Arkadaşlar ben 1yıl önce bebek sahibi olmaya karar verdim çalışmalara başladığımız ay adetim gecikti, doktora gittim fsh yüksek çıktı ve bana erken menopoz dedi fakat 8. gün yamıştı testi, ondan sonra adanada prof dr cansun beye gittim ve o da hayır menopoz değil dedi , neyse böylece bir macera başladı pco dediler, kist dediler, ama adetlerim çok düzensizdi, buradan okuyup amh testini öğrendim ve <0.1 değeri çıktı, erken menopoz teşhisi onaylanmış oldu ben de bu arada bir sene kaybettim , yaşım 31 önce yıkıldım çok kötü oldum, ama mücadele etmeye son yumurtaya kadar dayanmaya karar verdim, doktor ilaç verdi kist için ve bir dahaki ay tüp bebek tedavisine başlıyacam,herşey yolunda olursa ,Allah nasip ederse tabii.
Doktorum kesinlikle olmaz demedi, ihtimal düşük dedi, donasyondan filan bahsetmedi zaten büyük konuşmayım düşünmüyorum öle bi seçenek.
Gönlümü ferah tutmaya çalışıyorum sonuçta Allah ne derse o olur bunu biliyorum. Size tavsiyem hayıt otunu mutlaka için çünkü ben hayıt içmeye başlayınca 32 olan fsh 1 ay da 7.5 'e düştü. Gerçekten çok etkili bu ay 3. aym olcak hayıtla inşallah fsh düşük olur ve tüp bebek deneyebilirim. Umarım bu bebiş arzusu hiçbirimizin içinde kalmaz