Insan hic basina gelmez saniyor ancak gelebiliyormus cevrende herkes dogururken sen vetecek cevap bulamiyorsun cok uzgunum fsh 10.39 amh 0.34 gittigim doktor tup bebek ve deneme dedi bu degerlerde olup bebek sahibi olan varda yazabilirmi lutfenn
merhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.
3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.
bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?
doktoruma söyleyeceğim çünkü
Vakit kaybetmeden yaptir bence ozel labaratuarda yapiliyor
merhaba, benim de fsh değerim 12,75, amh'ım da 0,45 çıkmıştı, bir sonraki ay hamile kaldım canım o 1 ay ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir. Sakın kendini üzme, olacağı varsa oluyor normal şartlarda bile 1 denemede hamile kalmak çok zorken şimdi çok güzel bir gebelik geçiriyorum ve herhangi bir ilaç kullanmadım. Sana tavsiyem doğal beslenmeye çalış, sigara alkol vs mutlaka uzak dur ve hep olumlu düşün. Olumlu düşünmek çok çok önemli bana da tüp bebek dediler, bir süre kendin dene eğer olmazsa bi kaç ay sonra tüp bebek denersin. O süreçte inşallah olur iyi haberlerini alırız :) S symrnaaa
yavrukaplan herhangi bir şey denedinmi peki bitkis3l falan ne yaptun o bir ayda kahvalti yapmazdim şimdi ona bile dikkat ediyorum meyve yemeye çalısıyorum Allaha sığınıyorum sadece
Cok teşekkür ederim umut oldun bana aslinda olay gerçekten kafayı rahatlatabilmekte inşallah bende başarabilim reikiyi araştıracağım Allah dualarimi kabul eder inşallahben bitkisel bişey yapmadım sadece hamileler nasıl besleniyorsa öyle beslendim ve reiki yaptım, reikinin etkisi çok büyük canım çevrende eğer bir uzman varsa yaptırabilirsin ben eğitimini aldığım için kendime ve eşime devamlı yaptım. hala da yapıyorum mide bulantısız kusmasız bir hamilelik geçiriyorum. bitkisel kürlerin de illaki etkisi vardır ama özellikle tavuk vs direk kes bence çok hormonlu ve doğurganlığı ciddi etkiliyor. yumurtalık hareketini etkileyecek şeyleri yiyebilirsin o dönem hayıt otunu ve kuru inciri duymuştum eğer bir ay daha olmasa onu deneyecektim. her zaman en önemlisi olumlu düşün ve ilişki sonrası pozisyonlarını yap eşin poponun altına bir yastık koysun öyle bir 10 dakika bekle. benim tavsiyelerim ve yaptıklarım bunlar, sakın kendini üzme imkansız diye bir şey yok, tek bir canlı yumurtan bile varsa eğer hayırlısıysa hamile kalırsın. hep hayırlısını iste canım.
Ama amh degismez diyorlar nasil oluyor bu ben hala kurtulamadim kafayo yedim 0.3 benimdeArkadaşlar benim ilk testim 0,171 çıkmıştı neler yaşadım tahmin edersiniz. Ama 3 ay sonra yapılan testte 0,9 çıktı. Mutlaka testleri tekrarlatın.
Evet amh değişmez ama güvenilir yerlerde yaptırın. İlk testi antepde yaptırmıştım. İkinci testi ankarada düzen lanoratuvarda yaptırdım. Bu nedenle güvenilir yerlerde yaptırın benim gibi hayatınızı karartmayınAma amh degismez diyorlar nasil oluyor bu ben hala kurtulamadim kafayo yedim 0.3 benimde
Hamile kalabildinmi peki su anda ne yapiyorsunEvet amh değişmez ama güvenilir yerlerde yaptırın. İlk testi antepde yaptırmıştım. İkinci testi ankarada düzen lanoratuvarda yaptırdım. Bu nedenle güvenilir yerlerde yaptırın benim gibi hayatınızı karartmayın
Ben amhın yanlış olduğunu bilmeden hamile kaldım hem iç gebelik hem dış gebelik yaşadım. Şimdi ankarada tüp bebek tedavisine başladım yarın ilk kontrolüm dua edin banaHamile kalabildinmi peki su anda ne yapiyorsun
Mrb canım bende 3 aylık tedaviye başlayacağım. Benim amh 0.13 6 ay önce öğrendim Kahroldum ve ben yeni evlenmistim daha çocuk dusunmuyorduk oule bir durumda öğrendim. Bence ogrenmemen daha iyi çünkü geç kaldim psikolojisiyle tedaviye giriyorsun ve kendine zarar veriyorsun.sadece Rezervinin az olduğunu bil ve tedavi gör derim beceremiyorum tabi yine karar senin her insanın psikolojisi aynı olmuyomerhaba ben 27 temmuz 2015 de adet olmuştum. adetimin 3.günü jinekolojik muayene oldum kist çıkmadı çok şükür. adetimim 5. günü sabah akşam klomen kullandım. sonra tekrar doktora gittik ve 2 tane yumurtam oluşmuştu sağ ve solda ve ertesi gün yumurta çatlatma iğnesi vuruldum. ve ilişkş takvimi verdi 8-10-12-14-16 ağustos ve bugun 25 ağustos adet oldum. herşeye uymamıza rağmen hamile kalamadım. dün ağla ağla helak oldum.
3 ay aynı tedaviyi uygulayacak doktorum. yarın yine başlıyoruz.
bu dönemde ne yemeli nelere dikkat etmeliyiz
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.
bide amh yaptırmayı düşünüyorum aranızda yaptıran var mı?
doktoruma söyleyeceğim çünkü hiç bakılmadı amh sonucuma
Gecmis olsun cok insallah tup bebegin tutar bende izmirde arastiriyorum baslayacagimBen amhın yanlış olduğunu bilmeden hamile kaldım hem iç gebelik hem dış gebelik yaşadım. Şimdi ankarada tüp bebek tedavisine başladım yarın ilk kontrolüm dua edin bana
Doktorunuz yorumlamıştır bizim burda birşey söylememiz uygun olmaz kimerhaba ben 33 yasındayım 5 yıllık evliyim cocuk ıstıyoruz adetin 3 gunu vermıs oldugum amh ve hormon testlerım Fsh : 6,26 Prolaktin : 13,14 Progesteron : 0,3 Tsh 0.68 E2 : 33 amh : 0,49 degerlendırebılırmısınız tesekkur ederim.
Arkadaşım yavrukaplan fsh 13 amh 0.5 tüp bebek dediler henüz başlayamadım bitakım sıkıntılar daha çıktı seni görünce umutlandım şimdi inşallah isteyen herkese rabbim verirCok teşekkür ederim umut oldun bana aslinda olay gerçekten kafayı rahatlatabilmekte inşallah bende başarabilim reikiyi araştıracağım Allah dualarimi kabul eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?