Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. Benim de amh 0,04 ve çikolata kistim var yaş 31. İlk deneme bir yumurta o da boş çıktı şimdi yeniden başladık. Hangi doktora tedavi oluyorsunuzArkadaşlar 0.01 amh rezervi düşüklüğü için over prp eksozom kök hücre yaptıran varmı hangi hastane doktor fiyat araştırıyorum..?
Merhaba. Benim de amh 0,04 ve çikolata kistim var yaş 31. İlk deneme bir yumurta o da boş çıktı şimdi yeniden başladık. Hangi doktora tedavi oluyorsunuz
Evet bana da 75 bin dediler ve havuz yapılacakmış sonraki toplama için 52 bin dedi. Ama prp istemedi henüz. Deneyeceğiz inşallah yumurta çıkar da artık parayı bir şekilde halledeceğiz çünkü ben iki defa denedim ambriyo aşamasına gelemedik yumurta yüzündenMerhaba size havuz toplama mi yapılacak acaba ? Prp önerdiler mi ? Benim yaşım 32 amh 0,03 doktorum prp ve havuz yapacagini soyledi ama butcemizi cok asitigi icin baslayamiyorum her toplama icin ek olarak 39.000 tl istediler prp ne kadar bilgim yok toplama transfer 62000 tl
Her ay ek olarak 39.000 ama bu ksc sürer belirsizmis 5 ay da sürebilirmiş 3 ay da daha fazla da bunu doktor karar verecekmiş. Ne kadar bi ücret gdiecegini kestiremedik. O yüzden ben başlayamıyorum tedaviye ilaçlar va bu hepsi 250-300.000 civarı tutucak muhtemelen ve bizi çok aştı ücret
Inşallah bu sefer nasip olur doktorunuz kim ?Evet bana da 75 bin dediler ve havuz yapılacakmış sonraki toplama için 52 bin dedi. Ama prp istemedi henüz. Deneyeceğiz inşallah yumurta çıkar da artık parayı bir şekilde halledeceğiz çünkü ben iki defa denedim ambriyo aşamasına gelemedik yumurta yüzünden
Benim doktor Cem Çelik. Valla işte daha belli olmaz ki regl ile birlikte yumurtaya bakacak ama tabi benim amh çok düşük olduğu için en fazla bir iki yumurta çıkar inşallah sağlıklı olurlar şu an çok sıkı bir diyetteyim. 25 gün oldu sabah yeşil smotie yapıyorum açai tozu ve maça tozu aldım onları yoğurda katıp yiyorum günde en az beş bin adım ve gluten şekeri kestim. Üç ay sonra güzel sonuç alırım diye umut ediyorumInşallah bu sefer nasip olur doktorunuz kim ?
Prp bana gereksiz geliyor ama doktor kendisi istedi demekki vardır bi bildiği diyorum ama yine de cesaret edemiyorum. Çok yüksek gerçekten bilmiyorum nasıl olcak böyle. Havuz toplama kaç kere toplanacak 2 defa mi acaba ? Benim belirsiz
Amh değeriniz kaç fsh filan ?Benim doktor Cem Çelik. Valla işte daha belli olmaz ki regl ile birlikte yumurtaya bakacak ama tabi benim amh çok düşük olduğu için en fazla bir iki yumurta çıkar inşallah sağlıklı olurlar şu an çok sıkı bir diyetteyim. 25 gün oldu sabah yeşil smotie yapıyorum açai tozu ve maça tozu aldım onları yoğurda katıp yiyorum günde en az beş bin adım ve gluten şekeri kestim. Üç ay sonra güzel sonuç alırım diye umut ediyorum
Sizle konuşmuştuk benim de amh 0,04 Fsh 35 ti. Açai ve maça tozu yumurtalık kalitesini arttırıyor ınstagramda İdil Öztürk diye bir embriyolog var o paylaşmıştıAmh değeriniz kaç fsh filan ?
Cem hocaya gitmeyi çok istemiştim nasip olmadı. Ben başka şehirdeyim. Benimde amh düşük doktor 1 -2 yumurta çıkar 3.çıkmaz dedi. Bana havuz yapılacak öyle karar verdiler ve prp ye karar verdiler. Ama kaç kere toplama olur bilmiyorum belki 2 belki 3 belki 4 bilemiyorum. Bende günlük en az 5000 adım. Şekerli ve paketli gıdaları bıraktım 2 aydır. Sigara vs zaten bende hiç yoktu. Kahveyi kestim yeşillik ve sebze ağırlıklı besleniyorum tatlı yemiyorum. Bende çok çabaladım ama sonuç ne okur bilmiyorum
Benim amh 003
Fsh 74 tü en son ama düşmüş olabilir 1 buçuk ay önce olcturmustum. Yumurta kalitesi artırıcı diyetisyenden 2 aylık beslenme paketi aldım inşallah işe yarar elimden geldiğince çabalıyorum. Nasip tabi.
Sizde çok güzel ilerlemişsiniz inşallah faydasını görürsünüz kaliteli yumurtalarımız çıkar inşallah. Peki açai tozu ve maça tozu ne ise yarıyor acaba çok merak ettimde