- 15 Ocak 2024
- 823
- En iyi cevaplar
- 1
- 235
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
-
Benımde amh değerim 0.20 cıktı takvıyeler aldım kullanıyorum doktorlar amh tek basına bırsey ıfade etmıyor dıyor ama kimiside direkt tüp bebek dıyorTakipteyim konuyu, benim de amh 0.56ydı en son ocak ayında. Çatlatma tedavisi denedim, tüp bebek denedim 1 kez negatif oldu. Eşimde de bende de bildiğimiz hiç bir sorun yok, yalnızca amh değerim düşük. Tavsiyesi olanlara şimdiden teşekkürler
Bende de aynı problem var amh düşükmüş yaşıma göre yaşım 34 amh 0.98 falan çıkmıştı doktor gebe kalamazsın demedi ama zor olur dedi bir sürü ilaç iğne falan denedik hep hüsran yaşadım. Doktora gitmeyi de bıraktım şimdi Saraçoğlu nun amh yükselten kürlerini denemeye başladım. 2 gündür soğan suyu yapıyorum 15 gün o sürüyor ara vermeden 30 gün aslanpençesi çayı sonra yine ara vermeden 21 gün incir kürü diyordu deniycem bakalım yalnız prolaktin yüksekse incir kürünü önermiyorlar onu baştan söylemeliyimKızlar amh değeri düşük olup aranızda hamile kalan var mı ? Hangi yolları denediniz kullandığınız takviyeler oldu mu ?
Ben hamılelıgın kılo ıle ılıskısı oldugunu dusunmuyorum fabrıkada calısıyorum bır arkadasım zayıf olmasına ve hıcbır problem olmamasına rağmen hamıle kalamazken dıger bır arkadasım 130 kılo ıle 12 haftalık hamıle suanben de bir çok doktor gezdim, test sonuçlarımıza göre doktorların neredeyse hepsi senin doğal yolla çocuğun olur ama normal insanların 4-5 ayda oluyorsa senin 10-12 ayda olur bu da zaman aleyhine işler yumurta rezervin düşerse kaliteli yumurtaları kaybederiz tüp bebek deneyelim dediler. Denedik ama olmadı herşey olumluydu oysa ki, şimdi bir süre bedensel psikolojik ve maddi olarak bekleme dinlenme sürecine girdim, kan değerlerime baktırdım düşüklük vardı takviyelerimi aldım. Biraz kilo vericem diyet yapıyorum, yürüyüş spor falanumarım kendiliğinden olur senin de benim de
Sogan suyunu ve dıger seyı nasıl yapıyorsun bende omega 3 folat koenzım 10 magnezyum d vıtamını b12 takvıyesı alıyorum balla arı sütü karıstırıp yıyorum bırde nıhalı bahcesı dıye bır sayfadan hayıt macunu aldımBende de aynı problem var amh düşükmüş yaşıma göre yaşım 34 amh 0.98 falan çıkmıştı doktor gebe kalamazsın demedi ama zor olur dedi bir sürü ilaç iğne falan denedik hep hüsran yaşadım. Doktora gitmeyi de bıraktım şimdi Saraçoğlu nun amh yükselten kürlerini denemeye başladım. 2 gündür soğan suyu yapıyorum 15 gün o sürüyor ara vermeden 30 gün aslanpençesi çayı sonra yine ara vermeden 21 gün incir kürü diyordu deniycem bakalım yalnız prolaktin yüksekse incir kürünü önermiyorlar onu baştan söylemeliyim
Bunu gıttıgımde bır soracagımbenim amh değerim 1.4, yaşıma göre oldukça düşük kabul ediliyor. hatta tüp bebek diyenler oldu. sonra şubat ayında hamile olduğumu öğrendim ve hiç beklemiyordum. yani amh değeri düşüklüğü gebeliğe engel değil, tek bir sağlıklı yumurta bile hamile kalmak için yeterliymiş. 0.01 amh ile hamile kalan tanıdıklarım oldu. benim hamileliğim kan pıhtılaşması bozukluğu sebebiyle sonlanmak zorunda kaldı yani amh ile alakasızmış düşüğüm. umudunuzu kaybetmeyin. yumurtalık rezervlerini korumak için bazı takviyeler var; resveratrol, ubiquinol ve omega 3 gibi. doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz
Bende amh dusuklugum oldugunu bılmıyordum 1.5 sene ıcınde ıkı kere hamile kalıp dusuk yaptımBen de ilaçla gebe kalmıştım, kalp atışı duyulmadığı için kürtaj oldum. Tüp bebek yapalım dedik onda da oluşan 3-4 embriyo 5. Güne gelip dejenere oldu. Kaliteli yumurta olsun diye çok da uğraşmıştım beslenme takviye şeklinde halbuki.. bilemiyorum ne yapacağımı ben de 32 yaşındayım 6 folikül görünüyor
Takviye bende çok kullandım ama pek işe yaramadı şimdilik doğal yollardan almaya çalışıyorum takviyeyi. Soğan suyunu sabah akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce 1 buçuk bardak suyu kaynatıyorum içine 1 adet orta boy soğan kabuklarını soyup dörde bölüp atıyorum 5 dk da öyle kaynıyor sonra süzüp içiyorum diğer kürlere daha geçmedim onlar için tekrar videoya bakmam lazım isterseniz youtube a yazın ibrahim Saraçoğlu amh arttıran kürler diye çıkar büyük ihtimalSogan suyunu ve dıger seyı nasıl yapıyorsun bende omega 3 folat koenzım 10 magnezyum d vıtamını b12 takvıyesı alıyorum balla arı sütü karıstırıp yıyorum bırde nıhalı bahcesı dıye bır sayfadan hayıt macunu aldım
Amh baglı degıldı zaten pıhtılaşma yuzunden olmus yapıldı hepsıdüşük için diğer tetkikleriniz yapıldı mı trombofili paneli, ana, lupus antikoagülanı gibi, çünkü düşük amh değeri ile pek ilişkilendirilmiyor
Tmm canım tesekkur ederım bı bakıcam sımdıTakviye bende çok kullandım ama pek işe yaramadı şimdilik doğal yollardan almaya çalışıyorum takviyeyi. Soğan suyunu sabah akşam aç karnına yemeklerden yarım saat önce 1 buçuk bardak suyu kaynatıyorum içine 1 adet orta boy soğan kabuklarını soyup dörde bölüp atıyorum 5 dk da öyle kaynıyor sonra süzüp içiyorum diğer kürlere daha geçmedim onlar için tekrar videoya bakmam lazım isterseniz youtube a yazın ibrahim Saraçoğlu amh arttıran kürler diye çıkar büyük ihtimal
Zaten doktora danışmadan hormonlara baktırmadan yapmayın diye söylüyorlar ben baktırmıştım amh düşüklüğünden başka sorunum yok şuan herşeyi denedim takviyeler ilaçlar iğneler insan bi yerden sonra yoruluyor artık düşük yaptığımdan beri 1 buçuk yıl oldu bende doğal yöntemlere yöneldim artıkKızlar benim amh 0.041 düşük 1 kimyasalım oldu tüp bebekler opular kötü geçti boş ya da kalın zarlı kötü yumurta. Yumurtam genelde 2 folikül gözüküyor 1 büyüyor. Bence dr danısmadan soğan kürü vs yapmayın soğan kürü bildiğim rahmi inceltiyor. Düşüğe sebep olabilir, hayıt otu progesteronu yükseltiyor. Size gerekli mi bilmeden bence kullanmayın. O kadar çok dr gezdim ki. Yumurta kalitesini arttıran tek şey Q10 Qenzim dedi. Diğerleri kanıtlanmış değilmiş.
Benim yaşım da 28 çok yıpratıcı süreçler Allah yaşayan herkese dayanma gücü versin. Erken menepoz çocuk hepsi zor süreçlerZaten doktora danışmadan hormonlara baktırmadan yapmayın diye söylüyorlar ben baktırmıştım amh düşüklüğünden başka sorunum yok şuan herşeyi denedim takviyeler ilaçlar iğneler insan bi yerden sonra yoruluyor artık düşük yaptığımdan beri 1 buçuk yıl oldu bende doğal yöntemlere yöneldim artık
Buraya yazan kişiler erken menepoz riskinde ve ciddi şekilde tükenmiş rezervle uğraşıyor. Sizin rezerviniz bize göre mükemmel seviyede, komiksinizArkadaşlar merhaba konuyu görünce ben de yazmak istedim 9-10 aydır ben de çocuk istiyorum, sol yumurtalığımda 2.5 ve bir de 2 cm olan çikolata kistim var, 27 yaşındayım amh sonucum 1,59 çıktı. 1-3 arası normal gösteriyor ama bu sonuç beni mutlu etmedi, çok korkuyorum. Doktor 1 seneye tamamla deneme süreni eğer olmuyorsa infertilite kliniğine git dedi. Stres yapmadan edemiyorum, her ay hüsran olunca öyle üzülüyorum ki. Bu oranı arttırmanın bir yolu yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?