- 4 Eylül 2014
- 17
- 6
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba bende düşük yaptım değerlerim seninkine yakın.düşük sebebini araştıdın mı. bende kan pıhtılaşması sorunu varmış0,44 AMH İLE 2 KERE HAMİLE KALDIM TEDAVİSİZ. AMA HER İKİSİDE DÜŞÜKLE SONUÇLANDI. UMUDUMU YİTİRMEDİM BİLİYORUM ALLAH BANADA VERECEK .
Canim benim amh 0.91 idi. Fsh 15.75 di.Allahın selamı üzerinize olsun..belki moral olur diye böle başlık attım bu konuda paylaşmak isteyenler lütfen banada biraz morel olur..yaşımdan dolayı rezervem bitmiş dr.lara göre olmazmış allahım sen büyüksün
Merhaba U umut28 ,Canim suan sana en ictenlikle soyleyecegim soz kafana takma amh yi lutfen. Benimde 0.28 cikmisti amh sonucum ve fsh 16 idi.yasim 28. Aralik ayinda kendiliginden olusan gebeligim dusukle sonuclanmisti. Ve doktorlar acilen tup bebek onerdi. Tabiki o sokla hemen karar veremedim ve 4 ay boyunca yumurta takibim yapildi adet gunlerimde bazi aylar 2 bazi aylar 4 yumurtam olusuyordu dr lar hep vakit kaybetmememi soyledi. Cok dr a gittim ama aralarindan bi tanesi bu amh testlerinin turkiyede cok dogru sonuclar vermedigini ve amh 0.01 cikanlarin bile normal yoldan gebe kalabildiklerini soyledi. Ama tabiki o psikolojiyle onlari filan duymuyo insan hep en kotuyu dusunuyo ve sonunda kendi dr umunda israriyla tup bebek tedavisine baslamistik ki gobekten 6. Igneyi vurundugum gun hamile oldugumu ogrendim. ve inan bu durumu yasayan o kadar cok insan var ki ben arastirirken cok sasirdim. Beslenmene cok dikkat et ben son 3 ay yiyebildigim kadar incir hurma yedim ama hergun en az 1 tane.testere disli aslan pencesi kuru yaptim saracoglundan.biesteron adli bi ilac takviyesi aldim yumurta kalitesini arttiriyomus 1 kutu bitti ve gebe kaldim.son olarak ta hersey allahin elinde ve bol bol dua etmek gerek 40 gun meryem suresi okudum ve 40 gun dolmadan gebelik haberimi aldim. Lutfen hicbirzaman umudinu kesme Allah ol der ve olur !!