Amh konusunda sıkıntısı olanlar toplaşalım..

Merhaba kızlar ben de 1 ay sonra 30 yaşında olacağım amh değerim 0.39 çıktı. 6 aylık denemeden sonra doktora gittim ve amh bakıldı. Sonra beni bir tüp bebek doktoruyla görüşmek için yolladı. Şu an tüp bebek doktorundayım o da 3 ay doğal yollarla denemek için süre verdi ama bu süre zarfında 5 gün Letu kullanıyorum ayrıca takviye olarak da Vifolic, longawin, Solgar coQ10, resveratrol ve D vitamini kullanıyorum. Bir buçuk aydır düzenli bir tüp bebek diyetisyeniyle diyet programı yapıyorum kilo sorunum yok 55 kiloyum yumurta kalitesi için yapıyorum. Bu ay 5 Folikül göründü Letuyu kullanıp gittiğimde birer yumurtalıkta birer tanede büyümüştü biri 15mm biri 13 mm. Dün 22.döngü günümdü Progesteron 17.3 çıktı haftaya regl günüm bakalım kısmet
Hayırlısı ınsallah ama 20 mm üzerinde olunca dölleniyor diye biliyorum yalnıs bir bilgi mi

Hayırlısı ınsallah ama 20 mm üzerinde olunca dölleniyor diye biliyorum yalnıs bir bilgi mi
Ben döngünün 13.günü gördüm 13 ve 15 mm değerini hala büyümeye devam etmiştir tabii 18 üzerinde çatlama meydana gelebiliyor zaten ovulasyonum da genelde 17 18. Gün oluyor benim o yüzden 23.gün gittim Progesteron baktırmaya 17 gibi bi değer çıktı bu da yüksek ihtimal çatladıpını gösteriyor

18-22 arası çatlayabiliyor içinden kaliteli bir yumurta çıkarsa tüplere de gider ve kaliteli de bir spermle karşılaşırsa döllenebilir . Tüplerden de rahime gelip tutunursa bebek artık aslında baya mucize gibi bir şey sayılır ama kolay sahip olanlar bizim kadar anlayamıyor tabi 🙂

18-22 arası çatlayabiliyor içinden kaliteli bir yumurta çıkarsa tüplere de gider ve kaliteli de bir spermle karşılaşırsa döllenebilir . Tüplerden de rahime gelip tutunursa bebek artık aslında baya mucize gibi bir şey sayılır ama kolay sahip olanlar bizim kadar anlayamıyor tabi 🙂
Bende yumurtlama gordum sanırım bugun degerlendırdım

Eklentiler

• IMG_8435.webp
    IMG_8435.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 38
Ben ocean ürünlerini kullanıyorum
Folat
Omega 3
Magnezyum
Koenzim 10
D vitamini
B12
Arı sütü balla karıstırıp dil altına
Birde hayıt macunu var nihalin bahcesinden aldım
Bu arada hormon değerlerinize göre kullanın bazı bitkisel şeyleri bence baktırmadan önce ben de Hayıt almıştım ama FSH yükseltebiliyormuş

Buraya yazan kişiler erken menepoz riskinde ve ciddi şekilde tükenmiş rezervle uğraşıyor. Sizin rezerviniz bize göre mükemmel seviyede, komiksiniz
Merhaba, komik olan siz olabilir misiniz? Burada dertleşmek için ve birbirimize destek olabilmek deneyimlerimizden faydalanmak için yazıyoruz. Yaşıma göre düşük bir değer, kist problemim var nesi komik bunun? İnsanları yargılamayın. Ben üzüntümü paylaştım bu başlık altında. 1,4 olan kişiler de varmış, onlara komiksiniz yazmamışsınız☺️ Allah hepimizin yardımcısı olsun, şifa bulun siz de. Kendi durumunuzu da başkalarıyla karşılaştırmayın… Komik olabilecek hiçbir şey yok yazdıklarımda.

Kesinlikle katılıyorum

Çok teşekkürler nasıl kullanıyorsunuz gün boyu söyler misiniz 🌸 kaç günde bir vs
Vıtamınlerı hergun alıyorum bırtek magnezyum gece yatmadan hayıt macununu adet olur olmaz baslıyorum ovulasyonda pik görür gormez bırakıyorum arı sütünüde her sabah ac karnına alıyorum

Merhaba, komik olan siz olabilir misiniz? Burada dertleşmek için ve birbirimize destek olabilmek deneyimlerimizden faydalanmak için yazıyoruz. Yaşıma göre düşük bir değer, kist problemim var nesi komik bunun? İnsanları yargılamayın. Ben üzüntümü paylaştım bu başlık altında. 1,4 olan kişiler de varmış, onlara komiksiniz yazmamışsınız☺️ Allah hepimizin yardımcısı olsun, şifa bulun siz de. Kendi durumunuzu da başkalarıyla karşılaştırmayın… Komik olabilecek hiçbir şey yok yazdıklarımda.
Hepimizin arzusu ortak rabbım tez zamanda versın uzulmeyın

Amh değerim 0,55ti 2. Ayda hamile kaldım. Haftada üç kez avokado yedim çiğ badem fındık ceviz yedim. Hayatımda spor kalktım hatta yoga yaptım, folik asit kullandım ve ovülasyon testi yaptım benim yaptıklarım bunlardı
Maşallah gerçekten yani benimde 0.96 bende olacağına dair umudum var artık

Back
X