Amh hormonu 0.1 küçük olanlar (yumurta rezervi bitmiş veya azalanlar).dertleşelimm

ben kan değerlerime baktırdım.fsh yüksek çıkınca e2 zaten düşüyo.banada direkt tüp dediler.hatda bazı doktorlar yurt dışından başka çaren yok dediler.daha önce 1 tüp denemem olmuştu.şuan 2.ciye başlamayı istesemde vucüt yumurta üretmiyo.canım 5 ilaç alıyorum demişsin bunları yazabilirmisin.bende dhea folik asit kullanıyorum.doktorunun önerdiği ilaçlar neler

buradan ılaç ısmı vermem ne kadar dogru olur bılmıyorum ama istersen dr ısmını verebilirim.Onunlada görüşürsün

buradan ılaç ısmı vermem ne kadar dogru olur bılmıyorum ama istersen dr ısmını verebilirim.Onunlada görüşürsün

canım özelden msj atablirsen sevinirim.hem doktor ismi hemde kullandığın ilaçlar için.çünkü çok araştırıyorum.artık imkansız diyorlar.bekliyorumm

merhaba benimde fsh 16,45 regli oluoyorum hatta evlenmeden düzenli olurdum yeni evlendim 2 ay olucak evlendikten sonra adet düzenim degiştigi için gittim doktora ve böle oldugunu ögrendim amh testi yaptırdım sonuc inş yarın alıcam bende ümitle bekliyorum olmasını inş birgün o çift cizgiyi görürüm bana umut vericek yaşam vericek yumuş yumuş birbebek ben afyondayım ve nerede nasıl tedavi olmam gerektigini ise hiç bilmiyorummmmmm
:18:

Kızlar merhabalar
Benimde Dr um amhtesti istedi ama nerde yaptiracagimi bilmiyorum İstanbul da yaptıran arkadaslar varmi devlet hastanesinde filan.bilgisi olan varsa yazabilirmi .bu arada benim de fsh uçuşta Allah yardımcımız olsun ins :43:

Selam Arkadaslar
Rabbim herdaim yar ve yardimcimiz olsun ins Aminnnnnnn
Cok zor bir sinav Rabbim nasip ettikten sonra Anti_mulleriin hor .fsh.lh bir anda fren yapar Yeterki Mevlal ol desin yeterki murat etsin hic olmazmi?Duayla sabirla asilmayacak yol yok Allahim herkezin gönlundeki muradini nasip etsin ins AMINNN

Kızlar merhabalar
Benimde Dr um amhtesti istedi ama nerde yaptiracagimi bilmiyorum İstanbul da yaptıran arkadaslar varmi devlet hastanesinde filan.bilgisi olan varsa yazabilirmi .bu arada benim de fsh uçuşta Allah yardımcımız olsun ins :43:

canım bildiğim kadarıyla özel laboratuvarlarda yapılıyo ben Ankara hacettepe hastanesine gitmiştim doktorum hastanede yapılmıyor özelde yaptıracaksın dedi özelde 120 milyona yaptırdım ama istanbulu bilmiyorum..MEVLAM hepimizin yardımcısı olsun AMİN..

medicalpark bende oraya gıttım 1,5 yıl 1 tane aşılama yaptırdım olmadı.Benımde bekleyeceksın hıcbır problem yok dedıler hep Hastanede çalışmaya başlayınca prof. gıttım banada o söyledi butun problemlerı direk tüp bebek bır dahakı ay hemen baslıyruz tedavıye dedı.Onun üzerıne dr araştırmaya başladım ve ist gıttım Şimdide bekliyoruz bakalım ama benım dr olumsuz konusmadı İnş olur bır umutla beklıyoruz hepimiz

ınsallah herkesın olcak ınsallah

selam arkadaşlar benimde yum. rezerv azlığı var yumoş oluyor her ay hemen hemen ama kalitesiz sanırım henüz hamiş kalamadım..hayıt kullanıyormusunuz çok faydası oluyor yumurtlamaya benim yaş da ileri olunca kalitede bozuluyor tabii kullanmanızı tavsiye ederim hepimizin allah yardımcısı olsun çok bekletmesin işallah...

Canım bende hayıt tohumunu denedim maalesef içemedim tadı çok kötüydü allahım şifasını versin sana..bende günde 5 tane olsun fındık ,badem,ceviz,kuru incir yiyorum yumurta kalitesini yükseltmek için mevlam hepimize şifalar versin...aminnn

Canım bende hayıt tohumunu denedim maalesef içemedim tadı çok kötüydü allahım şifasını versin sana..bende günde 5 tane olsun fındık ,badem,ceviz,kuru incir yiyorum yumurta kalitesini yükseltmek için mevlam hepimize şifalar versin...aminnn

canım istersen hayıt suyunuda deneyebilirsin bir çay bardağının üçte biri hayıt suyu gerisi normal su şeklinde içiliyor çok faydalı bir bitki hem fsh yi ayarlıyor hemde yumurtlama periyodunu düzennliyor ..kuru incirde çok iyi kürünü hiç denedinmi ..allah hepimizin yardımcısı olsun

canım istersen hayıt suyunuda deneyebilirsin bir çay bardağının üçte biri hayıt suyu gerisi normal su şeklinde içiliyor çok faydalı bir bitki hem fsh yi ayarlıyor hemde yumurtlama periyodunu düzennliyor ..kuru incirde çok iyi kürünü hiç denedinmi ..allah hepimizin yardımcısı olsun

diyorumya içemedim kusa kusa bir ettim..keşke içebilsem..incir kürünü denedim evet..ama şuan yiyorum normal şekilde...rabbım büyüktür..

S.a hanımlar. bende 20 yaşındayım. 2 ay önce amh testi yaptırmıstım ve 0.01 cıktı.. ve benım adetlerım cok düzenliydi.. sadece son 2-3 ay gec gormeye baslamıstım hatta hamıleyım sanmıstım... doktor bana artık adet görmessin sen dedi ilaç bile verseler.. 1 ay once baska bır doktor adet sokturucu verdı adet ol gel dedı 3. gunu maleseff olmadım tabi. ama aradan 1 ya gectı ve ben adet gordum kendılıgımden :)) cok mutlu oldum 3 ay sonra adet gordum. cok dua etmıstım ama aklıma su takıldı adet gormem demek yumurta oldugu anlamına gelmıyormu???

s.a hanımlar. Bende 20 yaşındayım. 2 ay önce amh testi yaptırmıstım ve 0.01 cıktı.. Ve benım adetlerım cok düzenliydi.. Sadece son 2-3 ay gec gormeye baslamıstım hatta hamıleyım sanmıstım... Doktor bana artık adet görmessin sen dedi ilaç bile verseler.. 1 ay once baska bır doktor adet sokturucu verdı adet ol gel dedı 3. Gunu maleseff olmadım tabi. Ama aradan 1 ya gectı ve ben adet gordum kendılıgımden :)) cok mutlu oldum 3 ay sonra adet gordum. Cok dua etmıstım ama aklıma su takıldı adet gormem demek yumurta oldugu anlamına gelmıyormu???

a.s canım benimde amh sonucum 0.01 küçük ama benim yaşa bağlı normal dedi yaşım 47 maalesef.adet görürsün hormon salgıladığı için ama yumurtlama olmaz dedi ama ben takmıyorum.allah büyüktür amh hormonunda inişler çıkışlar olabiliyormuş diğer hormonlarda olduğu gibi hiç takılma bol bol dua et pozitif düşün.. Sevgilerr

arkadaslar benımde yaşım 30 , amh 0.3 . fsh 16,5 tupbebek tedavısıne başladık.sağda hiç yumurtam yok, solda 3 tane gözukuyo şuanda.iğnelerıme hala devam edıyorum, doktorum ne umutlu ne umutsuz , sadece bekleyecegız dıyor.ama nedense ben umut edıyorum , etmek ıstıyorum ... saglıklı bı bebegı kucagıma aldıgımı hayal edıyorum ve umudum daha da artıyo , rabbım ımtıhan edıyor belkıde dıye dusunup isyan etmıyorum.herseyın hayırlısı hepimiz için

ben 1 yıldır medıcalparka gıdıyordum, 1 aşılama oldum .doktorum yıllık ızne ayrıldıgı ıcın bı tanıdıgın tavsıyesıyle prof. engın oral la tanıstım.o gunu asla unutamam.engın bey ultrason muayeneye baslar baslamaz senın yumurtalıkların senden cok daha yaşlı gözukuyor.kım muayene ettı senı dedı .oysakı bugune kadar o kadar muayene oldum bana bısey demedıler medıcalparkta.doktor bey amh testı yaptı ve sonuc 0.3 cıkınca acıl tup bebege basladık.artık ne dıyeyım zararın neresınden dönersen kardır deyıp içimi ferah tutmaya çalısıyorum .

Ben 35 yaşındayım.Benim 0.3 amh değerim. Tüp bebekte pregon 300 e rağmen 7 yumurtam oldu 6 döllendi ama hiçbiri 5. güne gidemedi:((

2 ay sonra doğal hamile kaldım:)):nazar:

İncir kürü yaptım akşamdan saf zeytinyağına bölünmüş kuru incir koydum 1 tane sabah yedim. bal çörek otu tarçın yaptım. arısütü polen diyen de var...

Merhaba,
neden yumurta donasyonu düşünmüyorsun arkadaşım? Kendin çzmüşsün zaten adet görmek demek yumrtlamak anlamına gelmiyor. Ben kah ilaçla kah düzenli düzensiz gördüm bir dönem. sonra hep ilaçla adet gördüm ama hiiiç yumurtlamadım. Vakit geçmeden Allah kısmet ederse bebişinle daha uzun zaman birlikte olabilmek için acele et derim...
ben 28 imde başladım olmuyor kendiliğinden olma ihtimali hiiiç yok zaten ama yaşım geçmeden denicem Ol derse olacak ama ilimin bilimin peşinden gitmek günah değil ki...

merhaba bayanlar,

iyi bayramlar diliyorum hepinize öncelikle, ben de bu ay inşallah tüp bebek tedavisine başlıyorum geçen ay rezervim kötü olduğunu söyledi doktor günde 3 adey dhea bioteron verdi, sağ tarafta hiç folikül yoktu solda ise 3 adet vardı sanırım amh testi yaptırdım 1.4 çıktı yaşım ise 33, şansım az mı budeğerle ilgili bilgisi olan var mı? biz aslında eşimden dolayı bu tedaviye başladık eşim oligosperm yani sperm yok denecek kadar az, şimdi iki taraflı olunca korkmaya başladım en azından bende sorun olmasaydı diyordum ben de saf incir badem fındık ve ceviz yiyorum inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için...

merhaba bayanlar,

iyi bayramlar diliyorum hepinize öncelikle, ben de bu ay inşallah tüp bebek tedavisine başlıyorum geçen ay rezervim kötü olduğunu söyledi doktor günde 3 adey dhea bioteron verdi, sağ tarafta hiç folikül yoktu solda ise 3 adet vardı sanırım amh testi yaptırdım 1.4 çıktı yaşım ise 33, şansım az mı budeğerle ilgili bilgisi olan var mı? biz aslında eşimden dolayı bu tedaviye başladık eşim oligosperm yani sperm yok denecek kadar az, şimdi iki taraflı olunca korkmaya başladım en azından bende sorun olmasaydı diyordum ben de saf incir badem fındık ve ceviz yiyorum inşallah herşeyin hayırlısı olur hepimiz için...

Canım inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın değerin düşük olmakla birlikte çok kötü değil. Tedavin de başarılı olur inşallah. Nasip işi bu işler benim daha kötü 0.3 ama tüp bebek olmadı 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım....

chnb arkadaşım sizin adınıza çok çok sevindim umut ışığı oldun vallahi Allahım büyüktür bende umudumu kesmiyorum mevlam bana da verecek buna inanıyor ve tevekkül ediyorum ayrıca herkeze versin yüce mevlam kimseyi evlat hasretiyle yakmasın..Rabbım bebeğini bol rızıklı hayırlı ve kaderi güzel olan bir evlat nasip eylesin..Amin

a.s javandora canım ben 24 yaşındayım geçen hastanede bu testi yaptırmış biri vardı yani oda 23 24 yaşında falan 0.2 gibi birşeydi çok kötü olmuştu çaresizce herkese testi yaptıran varmı diye soruyordu doktor yumurtalıkların 44 yaşındaki kadınlarınki gibi demiş.Allah kolaylık versin bende de yumurta sıkıntısı var iki ayda bir tane yumurta oluyor puregon falan kullandım hiç fayda etmedi yumurta kaliteli olsa sayı önemli değil.Rabbim hepimize yardımcı olsun

Merhaba, bende 35 yaşındayım ve FSH'ım 19. Şubat'tan beri tüp bebek deniyoruz ama henüz transfer aşamasına bile gelemedik:( 3 denemede sadece 1 embriyo oluştu ve onu da dondurduk.Çünkü doktorum 2 embriyo transfer etmek istiyor şansı arttırmak için. Bende her ay sadece 1 yada 2 yumurta oluşuyor ve kaliteleri çok düşük olduğu için embriyo oluşamıyor. 1 deneme daha yapıp en son çare olarak Kıbrıs'ta yumurta donasyonu ile tüp bebek denemeyi düşünüyoruz. Tabi son çare olarak.
Bende 6 aydır Biosteron kullanıyorum ama faydası oldu mu olmadı mı bilemiyorum. Amerika'da bu ilaç tüp bebek tedavisine başlamadan 1 sene önceden kullanılmaya başlıyormuş. Bende mecburen kullanıyorum. Aranızda Kıbrıs'ta donasyon ile ilgili bilgisi olan var mı?

merhaba bayanlar,

Merhaba,

AMH değerin çok kötü değil. 1.0'in altına düştüğünde işler ciddileşiyor. FSH'ın kaç? Bence senin için ümit var:)

Back
X