Amh konusunda sıkıntısı olanlar toplaşalım..

Merhabalar geçen sene haziran ayında bende Amh değerim 0.99 çıkmıştı. O gün doktor bana 1 sene içinde hamile kalmazsam önümüzdeki seneye tüp bebek denemek zorunda olacağımızı hatta daha da düşeceğini erken menopoza sebep vereceğini söylemişti. Ben çok dikkate almamıştım çünkü sadece amh değerim düşüktü. Bu sebeple başka doktora gittim. Yumurtalarımın iyi olduğunu amh değerinin düşük olmasının önemsiz olduğunu söylemişti. 4 aydır deniyoruz ama olmuyor. Yazın tekrar gidip baktıracağım değerlerime. 🥺

Arkadaşlar merhaba konuyu görünce ben de yazmak istedim 9-10 aydır ben de çocuk istiyorum, sol yumurtalığımda 2.5 ve bir de 2 cm olan çikolata kistim var, 27 yaşındayım amh sonucum 1,59 çıktı. 1-3 arası normal gösteriyor ama bu sonuç beni mutlu etmedi, çok korkuyorum. Doktor 1 seneye tamamla deneme süreni eğer olmuyorsa infertilite kliniğine git dedi. Stres yapmadan edemiyorum, her ay hüsran olunca öyle üzülüyorum ki. Bu oranı arttırmanın bir yolu yok mu?
Bana kalırsa gebelik olmama sebebi kistten kaynaklı. Amh değeriniz ile bir ilgisi yok

benim amh değerim 1.4, yaşıma göre oldukça düşük kabul ediliyor. hatta tüp bebek diyenler oldu. sonra şubat ayında hamile olduğumu öğrendim ve hiç beklemiyordum. yani amh değeri düşüklüğü gebeliğe engel değil, tek bir sağlıklı yumurta bile hamile kalmak için yeterliymiş. 0.01 amh ile hamile kalan tanıdıklarım oldu. benim hamileliğim kan pıhtılaşması bozukluğu sebebiyle sonlanmak zorunda kaldı yani amh ile alakasızmış düşüğüm. umudunuzu kaybetmeyin. yumurtalık rezervlerini korumak için bazı takviyeler var; resveratrol, ubiquinol ve omega 3 gibi. doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz
Yaşınız kaç acaba. Ben 34 olacağım 1.27 çıktı amh.

Amh sıkıntısı yaşıyor muyum bilmiyorum açıkçası. Geçen sene 1.98di 1 yılda 0.97 olmuş bu kadar düşmesi normal mi bilmedim 31 yaşındayim

Amh sıkıntısı yaşıyor muyum bilmiyorum açıkçası. Geçen sene 1.98di 1 yılda 0.97 olmuş bu kadar düşmesi normal mi bilmedim 31 yaşındayim
Doğum kontrol hapı kullanıyorsanız yalancı düşüklük yapabiliyor ondan düşük gibi gözükebilir bırakınca eski haline dönüyormuş

Amh düşük olunca gebe kalinsa bile düşük oluyor yumurta kalitesiz oluyor galiba. Benim de düşük amh ile bi kimyasal bi boş gebeliğim oldu

Amh düşük olunca gebe kalinsa bile düşük oluyor yumurta kalitesiz oluyor galiba. Benim de düşük amh ile bi kimyasal bi boş gebeliğim oldu
O yüzden yumurta kalitesine de bakılmalı. Ben baktırdığımda gayet iyi durumda demişti doktor.

O yüzden yumurta kalitesine de bakılmalı. Ben baktırdığımda gayet iyi durumda demişti doktor.
Yumurta kalitesi nasıl ölçülebilir ki. Tüp bebek uygulamasında bakarlardı. Orada bile yumurta topluyorlar da döllenen embriyo bi kaç gün sonra bozuluyor yumurta gerçekten çok önemli.

Yumurta kalitesi nasıl ölçülebilir ki. Tüp bebek uygulamasında bakarlardı. Orada bile yumurta topluyorlar da döllenen embriyo bi kaç gün sonra bozuluyor yumurta gerçekten çok önemli.
Aslında kalite derken şunu demek istedim. Regl bittikten sonra doktor bakıyor yumurtalara. Benim bakmıştı. Hatta kaç yumurtam olduğunu falan sayıp söylemişti

Aslında kalite derken şunu demek istedim. Regl bittikten sonra doktor bakıyor yumurtalara. Benim bakmıştı. Hatta kaç yumurtam olduğunu falan sayıp söylemişti
Evet ama dr bana en son baktığında yumurta görünüyor büyümüş dedi reglin 9.gunu 16mm idi diğer yumurtalikta da var dedi o da büyüyebilir vs şans kismet

Kızlar amh değeri düşük olup aranızda hamile kalan var mı ? Hangi yolları denediniz kullandığınız takviyeler oldu mu ?
Hanımlar benimde amh 0.96 yaş 25 tüp bebek dediler normal yoldan beklersen olmayabilir dediler bende iki ay bekleyeceğim ve tüp bebek yapacağım bana da dua ediniz 🥹🫶

Merhaba kızlar ben de 1 ay sonra 30 yaşında olacağım amh değerim 0.39 çıktı. 6 aylık denemeden sonra doktora gittim ve amh bakıldı. Sonra beni bir tüp bebek doktoruyla görüşmek için yolladı. Şu an tüp bebek doktorundayım o da 3 ay doğal yollarla denemek için süre verdi ama bu süre zarfında 5 gün Letu kullanıyorum ayrıca takviye olarak da Vifolic, longawin, Solgar coQ10, resveratrol ve D vitamini kullanıyorum. Bir buçuk aydır düzenli bir tüp bebek diyetisyeniyle diyet programı yapıyorum kilo sorunum yok 55 kiloyum yumurta kalitesi için yapıyorum. Bu ay 5 Folikül göründü Letuyu kullanıp gittiğimde birer yumurtalıkta birer tanede büyümüştü biri 15mm biri 13 mm. Dün 22.döngü günümdü Progesteron 17.3 çıktı haftaya regl günüm bakalım kısmet

Back
X