günde yapılabilir amacı yumurtalık rezervinin öğrenilmesidir.
Bende 24Kaç yaşındasın ben 25 yaşındayım amh testi istedim yapmadı yaşın küçük zaten düzenli adet goruyormussun bı problem yok diyip gonderdi
Anladim cok tesekkurlerBen bi kac muayeneden sonra hormon testi yaptirdim iyi cikti sukur ama amh yoktu. Sordugumde siz zaten yumurtluyorsunuz gerek yok dedi asistani
Amh kendin söylemen gerekiyormuş ama yaşından dolayı yapmaz ama özelde yapabilir ücreti 250 falan ben devlette sormuştumBende 24hii anladim o yuzden direk adet duzenli mi diye soruyorlar demekki
Ben ozel hastane yapiyor mu diye sormamistimherhangi Bir özel hastanenin direkt hasta kayıt ya da laboratuvarına gidin. Ben AMH testi yaptırmak istiyorum deyin. Parayı verdiğiniz gibi yapıyorlar
Ben yinede bakilmasi taraftariyim nede olsa yasim 35 insan ister istemez merak ediyor amh iyimi kotumu buda onemli siz yinede baktirinAnladim cok tesekkurler
Anladim yok okudugum konularda herkes amh degerlerini de soyluyorlar da bugun dikkatimi cekti benim tahlillerimde cikmayinca ozel olarak mi isteniyor yoksa hormonlarda sorun oldugu takdir de mi yapiliyor onu merak etmistimAmh kendin söylemen gerekiyormuş ama yaşından dolayı yapmaz ama özelde yapabilir ücreti 250 falan ben devlette sormuştum
Yazdığınızı anladım. Soru sormadığınızı da anladım. Demek istediğim, illa doktorun istemesine gerek yok. Siz yaptırmak istiyorsanız gidip yaptırabilirsiniz. Doktor da benden istemedi. Ben öyle yaptırdımBen ozel hastane yapiyor mu diye sormamistimyine de tesekkurler bilmeyenler ogrenir sayenizde
Benim adet gunlerim cok duzenlidir ovulasyon gunlerim de keza oyle hep ayni gunlerde yumurtlama goruyorum belki o yuzden gerek gormemistir doktor bakalim mart basi rahim filmi cekilecegim onda da sorun yoksa o zaman belki ister doktorBen yinede bakilmasi taraftariyim nede olsa yasim 35 insan ister istemez merak ediyor amh iyimi kotumu buda onemli siz yinede baktirin
Insallah bir sikinti cikmaz. esinizinde uroloji ye gorunsun bence beklemeyin ben esimi sperm testi icin ikna edebilmek icin kac ay dil doktum kac kavgamiz olduBenim adet gunlerim cok duzenlidir ovulasyon gunlerim de keza oyle hep ayni gunlerde yumurtlama goruyorum belki o yuzden gerek gormemistir doktor bakalim mart basi rahim filmi cekilecegim onda da sorun yoksa o zaman belki ister doktor
Esimin abisinde varikosel ciktigi icin Ilk once o gitti cok sukur bisey cikmadiInsallah bir sikinti cikmaz. esinizinde uroloji ye gorunsun bence beklemeyin ben esimi sperm testi icin ikna edebilmek icin kac ay dil doktum kac kavgamiz olduHakkinizda hayirlisi olsun
Klinik bulgulara gore yani yumurtaliktaki yumurtalari sayarak da gerek gormemis olabilir.Acaba benim hormonlarimda hic bir dengesizlik olmadigi icin mi istemedi doktor 2 defa gittim hic amh bakilsin falan dememistineyse birdahaki ay inuda sorayim cok tesekkurler
Kesinlikle yaptırın ben 22 yaşındayım düzenli adet oluyorum. Ama amh 0.6 2 kez tüp bebek tedavisi gordukKaç yaşındasın ben 25 yaşındayım amh testi istedim yapmadı yaşın küçük zaten düzenli adet goruyormussun bı problem yok diyip gonderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?