Amh hormonu 0.1 küçük olanlar (yumurta rezervi bitmiş veya azalanlar).dertleşelimm

kızlar benim yaşama sevincim bitti. Çok çaresizim. Depresyona girdim sanıyorum. Adım atmak bile çok zor geliyor. İşe gitmek istemiyorum.Sürekli ağlama krizine giriyorum. Bebek acısı bir yana erken menopoz olayı beni travmaya uğrattı.Yok mu amh değerini yükseltecek fsh yi düşürtecek kesin bir kür...

Bak canım bir doktor ne diyor:

Bununla ilgili size en önemli şeyi söylemedim. Bir kadının hormon dengesizliğinden dolayı hamile kalma ve taşıma sorunu varsa, yosun kullanarak bu dengesizliği ortadan kaldırır ise, anne olma olasılığı kat kat artar. Tabii ki, bazı enfeksiyon veya kadın genital organları ile ilgili anatomik anormallikler ve rahim tüpleri tıkalı değilse, bu gibi durumlarda yosun yardımcı olmaz, ama bu gibi durumlar çok nadirdir. Yumurtalıkların fonksiyonel bozuklukları ile ilgili sorunlar genelde daha sık olur. Arsu edersen nurtenaaksu@gmail.com yazabilirsin.

Son düzenleme:
Amin. Aynı duyguyu ben de yaşıyorum. Dünyada cehennemi yaşıyorum sanki, içim paramparça...

Sizi bu durumdan sadece yosunlar kurtarabilir, bir doktorun yazdığını paylaşıyorum:
Size yosunların birçok olumlu etkisinden birini daha açıklamak istiyorum. Menopoz öncesi sendromun üstesinden gelmeyi başardım. Olay şöyle gelişti: Adetten 7-10 gün önce, baş ağrısı, ellerde ve ayaklarda şişmeler, göğüslerde ve karında ağrı sinirlilik hali gibi rahatsızlıklar olur. Dönemin sonuna yaklaşırken baş ağrısı o kadar şiddetlenir ki istifralar bile olabilir. Başlangıçta, böyle bir sorunu olan kadınlarda, adet dönemi normal 27-28 gün olabilir. Fakat aylar veya 1 yıl sonra, adet dönemi uzamaya başlar 30-35 gün, yukarıda belirttiğim semptomlar artmaya başlar. Bütün bunlar hormon dengesizliğin bir sonucu olarak vücut içinde sıvı tutmaya başlar. Yumurtalıkların hipofonksiyonu (düşük fonksiyon), düşük miktarda hormon salgılamasına neden olur. Bu durum kadınlarda genelde 45 ile 50 yaşından sonra gelişir. Yaşla ilişkili doğal bir süreç olarak yumurtalık fonksiyonlarında zamanla kademeli zayıflama oluşur. Ne yazık ki, daha fazla genç kadın bu sorundan mustarip. Yumurtalıkların düşük miktarda hormon salgılamasını vücut algılar ve beyin tarafından salgılanan gonadotropin hormonuyla takviye etmeye çalışır. Bu hormonun fazla salgılanması, vücudun sıvı tutmasına neden olur ve adet öncesi sendromu ortaya çıkar. Bu durumda tedavi, vücudun salgılamadığı ve ya az salgıladığı hormonları hap şeklinde almayla, devam eder. Bu benim için çözüm değil ya da kötü bir çözüm, çünkü bu şekilde yumurtalıkların fonksiyonları baskılanır.
10 yıldır düzenli olarak yosunu alıyorum, tüm bu şikayetler tamamen kayboldu. Benim adet dönemim 26-28 gün, onunla ilişkili herhangi bir rahatsızlığım söz konusu değil. Bir şey daha- kadınlık hormonlarının dengesizliği, doğrudan meme parankimini etkiler. Farklı oluşumlar ortaya çıkmasına yol açar. Kistler, meme dokusunda değişiklikler bunlarda kendi içinde kötü huylu hastalıklara neden olabilir. Yosunlarla bu hormon dengesizliğini ortadan kaldırarak, farklı oluşumların ortaya çıkma riskini azaltmış olursunuz.

Valla bu yosun olayı nedir bilmiyorum ama benim fsh 36 iken tüp bebege başlamadan rabbimiz sayesinde hamile kaldım ben gibi ümitsiz olanlar arkadaşlara yaptıgım kürleri yazıyorum içeriginde ne oldugunu bilmediginiz şeyleri kullanmayın zaten yorgun bir vücuda sahibiz rabbimin bize bahşettigi hertürlü şeylerden faydalanalım

ben ilk doktora gittigimde ve fsh 36 oldugunu ögrendigimden 2 ay sonra normal yoldan gebe kaldım doktora ilk gittigimde yumurtalıkları gençleştiren biliyosunuz fsh yumurtalıklarız küçültüyor bıosteron dhea verdi toplamda 4 kutu bitirdim hatta 3 kutu yarım kaldı kesinlikle tavsiye ediyorum

2-arı sütü bal polen karışımını alıyorsunuz bilindik markanın olsun ayrıca hakiki polen alıyorsunuz aldıgınız karışımın üstüne bir turam döküp yutun ben suyla her akşam bir tatlı kaşıgı yuttum

3-bal çörek otu tarçın bunuda her gün düzenli bir tatlı kaşıgı yuttum

4- ada çayı hergün içilicek bir fincan

5-aslan pençesi işte bu fsh yenmemize yardımcı olan asıl etken hergün yatmadan demleyip ılıyınca içiyoruz

6-meryem suresini okuyun bol bol ve okuyamıyorsanız sizin adınıza okusunlar

7-eşinizle beraber olmadan ovulasyonun oldugu günlerde eşinize sert sütsüz şekersiz kahve içirin beraberlikten 1,30 saat önce mutlaka içirin

ben bunları düzenli olarak yaptım hatta aralık tüp bebek topigim var istanbula tip bebek için gittigimde hamile oldugumu ögrendim yılmayın ve bu kürlere yapabildiginizce yapın ayrıca evde ovulasyon testiyle yumurta takibi yapmanızı tavsiye ederim

fsh 36 iken rabbime şükürler olsun mucizemi verdi sormak istediginiz birşey varsa seve seve cevaplarım

Valla bu yosun olayı nedir bilmiyorum ama benim fsh 36 iken tüp bebege başlamadan rabbimiz sayesinde hamile kaldım ben gibi ümitsiz olanlar arkadaşlara yaptıgım kürleri yazıyorum içeriginde ne oldugunu bilmediginiz şeyleri kullanmayın zaten yorgun bir vücuda sahibiz rabbimin bize bahşettigi hertürlü şeylerden faydalanalım

ben ilk doktora gittigimde ve fsh 36 oldugunu ögrendigimden 2 ay sonra normal yoldan gebe kaldım doktora ilk gittigimde yumurtalıkları gençleştiren biliyosunuz fsh yumurtalıklarız küçültüyor bıosteron dhea verdi toplamda 4 kutu bitirdim hatta 3 kutu yarım kaldı kesinlikle tavsiye ediyorum

2-arı sütü bal polen karışımını alıyorsunuz bilindik markanın olsun ayrıca hakiki polen alıyorsunuz aldıgınız karışımın üstüne bir turam döküp yutun ben suyla her akşam bir tatlı kaşıgı yuttum

5-aslan pençesi işte bu fsh yenmemize yardımcı olan asıl etken hergün yatmadan demleyip ılıyınca içiyoruz

7-eşinizle beraber olmadan ovulasyonun oldugu günlerde eşinize sert sütsüz şekersiz kahve içirin beraberlikten 1,30 saat önce mutlaka içirin

ben bunları düzenli olarak yaptım hatta aralık tüp bebek topigim var istanbula tip bebek için gittigimde hamile oldugumu ögrendim yılmayın ve bu kürlere yapabildiginizce yapın ayrıca evde ovulasyon testiyle yumurta takibi yapmanızı tavsiye ederim

fsh 36 iken rabbime şükürler olsun mucizemi verdi sormak istediginiz birşey varsa seve seve cevaplarım

merhaba nuran77; öncelikle sizin adınıza çok sevindim aynı mutluluğu rabbim bizede tez zamanda yaşatır inşallah.bu arı sütü bal polen karışımı hangi markayı önerirsiniz uzun zamandır bakıyorum ama hangi marakanınki iyidir gerçektir bilemediğimden erteleyip duruyorum.

merhaba nuran77; öncelikle sizin adınıza çok sevindim aynı mutluluğu rabbim bizede tez zamanda yaşatır inşallah.bu arı sütü bal polen karışımı hangi markayı önerirsiniz uzun zamandır bakıyorum ama hangi marakanınki iyidir gerçektir bilemediğimden erteleyip duruyorum.

merhabalar.. ben balparmak markasının arısütü,bal,polen, propolis karışımını kullanıyorum.eczanelerde satılıyor ve doktorlar tavsiye ediyor. bu nedenle oldukça güven verici... mutlaka buzdolabında saklanmalı ve tahta ya da plastik kaşıkla yenmeli.

slm nuran77 senın adına cok sevındım benımde yastan dolayı yumurta rezervım dusuk yumurta kalıtemde dusuk dedı doktor dhea bende kulandım adet duzensızlıgımde yok ama dr menapoza dogru gıdıyosun dedı bebek sahıbı olman zor dedı yıkıldım senın yazdıklarını deneyecegım adacayını pek ıcmeyın dıyorlar ama herkeste farklı bı etkısı var sanırım allah herkesi bebek sahıbı etsın senın adına gercekten cok sevındım

Allahın selamı üzerinize olsun..belki moral olur diye böle başlık attım bu konuda paylaşmak isteyenler lütfen banada biraz morel olur..yaşımdan dolayı rezervem bitmiş dr.lara göre olmazmış allahım sen büyüksün

slm tam yasını bılmıyorum ama benımkı 40 ve dr banada menapoza dogru gıdıyosun dedı normal yollarla bebek sahıbı olmanda cok zor dedı tup bebek merkezıde zor dedı kendımı cok kotu hıssedıyorum allah ısteyen herkesı bebek sahıbı etsın duydugum herseyı denıyorum kalkim adlı bı şifalı su var aktarlarda bulabılırsın dene ıstersen ben içiyorum su anda tdı gercı kötü ama şifa nıyetıne ıcıyorum bebek ıcın herşeye katlanıyoruz allah dualarımızı duyup hepımızi bebek sahıbı etsın ıns

benimde AMH değerim 0,1 lerde çıktı..yaşım genç ama geçirdiğim operasyonlar ve çikolata kisti rezervimi çok azaltmış.. önümüzdeki ay tüp bebek deniycez.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Güzel Allahım anne olmak isteyen herkeze bu duyguyu tattırmayı nasip etsin...Ben mucizelere inanıyorum sizlerde inanmaya devam edin hiçde üzülmeyin demekki zamanı var..Yeterki yürekten sevgiyle isteyin ve olmuş gibi pozitif düşünün Bir söz vardır olumlu düşün olumlu olsun..olumlu düşünerek kargayı bile uğurlu hale getirebilirsin demiş filozufun birisi... hepinize sevgilerrrrrrrr

benimde yumurta rezervim bitmiş durumda.amh 0.1 den küçük.ve benimde fsh uçmuş durumda.canım ben şunu sorcaktım.hiç yumurta yokken nasıl bi tedaviyle artmaya başladı.biesteronmu kullanıyosun.benimde yaş 32 ve 5 aydır kullanıyorum ama bi faydası yok şimdilik.

merhaba zerrin, benim de rezerv 0.40, fsh 39.7, sanırım benimki tükenme sınırında ama muayene den doktorlar yumurta var demediler, bana biesteron, coenzim ve omega 3 verdi, sanırım bunlarla gelişirse gelişir, gelişmezse zaten yapcak bişi yok:((

Nuran77 canım senin arısütü bal polenin markasını yazar mısın ve polenin bizde ondan alalım yazmanın sakıncsı yok. Inşşş bizede şifa olur. Benim fsh çok yüksek ve inmiyor çok üzülüyorum 36 yaşındayım .5.5 yıllık evliyim hiç korunmadık ama olmadı fsh yüzünden :(

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün opu oldum 0.01 amh ile 4 yumurta toplandı allahım inş kalitelidir embiriyo oluşur bebişlerim gelir.. ümidinizi kesmeyin doktorun tavsiyelerine uyun duanızı yapın..sonrası allahıma kaldı ol derse olcak.4 yumurta büyük bi mucize benim için doktorum inş 1 tane yumurta bulabiliriz diyodu allahım 4 tane oluşturdu.inş sonuda güzel olur.burdan güzel haberler verebilirim sizlere umut olmak için...:)

bahar neler kullandın canım kür olarak. kendin regl oluyor muydun merak ettim

inşşş hayırlısı olur senin için rabbim seni sonuca ulaştırsın ve bebeklerine kavuştursun inşşşş

bahar neler kullandın canım kür olarak. kendin regl oluyor muydun merak ettim

inşşş hayırlısı olur senin için rabbim seni sonuca ulaştırsın ve bebeklerine kavuştursun inşşşş

canım ben normal adet oluyorum ama az oluyo oyüzden böle bi sorunla karşılaşacağım aklımın ucundan bile geçmedi..transferim dün oldu 1 tane embriyom transfer edildi.inş beni bırakmaz bebeğim.ben 2 ay kadar adetin 2. günü başlayıp 14. güne kadar bal tarçın çörekotu polen fındık ceviz karışımı yaıp yedim günde 1 tatlı kaşığı kadar. hayıt aslanpençesi adaçayı çoban çantası civan perçemi demleyip içtim sabah akşam.tüp tedavisine başlayınca bişey yapmadım faydası olup olmadığını bilmiyorum inş tedaviye hazırlamıştır bu yaptıklarım.allahım hepimizin yüzünü güldürsün.

Bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım tüp bebek tedavisine başladım ama yumurta oluşmadı hemde 4 kutu gonal-f kullanmama rağmen çok üzülüyorum Allah büyük ona sığınıyoruz inşallah olucak :::))))

Benimde am degerim 0,33 de cok az...
sansim nedir bilmiyorum ama cok az.
Bu degerlerle nasil normal hamile olunmaz ise , tüp bebek de nekadar basarili olur bilmiyorum hic denecek kadar az gibi geliyor bana.
Hangi kürden baslasam bilmiyorum ...
Dr. Saracoglunun amh degerini yükselten cayi varmis galiba , ama bulamadim, ne oldugunu .
Bilen varmi ?

Back
X