Amh hormonu 0.1 küçük olanlar (yumurta rezervi bitmiş veya azalanlar).dertleşelimm

0,44 AMH İLE 2 KERE HAMİLE KALDIM TEDAVİSİZ. AMA HER İKİSİDE DÜŞÜKLE SONUÇLANDI. UMUDUMU YİTİRMEDİM BİLİYORUM ALLAH BANADA VERECEK .

merhaba bende düşük yaptım değerlerim seninkine yakın.düşük sebebini araştıdın mı. bende kan pıhtılaşması sorunu varmış

EŞİM VE BENDE BİR SEBEP BULUNAMADI AMA 2 NCİ DÜŞÜK SEBEBİ BEBEĞİN KROMOZOM HATASI İLE DÜŞTÜĞÜ AÇIKLANDI.

benim boş gebelikti. kalbi hiç atmadı ve gelişmedi. allahtan ümit kesilmez inşallah allah en kısa zamanda sağlıklı ve sıhatli bize de evlat sevinci yaşatır.

Arkadaşlar ben de 34 yaşındayım bekarım ve bana dr erken menapoz dedi divina kullandım 1. Kutu bugün bitti adet olmayı bekliyorum amh 0.33 fsh 17.33 çıktı e2 36 çıktı yumurta rezervim bitiyormuş ben ne yapıcam yardım edin benim durumum da olan var mı? Benim çocuğum olmucak mı hiç lütfen çok korkuyorum daha evlenemeden kadınlığım bitti mi çok kötü durumdayım yardım edin akıl verin benim durumumda olup ta çocuğu olan var mı benim daha ne zaman evlenicem belli değil ben kendimi çok kötü hissediyorum evlenmeden kadınlığım bitmiş gibi hissediyorum yardım edin bana

Canim suan sana en ictenlikle soyleyecegim soz kafana takma amh yi lutfen. Benimde 0.28 cikmisti amh sonucum ve fsh 16 idi.yasim 28. Aralik ayinda kendiliginden olusan gebeligim dusukle sonuclanmisti. Ve doktorlar acilen tup bebek onerdi. Tabiki o sokla hemen karar veremedim ve 4 ay boyunca yumurta takibim yapildi adet gunlerimde bazi aylar 2 bazi aylar 4 yumurtam olusuyordu dr lar hep vakit kaybetmememi soyledi. Cok dr a gittim ama aralarindan bi tanesi bu amh testlerinin turkiyede cok dogru sonuclar vermedigini ve amh 0.01 cikanlarin bile normal yoldan gebe kalabildiklerini soyledi. Ama tabiki o psikolojiyle onlari filan duymuyo insan hep en kotuyu dusunuyo ve sonunda kendi dr umunda israriyla tup bebek tedavisine baslamistik ki gobekten 6. Igneyi vurundugum gun hamile oldugumu ogrendim. ve inan bu durumu yasayan o kadar cok insan var ki ben arastirirken cok sasirdim. Beslenmene cok dikkat et ben son 3 ay yiyebildigim kadar incir hurma yedim ama hergun en az 1 tane.testere disli aslan pencesi kuru yaptim saracoglundan.biesteron adli bi ilac takviyesi aldim yumurta kalitesini arttiriyomus 1 kutu bitti ve gebe kaldim.son olarak ta hersey allahin elinde ve bol bol dua etmek gerek 40 gun meryem suresi okudum ve 40 gun dolmadan gebelik haberimi aldim. Lutfen hicbirzaman umudinu kesme Allah ol der ve olur !!

ben bekarım ama kocayı bulana kadar da zaman geçecek zaman geçtikçe de bu değerler yerinde durmucak tabiki amh daha da düşecek fsh fırlayacak yumurta rezervi bittikçe bitecek yaaa hiç çocuğum olmazsa benim çok korkuyorum ben şimdi doktorun verdiği ilacı kullanıyorum divina verdi divina ile adet olucak eksik olan hormonlarımı bu şekilde tamamlıyorum peki doktor size erken menepoz dedi mi adet olmak için eksik hormonları yerine koymak için siz de ilaç vs kullanıyor musnuz biliyorsunuz erken menopoz denilince östrojen seviyesi düşüyor ve zamanla yok oluyor bu olmayınca da vajinada kuruluk oluyor siz bu durumu nasıl çözüyorsunuz seks artık eskisi gibi olmuyor eski orgazma ulaşma olmuyor bildiğim kadarıyla doğru mu bunlar siz evli olarak bu durumu daha iyi bilirsiniz beni bu konuda bana yardımcı olabilir misin nasıl oluyor yani bu durum cinsel isteksizlik oluyor mu kadın artık bu konuda eskisi gibi olmuyor mu lütfen bunları bilmek istiyorum ben bekarım daha çünkü evlenince düzgün bir seks hayatım olur mu olmaz mı çok korkuyorum çok korkularım var lütfen beni bu konuda aydınlatın .
benim yaptığım şimdi doktorun veridiği illacı kullanmak eksik olan hormonları yerine koymak ve aynı zaman da 21 gün incir kürü yaptım arkasından 1 ay testere dişli aslan pençesi yapıyorum sonra bal polen karışımı na başlıcam birde benim merak ettiğim bu kürleri sırayla hayatımız boyunca mı yapıcaz yani bir süre bunları sırayla yaptık diyelim sonra ne kadar zaman geçecek yani yada 6 ayda bir gibi mi yapılacak .

Canim oncelikle bu kadar stres yaoarsan hersey daha da kotuye gider. Bana da erken menapoz dedi heran girevilirsin demisti progestan kullanarak adet oldum 3 ay boyunca sonra gunleri duzene girdi fakat en fazla 2 gunde bitiyordu adetim daha onceleri 10 gunden once abdest alamazken.daha sonra biesteron kullandim ve folik asite devam ettim. Kuruluk ve isteksizlik meselesine gelince hepsini bende yasadim fakat bunlar tamamen hormonlarla alakali fsh normal duzeye indikten sonra hersey yoluna girdi bende. Dedigim gibi amh degerleri cok guvenilir degil. Farkli yerlerde farkli sonuclar cikiyor bizzat basima geldi.o yuzden ona takilma derim.fsh a gelince o her ay degisen ve stresten etkilenen bir hormon . yumurta takibi yaptir dicem ama bekarmissin ve bu vajinal ultrason ile yapiliyo. Ayrica yumurtan az bile olsa gebelik icin 1 tane yeterli . onemli olan o 1 tanenin kaliteli olmasi. Hic kafana takma canim insallah allah istedikten sonra herturlu olur.

Bitkisel kurlere gelince ben inciri normal yedim haslayarak filan degil ve daha faydali oldugunu dusunuyorum. Aslan pencesini ise icmedigim ay fsh yuksek ictigim ay dusuk cikiyordu ayrica ictigim aylarda yumurta sayimda artiyordu.su an gebe oldugum icin butun bitkisel seeri biraktim ama sonrasi icin bir fikrim yok malesef

Allahın selamı üzerinize olsun..belki moral olur diye böle başlık attım bu konuda paylaşmak isteyenler lütfen banada biraz morel olur..yaşımdan dolayı rezervem bitmiş dr.lara göre olmazmış allahım sen büyüksün
Canim benim amh 0.91 idi. Fsh 15.75 di.
Simdi yumurta sayisi ve kalitesi ayni hatta dr kontrol ederken amh yine dusuk cikar buyuk ihitmal dedi ama son testimde amh 1.1 fsh 3.8 cikti.
Bundan 4 ay önce inofolik ve dhea 25 mg kullandim tup bebek tedavisine hazirlik olsun diye ama o arada hamile kalmissim kimyasal gebelik yasadim.
O ilaci kullandiktan 4 ay sonra test somuclarim duzeldi ama ben pek guvenemiyorum açıkçası. Ilacin etkisi hala olabilirmi acaba diye dusunmekten kendimi alamiyorum. 3 hafta kullandim.o ilaci 2 hafta kullandiktan sonra hamile kalmissim buyuk ihtimal.
Dr muane ettiginde 5 tane yumurtan var ve kucuk dedi 7 ay omcede aynisini demislerdi. Amh dusuk cikar dedi ama 1.1 cikti. Gelmene gerek yok artik dedi. Ialcin etkisi olsa herhalde dr derdi ne bilim. Kafamda 1 milyom soru

Canim suan sana en ictenlikle soyleyecegim soz kafana takma amh yi lutfen. Benimde 0.28 cikmisti amh sonucum ve fsh 16 idi.yasim 28. Aralik ayinda kendiliginden olusan gebeligim dusukle sonuclanmisti. Ve doktorlar acilen tup bebek onerdi. Tabiki o sokla hemen karar veremedim ve 4 ay boyunca yumurta takibim yapildi adet gunlerimde bazi aylar 2 bazi aylar 4 yumurtam olusuyordu dr lar hep vakit kaybetmememi soyledi. Cok dr a gittim ama aralarindan bi tanesi bu amh testlerinin turkiyede cok dogru sonuclar vermedigini ve amh 0.01 cikanlarin bile normal yoldan gebe kalabildiklerini soyledi. Ama tabiki o psikolojiyle onlari filan duymuyo insan hep en kotuyu dusunuyo ve sonunda kendi dr umunda israriyla tup bebek tedavisine baslamistik ki gobekten 6. Igneyi vurundugum gun hamile oldugumu ogrendim. ve inan bu durumu yasayan o kadar cok insan var ki ben arastirirken cok sasirdim. Beslenmene cok dikkat et ben son 3 ay yiyebildigim kadar incir hurma yedim ama hergun en az 1 tane.testere disli aslan pencesi kuru yaptim saracoglundan.biesteron adli bi ilac takviyesi aldim yumurta kalitesini arttiriyomus 1 kutu bitti ve gebe kaldim.son olarak ta hersey allahin elinde ve bol bol dua etmek gerek 40 gun meryem suresi okudum ve 40 gun dolmadan gebelik haberimi aldim. Lutfen hicbirzaman umudinu kesme Allah ol der ve olur !!
Merhaba U umut28 ,

Ben de 28 yaşındayım, amh değerim 0,63 çıktı her ay 1 yumurtam anca oluşuyor. Yumurtalık takibini hangi doktorla gerçekleştirdin? Hangi doktora gitsem tüp bebek öneriyor ama okuduğum kadarıyla normal de şansım var. Çatlatma iğnesi ya da progesteron kullandın mı? Yardımcı olursan çok sevinirim.

merhabalar

36 yaşındayım. 26 yaşında erken menopoza girdim o günden beri cyclo prpgynova ile adet oluyorum

hatta son bir kaç senedir 2-3ayda bir oluyor

2010 ve 2011 yılında 2 başarısız tüp bebek denemem oldu, yumurta oluşmadı bile ve protokol yarıda kaldı.

tanıştığım tüm doktorlar, yumurta nakline yönlendirdi. Timir Gürkan hoca ile görüseçeğim son olarak.

senelerdir, bu foruma girmedim bile ve bu sürede hayatımda inanılmaz zor, kötü ve güzel değişimler de oldu. yani umudum ve inancım yaralı fakat dolu dolu bir taraftan.

amh 0.08

fsh en düşük 39 çıkıyor

Back
X